|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 41
| Bine ati venit! :023: Fetelor am vazut ca aveti masini de cusut ...Acuma sunt curioasa sa vad ce ati reusit sa faceti cu ele Sa ne mai inspiram si noi... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cu masina mea de cusut nu reusesc sa mai fac nimic acum, mi-a uns-o mama cu ulei de gatit. E uitata intr-un colt al casei, se depoziteaza pe ea diverse. Urmaresc cu atentie subiectul desi deocamdata nu e timp pentru asa ceva, dar bag la cap. Macar un tiv sa-mi reamintesc cum se face |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Eu nu am masina de cusut, pt ca nu mai am unde s-o pun. M-am gandit de multe ori sa-mi iau una, dar am ramas numai la acest stadiu. Ma pricep sa croiesc, mai imi fac cate ceva, in special pt sarbatori, dar le dau altcuiva sa le traga la masina. Poate am sa fac si poze si am sa le postez. Dar la croit, mai mult mi-am format propriile reguli, nu respect intrutotul ce au hotarat altii, imi fac eu propriile tipare si dupa aceea am si curaj sa bag foarfeca in material. De multe ori, cand imi cumpar ceva, mai imbunatatesc lucrul respectiv, mai atasez cate ceva pe el si treaba asta o mai fac si de mana. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna acuma vam gasit sunteti minunate eu sunt o incepatoare in ale croitoriei dar mam pus sa fac mie si mamei mele rochii pt nunta fratelui meu si am o mica problema rochia mamei mele trebuie sa o modific e cu bretele subtiri iar ea vrea un fel de maneca care sai acopere un pic doar umerii cei de facut? aveti ideii va multumesc |
|
| a si inca ceva am si eu citeva lucruri facute am sa incerc sa le pun si foto ciao ciao |
|
| Incearca niste volanase micute, prinse direct de bretele, dar sa le si mascheze. |
|
| Poate ca nu e prea trendy cu volane si poti sa incerci un bolero. Asa mi-am facut eu la o rochie. Am sa pun si poza, nu a iesit prea bine caci am facut-o in graba. Rochia e un maro foarte inchis, cu fir auriu prin ea, nu se prea vede, iar boleroul este auriu si i-am facut o margine din materialul rochiei, ca sa nu se destrame.
 |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Teo ideea este super
Ramica, pune te rog o fotografie cu rochia mamei sa vedem despre ce este vorba |
|
| Multumesc Cristy. |
|
| am fotografii dar nu stiu cum sa le pun help |
|
| ramica, dupa ce scrii un mesaj si il salvezi, o sa-ti apara un buton attach, sus in partea dreapta (la mesajul tau); sau iti faci cont pe photobucket.com si copiezi codul img, al pozei pe care vrei sa o postezi. Sper ca s-a inteles cat de cat. |
|
| rochia mea e aia rosu cu negru ar fi rochia de zi. Aia grena e a mamei mele prima si dupa tineti cont ca vorbiti cu o incepatoare si pe deasupra si autodidact. . urmeaza sa termin cea de seara sper sa iasa ceva ca cu aia voi merge la nunta ramica attached the following image(s):

|
|
| mam chinuit sa le fac mai mici pozele si tot au iesit mari sory astept critici dar constructive, sunt dornica de a invata cat mai mult |
|
| ramica, sunt foarte frumoase, bravo! in poza a doua si a treia e una si aceeasi rochie? i-ai facut modificari? am apreciat si apreciez autodidactii. inca o data, felicitari! |
|
| Si inca ceva. Mama ta are o talie de viespe. Bineinteles ca si tu, si mai ales, ai niste picioare trasnet! De ce nu-ti faci rochia mai scurta? |
|
|