Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| http://www.youtube.com/user/GiannyL http://www.youtube.com/user/TheGreenGirlsTV#p/u/0/M-hoGTPVLYs |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| kali wrote:Fetele, imi poate face una dintre voi o fustita tutu pentru fetite? Astept o oferta ferma pe p.m., modelul de mai jos, doar ca verde cu galben, pentru o papadie de 5 ani jumate.
Ti-as face eu dar sunt departe si pana ajunge pachetul dureaza...poti lua elastic,masori dupa talia fetitei apoi il innozi;rastorni un scaun cu cracii in sus si pui elasticul apoi innozi fasi de tutu pe elastic,o fasie alba mai lunga,una verde mai scurta ca sa iasa ca in poza postata de tine |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mirela multumesc. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am inceput si eu o rochie cu ceva timp in urma, pe care tare greu am terminat-o , mai aveam un pic si o abandonam Este dintr-un poplin de bumbac bleu:  Rochita Angelicai este tot de mine cusuta, pun o poza mai de aproape:  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ana, este frumoasa fustita ta, se pare ca treci pe nuante de albastru Aurishta, te prinde bine culoarea dar Angelica este tare dulce cu rochita Sa le purtati cu sanatate |
|

| miriam wrote: Aurishta, te prinde bine culoarea  dar Angelica este tare dulce cu rochita Sa le purtati cu sanatate Multumesc |
|

| Am mai mesterit aseara o rochie pentru Angelica, sper sa va placa!
  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Aurishta te pricepi.Arata tare bine rochitele! |
|

| Multumesc, Mirela! Am mai lucrat ieri o fusta in volane pentru Simona.   |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| aurishta,felicitari |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| aurishta este minunata! aaaaa si simona este un model |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| aurishta, foarte reusita sa o poarte cu sanatate!!!! in partea de sus este pe elastic? cum il faci ? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Aurishta este foarte reusita fustita! Si pe mine ma intereseaza cum se face asa creata.. |
|

| Fetelor va multumesc din inima pentru aprecieri!:bowing: :bowing: :bowing: La partea de sus am croit doua dreptunghiuri de 90/25cm, respectiv fatza-spate. Am indoit cam 5 cm pentru cordon si am cusut un ghidaj pentru 2 randuri de elastic, ca sa fie mai ferma pe talie. In partea de jos am cusut volanele, iar apoi, toata partea de sus am incretit-o cu randuri paralele de tighele cu ata elastica, ca sa se aseze frumos pe solduri. Este simplu de facut, dar mult de cusut! Simona este asa de incantata de ea incat o imbraca non-stop! Si va spun si ceva hazliu legat de ea! Am poreclit-o "salata din gradina Corinei" . Am tot probat-o, am tot glumit cu numele asta si, cand a fost gata, am intrebat-o pe Pati: -Itit place? -Da, este frumoasa!-Vrei sa-ti fac si tie una? -Nu, nu-mi plac fustele "gogoshar"! -Pai asta nu e gogoshar! -Gogoshar, salata, nu-mi place!!! |
|

| Mai vin cu doua rochite "la minut" cusute ieri dupa-amiaza in timp ce dormea Angelica!  |
|
|