Croitorie-amatori, incepatori, avansati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ramica
Scris: Wednesday, July 16, 2008 8:35 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
yes multumesc mult mult pt felicitari si complimente sotul meu ma tot bate la cap sa mi pun fuste scurte dar nu e ca imi plac tare mult, prefer genul mai clasic. si da a doua si a treia e una si aceasi rochie. Da sa stii ca iesind cu mama mea in oras toti o iau drept sora mea, sper sa o mostenesc in privinta asta:018:
Cristy
Scris: Wednesday, July 16, 2008 8:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Ramica imi place schimbarea la rochia mamei eu as fi ales ceva pentru aripioare ceva portocaliu ras dar si asa este frumos.

Mie mi-a placut mult lungimea rochiei tale, tin sa recunosc ca te avntajeaza mult si iti face picioare foarte frumoase (nu ca ar trebui mascat ceva la ele :018: sau ca nu ar fi frumoase si fara fusta sic !!! )
cika
Scris: Saturday, August 9, 2008 8:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/16/2006
vreau sa fac si eu ptr catei mei costumasul asta dar fara caciulita..am incercat si am sticat o bucata de material..ma poate ajuta cineva pls..poate cu explicati mai simple sau cum sa fac un patern (desen ceva simplu)

cika attached the following image(s):
a.jpgb.jpgd.jpg

elida
Scris: Friday, September 26, 2008 2:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/24/2006
mai era un subiect de croitorie odata, pe vremea mea ras , probabil s-a arhivat. Cika intr-o rtevista burda am vazut tipar capa pentru catelusi.
Rody
Scris: Friday, September 26, 2008 2:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Ce superrrrrrhearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.