Criza de raceala - Cum procedam ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Deyu.
Scris: Sunday, January 27, 2013 3:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Voi cum procedati cand bebe e racit ?
Eu nu prea am avut incidente de genul. Am patito pe cand avea Ali vreo 3-4 luni, si atunci a trecut repede. Dar...acum 2 zile, inevitabilul s-a produs. M-am trezit cu o mica (maresic ) raceala.

Primele lucruri pe care le facem noi sunt :
1. Ii fac o baita calda, si o imbrac in hainute curate. Dar niciodata nu o ingramadesc de haine. De obicei "setul" contine : pampers, body (tricou), pantalonasi cu talpa, si o bluzita cu nasturei cat se poate de moale. Ii pun o paturita si o culc in patul nostru; bineinteles dupa ce l-am schimbat si l-am facut.
2. Ii schimb lenjeria din patut. O spal foarte bine, si jucarioarele le pun la spalat si apoi le dezinfectez.
3. Cat mai doarme Ali, pregatim ceiut, laptic, fructe, legume si piure-uri. Trebuie sa mancam foarte sanatos si sa bem multe lichide.
4. Luam temperatura.
5. Daca avem mucisori, ii tragem cu pompita (mi-e mult prea frica sa folosesc un aspirator nazal). Daca cumva sunt prea grosi, folosim substanta salina.
6. Mergem la pediatru (in orice caz), dupa ce am facut tot ce scrie mai sus.
7. Fuguta la farmacie pentru medicamente.

Cam asta este ceea ce facem noi, in caz de raceala. Cei 7 pasi sunt lege. Tot timpul i-am respectat si cel mult ne-a tinut raceala vreo 4-5 zile. Am mai avut tentative de raceala...dar am trecut peste.
Astept si raspunsurile voastre, in ceea ce facem cu bebe cand este racit. pupici
ingerash
Scris: Monday, January 28, 2013 5:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Deyu,asa e cu primul copilcomputerlove Asa il cocoloseam pe primul si tare sensibil e acum,cu urmatorii nu am mai repetat experimentul....gandeste-te draga mea cum va fi cand va intra in colectivitate?
Deyu.
Scris: Wednesday, January 30, 2013 6:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
N-am nici o idee...Si sincera sa fiu, mi-e putintel frica uff ...sic
Dar oricum, ma voi dezobisnui. Si probabil ca la al doilea bebelic nu va mai fii la fel hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.