Croitorie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Tuesday, March 4, 2008 5:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Leli, in burda ai mai multe marimi - 38, 40, 42, 44 daca nu ma insel, tiparul are mai multe linii.
Poti scoate 2 tipare si la croiala ma adaogi 2-3 cm in plus pentru marime mai mare
thumleft
leli
Scris: Monday, March 10, 2008 1:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
e adevarat ca sunt mai multe marimi dar la o croitorie pe comanda vin fete care nu-si gasesc pe marimea lor in magazin . sa zicem ca sint disproportionate.mie burda mi-ar fi utila pentru modele.
Cristina
Scris: Friday, April 4, 2008 5:14 PM

Buna,

Sunt Cristina. Abia azi am gasit forumul. Imi place foarte mult sa croiesc si am gasit aici multe sfaturi utile. Si mie imi place foarte mult revista Burda. Am studiat chiar multe din modele vechi - au o arhiva listata pe site. Vroiam sa va intreb daca in afara de aceasta arhiva: http://www.burdafashion.com/en/Magazines/Archives/1270777-1463237.html mai pot gasi undeva la ei pe site modele mai vechi. Am vazut link-uri catre niste modele pe care nu le-am gasit pe site si chiar l-am "rasfoit" pana acum destul de temeinic.

Multumesc

Cristy
Scris: Friday, April 4, 2008 6:22 PM
Nivel

Buna Cristina, ma bucur ca ni te-ai alaturat.

Bine ai venit pe forum flowers
Cristina
Scris: Monday, April 7, 2008 2:11 PM

Multumesc mult Cristy. Ma bucur mult ca v-am gasit. cheers
ingerash
Scris: Monday, April 7, 2008 3:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Cristina wrote:
Buna,

Sunt Cristina. Abia azi am gasit forumul. Imi place foarte mult sa croiesc si am gasit aici multe sfaturi utile. Si mie imi place foarte mult revista Burda. Am studiat chiar multe din modele vechi - au o arhiva listata pe site. Vroiam sa va intreb daca in afara de aceasta arhiva: http://www.burdafashion.com/en/Magazines/Archives/1270777-1463237.html mai pot gasi undeva la ei pe site modele mai vechi. Am vazut link-uri catre niste modele pe care nu le-am gasit pe site si chiar l-am "rasfoit" pana acum destul de temeinic.

Multumesc

Bine ai venitflowers pupici
Imi plac multlove love love
romina
Scris: Sunday, May 11, 2008 6:21 PM

:801:
Doamnelor, pasionate de croitorie, imi puteti spune, ati incercat sa coaseti la masina de cusut obisnuita materiale elastice (tip lycra). Utilizeaza vreuna dintre dvs. alt tip de masina de cusut speciala pentru acest tip de material? oare
Cristy
Scris: Sunday, May 11, 2008 6:39 PM
Nivel

romina wrote:
:801:
Doamnelor, pasionate de croitorie, imi puteti spune, ati incercat sa coaseti la masina de cusut obisnuita materiale elastice (tip lycra). Utilizeaza vreuna dintre dvs. alt tip de masina de cusut speciala pentru acest tip de material? oare

Romina, stiu ca materialele lycra sunt problematice la cusut !

Nu stiu ce fel de masini cos aceste materiale, dar stiu ca trebuiesc cusute la o viteza mai mica si cu ac subtire pupici

Am cusut foarte bine la masina de tip Brother si la pas mai mare, nu mai tin minte la ce tensiune, din pacate

Bine ai venit pe forum flowers
romina
Scris: Monday, May 12, 2008 9:27 PM

yesMultumesc mult Cristy, pentru informatie. Am sa ma informez despre astfel de masini de cusut (pentru materiale lycra). Am gasit cu ceva timp in urma informatii despre masini de cusut materiale elastice care coase , taie si surfileaza in acelasi timp, dar mi s-au parut cam scumpe.
Inca o data ,multumesc !
ingerash
Scris: Monday, May 12, 2008 9:41 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
romina wrote:
yesMultumesc mult Cristy, pentru informatie. Am sa ma informez despre astfel de masini de cusut (pentru materiale lycra). Am gasit cu ceva timp in urma informatii despre masini de cusut materiale elastice care coase , taie si surfileaza in acelasi timp, dar mi s-au parut cam scumpe.
Inca o data ,multumesc !

Masini de felul asta sant folosite la tricouri.
Cristy
Scris: Monday, May 12, 2008 11:07 PM
Nivel

romina wrote:
Inca o data ,multumesc !

Acelea sunt masini triplock (sper sa fi scris normal) dar sunt scumpe intradevar si nu merita daca nu lucrezi in cantitati industriale.

Eu cred ca masinile noi pot coase si lycra sau matrial tricot fara probleme.
Si sunt convinsa ca au program special.

Din pacate nu am avut o masina de cusut in casa de 3 ani asa nu mai tin bine minte toate amanuntelele.

Ultima avuta, de tip Brother, a cusut bine lycra ( nici nu era prea noua si nici performista) dar si-a facut datoria ...doar ca am avut minte de nuca si am dat-o cu imprumut unei romance "sa coase ceva" si a plecat cu masina mea in Italia pe nepusa masa .....angry si stii ce imi pare cel mai rau.. ca tocmai o revizionasem ( am platit revizia + reglare + reparatie programul de broderie + trusa de acesorii nou-nouta = 200 $) si nici macar nu m-am bucurat de reparatiile facute closedtopic

Masina o primisem cadou de la o babuta de treaba de aici din Israel plans
romina
Scris: Tuesday, May 13, 2008 4:53 PM

thumright Stii Cristy, mi-ai dat intradevar o idee foarte buna cu masinile de cusut Brother de care nu stiam prea multe. Eu am crescut, daca pot spune asa, cu masini de cusut tip Singer(avea bunica), Ileana (avea si are mama),Veronica , Nicoleta (de care am in prezent). Am reinceput cautarile in materie de masini de cusut si chiar am gasit ceva ce mi-ar trebui in gama masinilor Brother si mai mult chiar la pret rezonabil(cu putin efort). Am intilnit intradevar termenul pe care l-ai amintit si tu: "triplock", "overlok"(nu stiu daca am scris bine) si negasind corespondent in engleza nu prea imi dau seama la ce se refera, dar voi mai cauta si sigur ma voi lamuri. dance
Masina mea (Nicoleta), coase cu dificultate materialele elestice: paseste strapunge materialul, etc. In cartea ei tehnica nu specifica , ca ar coase materiale elastice.
Mi-ar trebui o astfel de masina de cusut mai performanta pentru a putea confectiona articole sportive (care necesita materiale elestice) pentru piticul meu "Printesa" care face sport de performanta.
Booogdan
Scris: Saturday, May 24, 2008 9:18 PM

buna ziua!

sunt nou in domeniu, am vazut la niste prieteni la care am stat acu in concediu, cum tricotau. Mi-a placut, si as vrea sa incerc si eu sa fac niste fulare. Dar in primul rand as avea nevoie de o masina. Daca mi-ati putea recomanda ceva ieftin, pt lucruri mai simple, as fi recunoscator.
oanalaurisa
Scris: Saturday, May 24, 2008 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Booogdan wrote:
buna ziua!

sunt nou in domeniu, am vazut la niste prieteni la care am stat acu in concediu, cum tricotau. Mi-a placut, si as vrea sa incerc si eu sa fac niste fulare. Dar in primul rand as avea nevoie de o masina. Daca mi-ati putea recomanda ceva ieftin, pt lucruri mai simple, as fi recunoscator.

Incearca sa achizitionezi o masina de tricotat Veritas,e un model mai vechi,insa poti face cu el si fulare si multe alte chestii,problema e sa gasesti pe cineva sa te si invete cum.
Booogdan
Scris: Saturday, May 24, 2008 9:44 PM

oanalaurisa wrote:

Incearca sa achizitionezi o masina de tricotat Veritas,e un model mai vechi,insa poti face cu el si fulare si multe alte chestii,problema e sa gasesti pe cineva sa te si invete cum.

prima data sa fac rost de masina ca dupaia mai intreb si mai caut, oricum mai mult imi trebe pt lucruri simple

acu caut modelul ce mi-ai zis
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.