|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Splendide! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| Buna dimineata. Fetelor, m-am lovit de o problema tare grea pentru mine. Mi-am facut o rochie din dantela. Sa-mi spuneti si mie care este motivul pentru care imi iese captuseala de sub rochie in momentul in care ma asez. O sa-mi spuneti ca trebuie sa fie mai scurta. Este mai scurta decat rochia. Nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| am mai facut cateva fustite
mihamihaela attached the following image(s):
|
| Faine de tot! Sunt din fasii? |
| multumesc.da,sunt din fasii |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| oliv wrote:Buna dimineata. Fetelor, m-am lovit de o problema tare grea pentru mine. Mi-am facut o rochie din dantela. Sa-mi spuneti si mie care este motivul pentru care imi iese captuseala de sub rochie in momentul in care ma asez. O sa-mi spuneti ca trebuie sa fie mai scurta. Este mai scurta decat rochia. Nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc.
Probabil ca este o captuseala elastica sau este croita pe bie si de aceea iese de sub rochie.Imbraca rochia si vezi cat trebuie scurtata captuseala! |
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| mihamihaela wrote:am mai facut cateva fustite
Mihaele ,ce frumoase sunt!!! |
| pana ajung la fetite trebuiesc si probate ,nu-i asa? mihamihaela attached the following image(s):
|
| buna fetelor.vreau sai fac lui roxi o rochita pentru vals.parttea de jos vreau sa fie lunga si in clini .unul mov unul alb din voal.la partea de sus am un corset alb.cum croiescccc?am gasit o poza,ar merge asa?
mihamihaela attached the following image(s):
|
| Da, merge, insa eu as fi de parere sa faci clinii mult mai evazati. |
| da,la asta mam gandit si eu.multumesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| Cine ma poate ajuta cu un tipar de ghiozdan de la desenele animate DORA . |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Buna dimineata!!!!!!!!! Fetelor, ca sa fie treaba treaba am avut si o experienta cu masina de cusut. Am facut o perdea si doua draperii pentru dormitorul lui Matei. Perdeaua a mers mai repede...I-am facut marginile, am indoit-o, i-am pus ace, i-am pus si rejansa. Ce mai, a iesit beton! M-am apucat de draperii si a inceput distractia. Am vrut sa pun pe marginile laterale o panglica, am zis ca o sa arate maibine. Am luat panglica si am indoit-o si calcat-o , sa o pot coase. Am inceput sa cos la ea, prima data am vrut sa o cos deodata. Nu am reusit, am desfacut. Am cusut intai o parte apoi am indoit si am cusut iar. A iesit incretita si oarte urata. Am desfacut. Am renuntat la marigni cu panglica. Le-am cusut normal si cu asta basta. Am pus si rejansa, si cand sa pun agatatorile.... o rejansa am cusut-o invers!!!! Sa mor! Am desfacut iar si da si coase. Ca sa nu mai zic ca mi s-a terminat o data ata de pe suveica si o data ata de sus. Dar au iesit foarte frumos:)) zaza_ attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bravo ZAza, dar verdele de pe perete e beton, ce_mi place |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Da, verdele este intr-adevar bestial! |
|
|