croseta in stil irlandez
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simone
Scris: Monday, February 18, 2013 9:41 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2013
Se vad perfect, carmelina, mersi mult de tot.
carmenalina
Scris: Monday, February 18, 2013 2:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
cu mare placere si alta data!!!computerlove
analili
Scris: Sunday, March 17, 2013 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/17/2013
Vreau si eu sa vad rochita, dar îmi apare ceva în rusa
arnaut
Scris: Tuesday, March 19, 2013 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 10/10/2012
am inceput si eu mai acum cateva luni o bluza, am facut florile apoi m-am apucat de altceva . poate zilele astea imi fac curaj sa ma apuc de ea si va arat
Violet2013
Scris: Tuesday, March 19, 2013 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2013
Buna fetelor! As vrea sa va intreb cam cat dureaza sa montezi o rochie cu croseta irlandeza daca ai toate motivele facute?
carmenalina
Scris: Tuesday, March 19, 2013 4:16 PM
Nivel

Depinde de lungimea rochiei si de timpul pe care il aloci pentru aceasta manopera, si mai trebuie sa punem si dexteritatea cu care manui croseta si cat de plina sa fie dantela dintre flori... Mie mi-a luat o saptamana pentru fusta care avea numai frunze, dar sunt si suprapuse asa ca a trebuit sa le cos pe dedesubt...Spor la lucru atunci!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta
Violet2013
Scris: Wednesday, March 20, 2013 7:13 PM
Nivel

Lol Multumesc mult CarmenAlina!!!
Luisa
Scris: Thursday, March 21, 2013 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/28/2012
carmenalina wrote:
Depinde de lungimea rochiei si de timpul pe care il aloci pentru aceasta manopera, si mai trebuie sa punem si dexteritatea cu care manui croseta si cat de plina sa fie dantela dintre flori... Mie mi-a luat o saptamana pentru fusta care avea numai frunze, dar sunt si suprapuse asa ca a trebuit sa le cos pe dedesubt...Spor la lucru atunci!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta

Nu ne arati si noua fustita cu frunze ? Sunt sigura ca iesit foarte frumoasa!newclap
carmenalina
Scris: Thursday, March 21, 2013 7:43 PM
Nivel

Luisa
Scris: Thursday, March 21, 2013 7:48 PM
Nivel

Vaii, ce frumos a iesit !Este superba ! Felicitari !
In cat timp ai terminat frunzele si cat fir ti-a intrat ?
Am inceput si eu o frunza galbena,dar.... cred ca ma las pagubasa. Am fir Flavia. Este c-am subtire ! Ori nu am ales eu croseta buna ori nu ma prea pricep. Merge foarte greu si parca nu este nici prea dreapta !Si mai sunt si incepatoare . Este adevarat am mainile umflate. Am facut o alergie de la medicamente si...abia imi misc degetele!
Luisa
Scris: Thursday, March 21, 2013 8:37 PM
Nivel

Felicitari, am vazut ca ai si castigat concursul ! De fapt nici nu se putea altfel ! este o fusta superba si ai si muncit mult la ea ! Dar merita !Bravoo majoreta
carmenalina
Scris: Friday, March 22, 2013 8:22 AM
Nivel

A durat atat timp cat a a fost concursul. Ata folosita e macrame de scul pt frunze, si bobina pentru ceea ce am facut intre ele ca sa le prind, numai ca am vopsit ata personal, am vrut sa vad ce iese....Am folosit croseta din acea mica, cu plastic, ca in comert, marimea 5 si din aceea de metal marimea 8, asa scrie pe ele.Acum ritmul depinde si de timpul pe care il ai la dispozitie. Mult spor, si nu abandona ideea, ca si mie mi-a fost greu, pana m-am prins cum merge de fapt treaba aasta....Iar la final, pentru prindere am folosit o placa de polistiren, pe care am prins un tipar, altfel nu vei reusi.majoreta majoreta majoreta
Luisa
Scris: Friday, March 22, 2013 8:55 AM
Nivel

Eu folosesc croseta nr2,5 pentru fir Flavia.Cred ca este prea mica.Nu ma prea pricep.
Violet2013
Scris: Saturday, March 23, 2013 9:34 AM
Nivel

Oau!!! Felicitari! Fusta este superba. Imi plac culorile pe care le-ai folosit!
Luisa
Scris: Saturday, March 23, 2013 12:44 PM
Nivel

carmenalina wrote:
A durat atat timp cat a a fost concursul. Ata folosita e macrame de scul pt frunze, si bobina pentru ceea ce am facut intre ele ca sa le prind, numai ca am vopsit ata personal, am vrut sa vad ce iese....Am folosit croseta din acea mica, cu plastic, ca in comert, marimea 5 si din aceea de metal marimea 8, asa scrie pe ele.Acum ritmul depinde si de timpul pe care il ai la dispozitie. Mult spor, si nu abandona ideea, ca si mie mi-a fost greu, pana m-am prins cum merge de fapt treaba aasta....Iar la final, pentru prindere am folosit o placa de polistiren, pe care am prins un tipar, altfel nu vei reusi.majoreta majoreta majoreta
Spune-mi'te rog cate frunze ti-au intrat in fusta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.