Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sper sa va fie de folos
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fusta e foarte frumoasa! Imi place! |
|
|
Da mi-ar place sa am una asa Am gasit tiparul
|
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
|
Subscriu! |
|
| Am lucrat in domeniu 6 ani,confectioner imbracaminte si ma gandesc sa ma apuc sa mai cos pentru copii cate ceva. Am cam urat meseria asta din cauza salariului dar o sa fac pentru mine si copii Madalinei i-am croit un costumas cu fusta si cu vestutza |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Azi am fost putin croitoreasa,i-am cusut mamei o fusta,mai am de pus captuseala:masinuca mea de cusut si eu:006: carla attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Ce harnicutze si pricepute sunteti. Spor la lucru in tot ceea ce faceti. |
|
| Iata si fusta,azi i-am mai pus captuseala,mai trebuie sa-i fac tiv.Am facut si niste fetze de perne pentru copii,din 2 materiale carla attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| CARLA exista lucru sub soare sa nu-l stii face?frumoase toate FELICITARILE MELE
de mine croitoria nu se leaga deloc si miasi fi dorit sa stiu coase sa mai fac una alta fetelor ca aici nu gasesc pe nimeni sa coase ,mia cumparat sotul acum 2 ani masina de cusut dar stiu sa repar cate ceva sa cos o perdea dar sa croiesc nu |
|
| Flori,multumesc,sa stii ca m-am gandit sa incerc si olarit Mi-ar place sa fac oale de lut si apoi sa le pictez Eu cos numai din Burda,nu stiu sa fac singura tipare.Acolo au tabele cu marimi si tiparele pe marimi si sunt foarte bine facute. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Carla, esti tare priceputa! Fustita a iesit ca de fabrica! Iar fetele de perna la fel! Foarte frumoase! Bravo! Mai pune pe-aici info si poze ca in viitorul apropiat ma vor interesa si pe mine! |
|
| monique wrote:Carla, esti tare priceputa! Fustita a iesit ca de fabrica! Iar fetele de perna la fel! Foarte frumoase! Bravo! Mai pune pe-aici info si poze ca in viitorul apropiat ma vor interesa si pe mine! Multumesc |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla esti multitalentata! o mamica tare priceputa!Felicitari.Si mie mi-ar place sa fac si ceva croitorie...dar nu am inca masina de cusut. |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Carla Bravo |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| carla wrote:Flori,multumesc,sa stii ca m-am gandit sa incerc si olarit Mi-ar place sa fac oale de lut si apoi sa le pictez Eu cos numai din Burda,nu stiu sa fac singura tipare.Acolo au tabele cu marimi si tiparele pe marimi si sunt foarte bine facute. apropo de olarit eu am lucrat 8 luni la un atelier de bibelouri si sa stii ca e minunat sa iei o bucata de pamant si sa o modelezi pana ise din ea ceva folositor
eu iti doresc spor in tot ce faci
|
|
|