|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2013 Mesaje: 2
| Se vad perfect, carmelina, mersi mult de tot. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| cu mare placere si alta data!!! |
Inregistrat: 3/17/2013 Mesaje: 4
| Vreau si eu sa vad rochita, dar îmi apare ceva în rusa
|
|
Inregistrat: 10/10/2012 Mesaje: 46
| am inceput si eu mai acum cateva luni o bluza, am facut florile apoi m-am apucat de altceva . poate zilele astea imi fac curaj sa ma apuc de ea si va arat |
|
Inregistrat: 3/19/2013 Mesaje: 3
| Buna fetelor! As vrea sa va intreb cam cat dureaza sa montezi o rochie cu croseta irlandeza daca ai toate motivele facute? |
|
| Depinde de lungimea rochiei si de timpul pe care il aloci pentru aceasta manopera, si mai trebuie sa punem si dexteritatea cu care manui croseta si cat de plina sa fie dantela dintre flori... Mie mi-a luat o saptamana pentru fusta care avea numai frunze, dar sunt si suprapuse asa ca a trebuit sa le cos pe dedesubt...Spor la lucru atunci!!!! |
|
| Multumesc mult CarmenAlina!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
|
Nu ne arati si noua fustita cu frunze ? Sunt sigura ca iesit foarte frumoasa! |
|
| e pusa aici , la un concurs. sper sa se vada bine...
http://forum.7p.ro/Concurs--FUSTITA-CROSETATA.aspx?g=posts&t=14895&p=11 |
|
| Vaii, ce frumos a iesit !Este superba ! Felicitari ! In cat timp ai terminat frunzele si cat fir ti-a intrat ? Am inceput si eu o frunza galbena,dar.... cred ca ma las pagubasa. Am fir Flavia. Este c-am subtire ! Ori nu am ales eu croseta buna ori nu ma prea pricep. Merge foarte greu si parca nu este nici prea dreapta !Si mai sunt si incepatoare . Este adevarat am mainile umflate. Am facut o alergie de la medicamente si...abia imi misc degetele!
|
|
| Felicitari, am vazut ca ai si castigat concursul ! De fapt nici nu se putea altfel ! este o fusta superba si ai si muncit mult la ea ! Dar merita ! |
|
| A durat atat timp cat a a fost concursul. Ata folosita e macrame de scul pt frunze, si bobina pentru ceea ce am facut intre ele ca sa le prind, numai ca am vopsit ata personal, am vrut sa vad ce iese....Am folosit croseta din acea mica, cu plastic, ca in comert, marimea 5 si din aceea de metal marimea 8, asa scrie pe ele.Acum ritmul depinde si de timpul pe care il ai la dispozitie. Mult spor, si nu abandona ideea, ca si mie mi-a fost greu, pana m-am prins cum merge de fapt treaba aasta....Iar la final, pentru prindere am folosit o placa de polistiren, pe care am prins un tipar, altfel nu vei reusi. |
|
| Eu folosesc croseta nr2,5 pentru fir Flavia.Cred ca este prea mica.Nu ma prea pricep. |
|
| Oau!!! Felicitari! Fusta este superba. Imi plac culorile pe care le-ai folosit! |
|
| carmenalina wrote:A durat atat timp cat a a fost concursul. Ata folosita e macrame de scul pt frunze, si bobina pentru ceea ce am facut intre ele ca sa le prind, numai ca am vopsit ata personal, am vrut sa vad ce iese....Am folosit croseta din acea mica, cu plastic, ca in comert, marimea 5 si din aceea de metal marimea 8, asa scrie pe ele.Acum ritmul depinde si de timpul pe care il ai la dispozitie. Mult spor, si nu abandona ideea, ca si mie mi-a fost greu, pana m-am prins cum merge de fapt treaba aasta....Iar la final, pentru prindere am folosit o placa de polistiren, pe care am prins un tipar, altfel nu vei reusi. Spune-mi'te rog cate frunze ti-au intrat in fusta? |
|
|