|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/24/2007 Mesaje: 25
| Incearca sa schimbi acul de la masina de cusut ,si el poate fi cauza defectiuni Bafta |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cristina multumesc. am uitat sa spun ca ata se aduna pe levierul de inaintare. |

Inregistrat: 8/24/2007 Mesaje: 25
| am uitat sa spun ca ata se aduna pe levierul de inaintare......Nu intelg ce vrei sa spui ,mai incearca sa strang putin de la butonul de reglaj al atei sau de la suveica (surubelul acela care tensioneaza ata de la suveica )bafta |

Inregistrat: 7/24/2006 Mesaje: 88
| din cate mi-am dat eu seama cu "iese ata din ac cand cos" de fapt ti-o rupe nu? ca altfel inseamana ca nu tragi destul de ia de la inceput si o trage inapoi, daca nu o fi ata putreda sau material gros si ac subtire.....
iar cu "se aduna ata pe levierul de inaintare" nici eu nu am inteles,totusi o parere a mea este ca nu ai introdus corect ata prin "mecanismele" ei pana la ac. |
| va multumesc elida si cristina, acul era de vina, am cusut material gros cu ac subtire, asa cum a presupus elida, ce sa-i faci? incepator... Multumesc mult pentru sfaturi. Stie cineva de unde pot cumapara ace de cusut mai groase pentru hyundai kp1000?
|
| levierul de inainate e o chestie de metal prin care intra ata, asa scrie in manual ca se cheama |

| de la orice mercerie, acele sunt de la 70-75-80-90-100-110 cred ca de 100 sunt suficient de groase. ma bucur ca ai rezolvat problema
aha, acum imi dau seama care e levierul de inaintare, chestia ca un brat care se misca atunci cand cosi, nu?
|
| da elida, ala e. multuemsc pentru raspuns
|
| imi poate da cineva cateva informatii cu privire la construirea tiparelor pentru pantaloni barbatesti?
|

| pai tu iti construiesti singura tiparele? Super tare! Eu le iau mura-n gura din revista burda. Si tot de acolo ii lucrez si sotului meu pantalonii si ii ies super (eu ii fac raiati, ca nu se impaca cu cei de stofa, desi i-am lucrat si din aia). Daca te intereseaza iti spun numerele de revista unde apar tiparele de pantaloni barbatesti (cand ajung acasa). Si mai imi aduc aminte ca avea pe undeva niste instructiuni de construit tipare, dar cred ca era pentru pantaloni de dama. Le caut si te anunt cum sunt.
pupici |
| da, vreau sa imi construiesc SINGUR tiparele. Multumesc mult pentru informatii si pentru ca ma ajuti. |

| Scuza-ma, nu mi-am dat seama de "SINGUR", si cand ajung acasa o sa ma uit daca indicatiile pe care le am sunt pentru pantalonii barbatesti. |
| multumesc mult |
|
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 95
| zagreb_dtt, nu e deloc simplu sa construiesti tipare, e o chestie "inginereasca" ca sa zic asa... de ce sa nu te folosesti de unele facute deja?
...iar tiparele noi difera de cele de acum 10 ani! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| daca intr adevar vrei sa inveti cum se construiesc cauti o carte de croitorie, pe la anticariat ca noi nu am mai vazut demult, sau un manual de la liceele de profil, evental si un maistru de pe acolo, si dupa ce inveti "baza" le modernizezi |
|
|