|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| geany wrote:multumesc,,,ma bucur ca este cineva care te mai scoate din incurcaturi...(ca in ziua de azi,putini mai stiu sa ajute...),toata stima si respectul
Cu placere |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bine v-am gasit! De cateva zile tot caut pe net modele de perne fantezie.. mai bine zis un anumit model de pernutza care il are bunica mea insa nu mai are tiparul.. in sept fac nunta si mami a mea vrea sa imi faca 2 pernutze la fel ca cea pe care o voi posta in sperantza ca poate ma putetzi ajuta .. va multumesc si spor la croitorit adinuttz attached the following image(s):

|
| salut, stie cineva ce dimesiuni corespund marimii 48 la pantalonii barbatesti? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| roxi wrote: Dimensiunile pt masura 48 sunt: talie 86, sold 102 si lungimea intre picioare 80. Sper sa te ajute aceste dimensiuni. mult succes. |

| roxi wrote: Buna ma numesc Adela si imi pare bine ca v-am gasit. Sunt noua printre voi si sper sa ne putem ajuta unii pe altii, cu sfaturi.
Roxi am mutat aici postarea ta ... voi inchide topicul precedent |
| Cristy wrote:Roxi am mutat aici postarea ta ... voi inchide topicul precedent Multumesc mult si as vrea sa ma intelegeti ca si eu sunt noua printre voi si mai fac si greseli. |

| roxi wrote: Multumesc mult si as vrea sa ma intelegeti ca si eu sunt noua printre voi si mai fac si greseli.
Bine ai venit |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Bine ai venit, Marilena! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/24/2006 Mesaje: 88
| Cristina wrote:Buna, Sunt Cristina. Abia azi am gasit forumul. Imi place foarte mult sa croiesc si am gasit aici multe sfaturi utile. Si mie imi place foarte mult revista Burda. Am studiat chiar multe din modele vechi - au o arhiva listata pe site. Vroiam sa va intreb daca in afara de aceasta arhiva: http://www.burdafashion.com/en/Magazines/Archives/1270777-1463237.html mai pot gasi undeva la ei pe site modele mai vechi. Am vazut link-uri catre niste modele pe care nu le-am gasit pe site si chiar l-am "rasfoit" pana acum destul de temeinic. Multumesc
aici http://www.burdafashion.com/de/Magazines/Archives/1270777-1463237.html;jsessionid=629C4ADB05AF5AEC4697BE48186C3750 gasesti reviste mai vechi, se pare ca ceva ti-a scapat. |
|
| Buna. Ma puteti ajuta cu ceva? Am vazut ca se tot vorbeste de revista Burda. De unde as putea sa o cumpar? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Buna ! Poti sa o cumperi de la orice chiosc cu ziare si reviste... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Buna! Ma bucur sa fiu, aici , impreuna cu voi! Sunt pasionata de croitorie si lucrez destul de mult pentru familia mea. Ma tot uit la ceea ce voi lucrati si imi place tare mult! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| cum la masina merge lucrul mai repede m-am apucat si eu de cusut si ieri mi-am facut 3 bluzite |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Te rog , aratani-le si noua! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| vi le-as arata dar nu pot sa incarc pozele,imi spune ca accesul la nu stiu ce link is denied,mai incerc mai pe seara ca acum am ceva treaba.scuze. |
|
|