|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/6/2010 Mesaje: 23
| eu as lua din Burda dar nu gasesc pentru marimi mari xxx daca vrea cineva sa.mi faca un tipar pentru asa o marime macar pentru bust modelul de la rochia ta Carla multumesc mult |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| In fiecare revista Burda gasesti la sectiunea "Burda Plus" articole de imbracaminte pentru femei corpolente. Trebuie sa compari masurile tale cu tabelul de marimi si sa scoti dimensiunea care trebuie, eventual operand modificari la circumferinte, unde este cazul. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/18/2012 Mesaje: 18
| ,,Cursul de rochii de ocazie si mireasa,, pe care il recomandam se tine in cadrul Institutului de Moda Salomeia Truta si are acreditare ANC. Toate detaliile le gasiti aici: http://institutuldemoda.ro/?page_id=596 Filmulete de la cursurile institutului aveti aici: http://www.youtube.com/my_videos
Va dorim vizionare placuta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| buna. ma poate ajuta cineva cu un tipar sau video...orice m-ar putea ajuta sa fac acest model de rochie pls??? as vrea sa-mi fac pt revelion. si daca imi puteti spune ce material as putea folosi pe sub dantela.multumesc!!! este acelasi model doar ca in a 2 a poza este fara maneci si e alta culoare..imi plac ambele...cu spatele gol christinuca attached the following image(s):
|
|
| Am finalizat ieri o rochie alba, lejera, foarte comoda, pentru Simona aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce superba este,vreau si eu
edit.ce par superb are Simona si ce frumoasa este,sa te bucuri de ea Aurista |
|
| Multam fain , si ea este incantata de rochie! P.S.Stai sa creasca Giulia , sa vezi ce o sa ne mai miram noi de ea! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| este superba rochita alba dar si purtatoarea.am o rugaminte la voi fetelor.vreau sa fac o rochita cu bretele partea de sus din dantela iar partea de jos jupa din satin si tiull deasupra,lunga in spate si scurta in fata.ma puteti ajuta sa croiesc si eu aceasta rochita?
FUSTITA
talie-65cm L fata-36Ccm L spate-58cm
ptr a nu face cusutura pe spate ar trebui sa asez intr-un fel materialul,imi dau seama cum,. ca sa iasa lunga in spate si scurta in fata,croiesc de la inceput asa,intr-o parte sa aiba lungimea spatelui si in cealalta lungimea fetei,nu-i asa?
mihamihaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Frumoasa rochita, super modelul! |
|
| Dantela este elastica? |
|
| da, este elastica dantela
|
|
| Pentru captuseala corsajului ar fi bine sa folosesti vascoza, fiindca satinul "incinge" grozav! Daca nu, macar satin elastic, ca sa fie confortabil. Pentru partea de jos este dificil sa faci tipar din prima si sa iasa bine, mai practic ar fi sa croiesti un clos sau un semiclos din alt material, sa il tai "pe pozitie" si sa il folosesti ca tipar apoi. Eu am auzit pe cateva fete ca si-au prins urechile incercand sa croiasca din prima fusta asta inegala. |
|
| ok asa o sa fac.multumesc
|
|
| fac bine oare ce fac?cum fac sa nu iasa dreapta acolo sus?care stie va rog sami spuneti si mie.multumesc cred ca nu trebuia sa ma duc pana sus cu taietura fetei,nu-i asa?
mihamihaela attached the following image(s):
|
|
| Nu, nu cred ca este bine, ar fi trebuit sa fie "pierduta" taietura! |
|
|