Croitorie-amatori, incepatori, avansati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gordi
Scris: Wednesday, July 2, 2008 11:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/19/2007
Bine ati venit! :023:
Fetelor am vazut ca aveti masini de cusutras...Acuma sunt curioasa sa vad ce ati reusit sa faceti cu ele sic
Sa ne mai inspiram si noi...
katy_lumika
Scris: Wednesday, July 2, 2008 11:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Cu masina mea de cusut nu reusesc sa mai fac nimic acum, mi-a uns-o mama cu ulei de gatit. E uitata intr-un colt al casei, se depoziteaza pe ea diverse.
Urmaresc cu atentie subiectul desi deocamdata nu e timp pentru asa ceva, dar bag la cap. Macar un tiv sa-mi reamintesc cum se facehohot
TeosOf
Scris: Wednesday, July 2, 2008 11:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Eu nu am masina de cusut, pt ca nu mai am unde s-o pun. M-am gandit de multe ori sa-mi iau una, dar am ramas numai la acest stadiu.
Ma pricep sa croiesc, mai imi fac cate ceva, in special pt sarbatori, dar le dau altcuiva sa le traga la masina. Poate am sa fac si poze si am sa le postez. Dar la croit, mai mult mi-am format propriile reguli, nu respect intrutotul ce au hotarat altii, imi fac eu propriile tipare si dupa aceea am si curaj sa bag foarfeca in material.
De multe ori, cand imi cumpar ceva, mai imbunatatesc lucrul respectiv, mai atasez cate ceva pe el si treaba asta o mai fac si de mana.
ramica
Scris: Monday, July 7, 2008 9:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna acuma vam gasit sunteti minunate yes eu sunt o incepatoare in ale croitoriei dar mam pus sa fac mie si mamei mele rochii pt nunta fratelui meu duel si am o mica problema rochia mamei mele trebuie sa o modific e cu bretele subtiri iar ea vrea un fel de maneca care sai acopere un pic doar umerii cei de facut? sorry1aveti ideii va multumescgrup
ramica
Scris: Monday, July 7, 2008 9:13 PM

a si inca ceva am si eu citeva lucruri facute majoreta am sa incerc sa le pun si foto ciao ciao
TeosOf
Scris: Monday, July 7, 2008 9:38 PM
Nivel

Incearca niste volanase micute, prinse direct de bretele, dar sa le si mascheze.
TeosOf
Scris: Tuesday, July 8, 2008 10:55 AM
Nivel

Poate ca nu e prea trendy cu volane si poti sa incerci un bolero. Asa mi-am facut eu la o rochie. Am sa pun si poza, nu a iesit prea bine caci am facut-o in graba. Rochia e un maro foarte inchis, cu fir auriu prin ea, nu se prea vede, iar boleroul este auriu si i-am facut o margine din materialul rochiei, ca sa nu se destrame.

Cristy
Scris: Tuesday, July 8, 2008 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Teo ideea este super thumleft

Ramica, pune te rog o fotografie cu rochia mamei sa vedem despre ce este vorba pupici
TeosOf
Scris: Tuesday, July 8, 2008 12:16 PM
Nivel

Multumesc Cristy.
ramica
Scris: Friday, July 11, 2008 9:31 PM

am fotografii dar nu stiu cum sa le pun help
TeosOf
Scris: Friday, July 11, 2008 10:09 PM
Nivel

ramica, dupa ce scrii un mesaj si il salvezi, o sa-ti apara un buton attach, sus in partea dreapta (la mesajul tau); sau iti faci cont pe photobucket.com si copiezi codul img, al pozei pe care vrei sa o postezi. Sper ca s-a inteles cat de cat.
ramica
Scris: Tuesday, July 15, 2008 9:06 PM

rochia mea e aia rosu cu negru ar fi rochia de zi. Aia grena e a mamei mele prima si dupa tineti cont ca vorbiti cu o incepatoare si pe deasupra si autodidact.bounce.
urmeaza sa termin cea de seara sper sa iasa ceva ca cu aia voi merge la nunta

ramica attached the following image(s):
eu i.jpginainte1.jpgdupa 1.jpg

ramica
Scris: Tuesday, July 15, 2008 9:45 PM

mam chinuit sa le fac mai mici pozele si tot au iesit mari sorysic astept critici dar constructive, sunt dornica de a invata cat mai multtopai
TeosOf
Scris: Tuesday, July 15, 2008 10:33 PM
Nivel

ramica, sunt foarte frumoase, bravo!newclap in poza a doua si a treia e una si aceeasi rochie? i-ai facut modificari?
am apreciat si apreciez autodidactii. inca o data, felicitari!
TeosOf
Scris: Tuesday, July 15, 2008 10:37 PM
Nivel

Si inca ceva. Mama ta are o talie de viespe. Bineinteles ca si tu, si mai ales, ai niste picioare trasnet!cool De ce nu-ti faci rochia mai scurta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.