Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fluturas wrote:anabella,te invidiez.arata foarte bine.imi place mult de tot Helga multumesc cuvintele voastre e un pas inainte pentru mine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| anabela inca o data felicitari ,eu daca asi sti croi(ca de cusut stiu coase )asi fi tare fericita ,de multe ori nu-mi gasesc ce-mi place sau la fete cate nu le-asi face dar daca nu se leaga de mine croitoria sata e |
|
| flori1972 wrote:anabela inca o data felicitari ,eu daca asi sti croi(ca de cusut stiu coase )asi fi tare fericita ,de multe ori nu-mi gasesc ce-mi place sau la fete cate nu le-asi face dar daca nu se leaga de mine croitoria sata e Flori am croit cum mi-a venit la mana si uite ce a iesit |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Anabella wrote:Flori am croit cum mi-a venit la mana si uite ce a iesit
si acesta e un dar |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Frumoasa rochita ,Ana! Am vreo 3 nunti anul asta.Ce zici te bagi sa imi faci vreo rochie |
|
| Giulia cu mare,mare,mare drag |
|
| sa stii |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Anabella wrote:Flori am croit cum mi-a venit la mana si uite ce a iesit
Bravo, Anabella! Sa mai faci, caci esti talentata, mai ales ca ai avut si un material care nu se lucreaza f usor. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/18/2009 Mesaje: 82
| Este divina!Felicitari |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Foarte frumoase si tu si rochia! felicitari! AM si eu masina de cusut, doar ca nu am avut inca curaj sa fac ceva nici pt mine nici pt Miruna, desi pt ea e mai usor. Am cusut cu greu fusta de tigancusa pt serbare, dar si materialul era urat (subtire si se strangea aiurea si nici la taiat nu reuseam sa-l tin bine).
De unde iau niste scheme de fustite pt fetite? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anabella, esti tare! Chiar ti-a iesit foarte bine rochita, iar tu esti o frumoasa!
AM si eu la activ 3 fustite identice (pentru Alexandra , MAria si Elena) si un bolero la fustita. Poate o prind pe Alex la pozat diseara. |
|
| TeosOf wrote:Bravo, Anabella! Sa mai faci, caci esti talentata, mai ales ca ai avut si un material care nu se lucreaza f usor. Mersi mult Teo,iti dai seama ca nu ma las aici mai am o bucata de material cu floricele rosii azi ma pun sa fac o rochita pentru o prietena,stiu ca se va bucura, |
|
| monique wrote:Anabella, esti tare! Chiar ti-a iesit foarte bine rochita, iar tu esti o frumoasa!
AM si eu la activ 3 fustite identice (pentru Alexandra , MAria si Elena) si un bolero la fustita. Poate o prind pe Alex la pozat diseara. Mersi Monique,abia astept pozica sa vad ce minunatii ai facut!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Woooooow,ti-a iesit super frumoasa!!Plus ca iti sta perfect ,bravo ai talent.
Eu stiu sa cos ma descurc cat de cat si cu tiparul dar nu am masina de cusut si .....timp.In Romania mi-am facut o fusta ,si tot felul de veste ,genti si asternuturi de pat! Nu am cusut la masina de vreo 18 ani oare nu se uita? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Sigur nu se uita! |
|
|