Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc,fetelor Acum ca vine caldura am chef de facut cateva fuste si pantaloni,mai ales ca materiale am stoc,ca si atze de altfel |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mult spor,carla! Poate ma molipsesti si pe mine |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| |
|

| Interesant,Raly,eu n-am curaj sa fac fara tipar iar daca e material elastic nu pot cu masina mea |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Carla, felicitari pentru creatiile tale |
|

| bereea wrote:Carla, felicitari pentru creatiile tale Multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Carla, esti "enervant" de priceputa...Pai mai frate, sa le ai si cu fizica(banuiesc si cu matematica) si cu tricotatul si cu crosetatul si cu croitoria si cu gospodaria si cel mai tare: cu facutu' baieti...Las'o-n colo...mai da si la altele... |
|

| madanuta wrote:Carla, esti "enervant" de priceputa...Pai mai frate, sa le ai si cu fizica(banuiesc si cu matematica) si cu tricotatul si cu crosetatul si cu croitoria si cu gospodaria si cel mai tare: cu facutu' baieti...Las'o-n colo...mai da si la altele...
Mostenire de familie(din partea tatalui) Apropo, as lasa bucataria pentru altele
...si un model de fusta din Burda carla attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Carla tu esti si frumoasa si desteapta si talentata in multe domenii si sotia perfecta (am observat din postarile la alte subiecte). Bineinteles, si o mamica de admirat, la cate poti face cu doi nazdravani pe cap. Bravo, scumpa! Te admir sincer. |
|

| Multumesc,Teo pentru complimente Intotdeauna mi-a placut lucrul de mana,de la tricotat la desen,orice mi-a oferit o provocare am incercat sa-l fac perfect.Acum nu ma mai stradui sa fiu atat de buna la toate,acum fac doar ce-mi place si putin din ce-i obligatoriu(doar cand nu se mai poate) Odata cu venirea primaverii m-a apucat cheful de croitorie asa ca voi trece mai des pe aici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| si mie imi place mult sa cos dar nu prea stou sa croiesc ,mai stric cite un material!:018: |
|

| Carla,uite ca te laud

|
|

| Ingerash Stai ca am si eu o poza de cand a fost gata(si calcata) Fusta pentru Madalina: carla attached the following image(s):

|
|

| Ii place foarte mult si azi sa imbracat cu ea si se invarte Ma documentez de pe aici,invat multe chestiute in ale cusutului la masina http://www.clotilde.com/sewing_savvy.php?source=SEWNL |
|

| Eu fac dupa Burda,tiparul e gata,pe marimi,numai il scot pe hartie alba ,apoi il desenez pe material,il cos si migaleala de la sfarsit ma enerveaza dar merge |
|
|