Croitorie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Sunday, January 6, 2013 12:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
aurishta wrote:
Si eu cred ca este taiata in talie, iar cordonul "ascunde" cusatura. Cu elastic este mai usor la echipat/dezechipatcyclops , intr-adevar.

Aura computerlove Chiar ma gandeam cum se da jos, mai ales in caz de urgenta hohot hohot EU am avut ceva in tinerete dar cu nasturi in fata, astept momentul potrivit pt a ma apuca. Oare ce fel de material ar merge?
aurishta
Scris: Sunday, January 6, 2013 8:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Cred ca merge un material mai suplu, ca sa nu faca niste creti inestetici in talie.
diana-andreea
Scris: Sunday, January 6, 2013 3:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mikaela
Scris: Sunday, January 6, 2013 6:59 PM
Nivel

Multumesc fetele! Diana, vrei sa mor pe siteul ala?? love :004 :013: :013:
andrushka
Scris: Sunday, January 6, 2013 7:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
mikaela wrote:

Chiar ma gandeam cum se da jos

E foarte frumos modelul.Intr-un numar mai vechi Burda este ceva de genul si are fermoar la spate.
Codrina
Scris: Thursday, January 17, 2013 3:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/17/2013
Hello!!

Deci! Sunt noua in ale croitoriei, si nu stiu daca ma adresez in capitolul potrivit (este vreunul pentru incepatoare?).
Buuunn... deci eu m-am saturat sa tot apelez la croitoreasa pentru retusuri, pentru costumase la fii-mea si alte cele! Al meu sotior e pasionat si el de croitorie, asa ca, de craciun, ne-a facut amandorura un cadou o masina de cusut! E un singer mademoiselle. yes Asa... la salarul urmator (al lui, caci eu sunt casnica) am sa cumpar si piciorusele optionale, caci acum le am doar pe cele standard.
Buuuun. Si eu, m-am saturat sa il astept pe domnul sa vina acasa sa imi mai arate cate una, alta... asa ca apelez la voi.
Am vazut ca va informati mult din Burda, am sa o caut si eu la primul drum la oras! (Pazea, ca-s de la tara! ras )
Pana acum m-am distrat pe lenjerii de pat (A nu se intelege gresit, va rog ras ) dar merge treaba si am o presimtire cum ca as putea mai mult! In ale croitoriei, bineinteles.
Am ceva idei in cap, vreau mai ales sa fac pentru fii-mea rochite multeee, si bineinteles, pe masura ce avansez, si alte chestii.
Acum ziceti-mi voi mie,, sa astept sa iau revista Burda si sa revin, sau putem incepe cu ceva notiuni pentru incepatoare de acum? Imi este mult mai accesibil pe forum, caci nu prea am timp sa stau sa caut pe net de una si de alta.
No, eu va tzuc si astept sa vedem daca am "stofa"
aurishta
Scris: Thursday, January 17, 2013 11:46 PM
Nivel

Bine ai venit!pupici Eu ti-as recomanda Burda , sunt acolo modele anume pentru incepatori. Poti si sa desfaci un pantalonas, de exemplu, si sa croiesti altul dupa el sau sa cochetezi cu vreo fustita mai simpla, cum ar fi cea cu volanase.
adryana_vl
Scris: Friday, January 25, 2013 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2011
aurishta wrote:

Adriana, asteptam pozicitopai topai topai

spre rusinea mea nu reusesc sau nu stiu cum sa fac sa pun poze am incercat in toate felurile pe care le stiam si nu am reusit delocfool

adryana_vl attached the following image(s):
pc306830.jpg

aurishta
Scris: Friday, January 25, 2013 12:11 PM
Nivel

Dupa ce postezi mesajul, apesi butonul attach si incarci, pe rand , pozele din computer. Ar fi bine sa fie dimensionate mediu ca sa poata fi vazute mai binepupici
adryana_vl
Scris: Friday, January 25, 2013 5:06 PM
Nivel

aurishta wrote:
Dupa ce postezi mesajul, apesi butonul attach si incarci, pe rand , pozele din computer. Ar fi bine sa fie dimensionate mediu ca sa poata fi vazute mai binepupici

multumesc pt indrumare!..nu a mers decat o poza..o sa mai incerc...asta e singura poza unde se vede costumasul facut de mine fusta si vesta este de la botezul nepotelului meu ...si costumasul cu care este imbracat copilasul tot eu l-am lucrat
adryana_vl
Scris: Friday, January 25, 2013 5:07 PM
Nivel

adryana_vl wrote:

spre rusinea mea nu reusesc sau nu stiu cum sa fac sa pun poze am incercat in toate felurile pe care le stiam si nu am reusit delocfool

am reusit sa incarc o poza topai ..este putin mai sus...mai incerc dar vad k pozele facute cu aparatul meu nu merd spune k fisierul e prea lung..prima poza e facuta cu telefonul..cred
mikaela
Scris: Friday, January 25, 2013 6:31 PM
Nivel

Adriana, superb costumasul cusut, si cel de bebe lucrat.

aurishta
Scris: Friday, January 25, 2013 9:07 PM
Nivel

adryana_vl wrote:

am reusit sa incarc o poza topai ..este putin mai sus...mai incerc dar vad k pozele facute cu aparatul meu nu merd spune k fisierul e prea lung..prima poza e facuta cu telefonul..cred
Micsoreaza pozele cu un program cum ar fi photobucket sau picasa si nu vei avea probleme la incarcare.computerlove
adryana_vl
Scris: Saturday, January 26, 2013 6:59 PM
Nivel

multumesc frumos! am mai taiat din pozele celelalte dar tot nu merg
aurishta
Scris: Saturday, January 26, 2013 8:25 PM
Nivel

Nu trebuie sa le tai, ci sa le micsorezi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.