Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| doamne super nici nu ma gandeam eu vreodata sa-mi pot face eu rochie.dar uite ca uitandu-ma aici voi invata si eu bravo fetelor ca invatati si un om ca mine ce nu stie. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Eu i-am terminat fustita lui Alice si i-am facut si un top la ea.
O sa pun poze cand se intoarce maine (ca azi e la bunici).
De asemenea, i-am mai facut un set, pantalon 3/4 + top.
Pentru inceput, au iesit foarte bine, am gresit putin la pantaloni, caci trebuia cred sa ii rascroiesc mai mult in spate, dar poate data viitoare vor iesi mai bine .
O sa pun poze si cu acest set. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Abia astept sa vad Adriana ce frumuseti ai facut!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Monique,acum am vazut costumasul pentru Alexandra,ce bine arata,felicitari
Anabella,tu n-ai mai cusut nimic?
Adriana,ai uitat de pozele cu hainutele pentru Alice? |
|

| Cu caldura asta Mela nu prea am chef mai ales ca ma gandesc ca indata plec in tara dupa doi ani de stat aici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| In primul rand la rochita cea facuta in cateva minute am o intrebare: cum se da jos? Ma tenteaza sa-i fac la sorela mea dar n-am idee cum o imbraca si dezbraca?!?!
Apoi...ma tenteaza sa-i fac la pitica mea un pon-pon sau cum se numeste fustita ca cele de balet. Aveti idee? Ati facut? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Fetelor, nu am uitat, dar nu am bateriile incarcate la aparat. De indata ce se incarca, fac poze. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Adriana abia astept sa vad hainutele! |
|

| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| fdianamaria wrote:In primul rand la rochita cea facuta in cateva minute am o intrebare: cum se da jos? Ma tenteaza sa-i fac la sorela mea dar n-am idee cum o imbraca si dezbraca?!?!
Apoi...ma tenteaza sa-i fac la pitica mea un pon-pon sau cum se numeste fustita ca cele de balet. Aveti idee? Ati facut? Diana, rochia aia trebuie sa se desfaca de la gat, unde se face nod.
Pon-pon - parca vazusem pe net ceva, caut si pun linkul. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mi-am croit o fustita clos si un bolero,acum sunt la finisari:surfilat,captuseala fustei si in final calcat.Cand e gata fac poze si va arat ce a iesit,sper sa iasa bine |
|

| Carla mult spor abia astetp sa vad ce iese |
|

| Anabella wrote:Carla mult spor abia astetp sa vad ce iese multumesc,e greu ca surfilez cu mana.Fusta e aproape gata |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| fdianamaria wrote:In primul rand la rochita cea facuta in cateva minute am o intrebare: cum se da jos? Ma tenteaza sa-i fac la sorela mea dar n-am idee cum o imbraca si dezbraca?!?!
Apoi...ma tenteaza sa-i fac la pitica mea un pon-pon sau cum se numeste fustita ca cele de balet. Aveti idee? Ati facut?
Tu-tu nu pon-pon nu te supara pe mine. Pon-pon sunt astea |
|

| Nu prea pot sa fac poze singura,am incercat boleroul nu e terminat,mai trebuie tivit carla attached the following image(s):

|
|
|