Criza de la 40 de ani a barbatilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Wednesday, March 6, 2013 5:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Uite ca-l astept si eu pe al meu pe la 40 Crazy dar deocamdata sa ma vad eu trecuta cu bine de 40 de ani ca la mine parca se invarte roata nu stiu cu fiecare nastere parca ma nasc si eu din nou tot in mintea copiilor am ramas.Hilar
ingerash
Scris: Wednesday, March 6, 2013 6:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Shirel asa simt si eu....fustele se scurteaza....Haha Haha
mikaela
Scris: Wednesday, March 6, 2013 7:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
bereea wrote:

Mda, ii iau deja crizati, nu stiu ce au pierdut inainte.

Au de-a face cu crizele varstei a treia, senili si toate alea angel
bereea
Scris: Friday, January 10, 2014 9:44 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
TatyKS
Scris: Tuesday, February 18, 2014 9:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Daca aveti rabdare sa cititi, eu am ras cu lacrimi Haha hohot

Jurnalul barbatului de peste 40 de ani

Din cauza serviciului meu sedentar si in consecinta a acumularii de grasime pe burta, compania mi-a oferit un serviciu de antrenament personal intr-o sala de sport pe o perioada de o saptamina. Am acceptat bucuros si chiar m-am dus personal sa ma programez.

La sala, m-au repartizat la o instructoare personala pe care o cheama Nadia, o bunaciune sculpturala de 26 de ani, model de echipament sportiv dupa cate mi-am putut da seama dupa afisele lipite pe pereti. Ea mi-a explicat ca ar fi util sa-mi notez intr-un carnetel experientele pentru a putea observa eu insumi progresul.

Zis si facut si acum as vrea sa impartasesc cu voi. Prima zi: M-am trezit la 6 dimineata cum stabiliseram. Destul de greu sa te scoli din pat ca sa mergi la sala dar totul s-a schimbat cand am ajuns acolo si am vazut ca Nadia ma astepta. Parea o zeita greaca, ochi verzi si un suras urias, cu buze carnoase si spectaculoase. Mi-a facut un tur de sala, mi-a aratat aparatele si mi-a masurat pulsul dupa cinci minute de bicicleta.

Si-a facut griji pentru ca i s-a parut pulsul meu accelerat dar am profitat ca sa-i fac un compliment si i-am zis ca era din cauza ei pentru ca purta un costum de lycra care-i intra in poponet. Mi-a facut destula placere s-o urmaresc dand lectii de aerobica la finalul zilei mele de exercitii.

Nadia ma mentinea motivat sa-mi fac exercitiile in ciuda durerii mele de abdomen. A doua zi: Am baut doua cesti de cafea si intr-un final am reusit sa ies din casa. Nadia m-a pus sa ma intind cu fata in sus, m-a pus sa ridic o bara grea de metal si pe urma s-a mai si hazardat sa-i puna niste greutati! Pe banda de alergat picioarele imi erau cam moi dar am reusit sa fac un kilometru. Surasul sau aprobator si ochiadele ei au facut sa merite osteneala. Ma simteam grozav. Era o viata noua.

A treia zi: Singurul mod in care am putut sa-mi spal dintii a fost punand periuta de dinti pe chiuveta si mutandu-mi capul dintr-o parte in alta. Cred ca am o hernie abdominala. Sa conduc n-a fost deloc usor: pana si pentru a frana masina ma durea. Am parcat deasupra unei motociclete de livrare la domiciliu. Nadia si-a pierdut un pic rabdarea cu mine pentru ca a considerat ca scancetele mele deranjau pe ceilalti asociati ai clubului. Ca sa fiu sincer vocea ei mi se parea cam acuta asa devreme dimineata si cand ridica tonul devenea nazala... si foarte suparatoare. Ma dor c*iele cand merg pe banda alergatoare si in consecinta Nadia m-a mutat la scara. Ma intreb de ce mama dracului cineva ar inventa o masina care sa faca ceva ce a devenit demodat odata cu aparitia ascensoarelor? Ea mi-a zis ca o sa ma ajute sa fiu in forma si sa ma bucur din plin de viata. Alta imbecilitate de-a ei.Fata asta e doar frumoasa...

A patra zi: Nadia ma astepta cu nenorocitii sai ochi verzi sfredelindu-ma ca un pumnal si cu surasul sau batjocoritor stil Jack Nicholson in Batman. N-am putut evita sa ajung cu o jumatate de ora intarziere: Fix timpul de cat am avut nevoie pentru a-mi lega sireturile de la adidasi. Cretina m-a pus sa lucrez la aparate dar cand a fost un pic neatenta am fugit sa ma ascund la baie. A trimis alt instructor dupa mine sa ma caute si drept pedeapsa m-a pus sa vaslesc si. mi-a scapat un partz pe care l-a auzit toata sala. De cand sunt nu m-am simtit mai rusinat.

A cincea zi: O urasc pe Nadia mai mult decat pe orice alta fiinta de pe lume. Anemica de rahat, cu buzele ei cu colagen, blonda fara creier.

Daca as mai avea o bucatica de corp care sa nu ma doara i-as trage suturi in fund, mama ei de dobitoaca. A vrut sa-mi lucrez tricepsii. EU NU AM TRICEPSI. Si daca nu vrea sa sparg pardoseala salii sa nu-mi dea nenorocitele de bare de greutate si nimic altceva ce cantareste mai mult decat un sandwich. Bicicleta m-a facut sa lesin si m-am trezit pe patul unei nutritioniste, alta slabanoaga imbecila care mi-a dat o lectie de alimentare sanatoasa. Nenorocita habar n-are ce inseamna sa-ti fie foame. De ce naiba n-am avut bafta de ceva mai linistit, cum ar fi un curs de bucatarie sau de coafura?

A sasea zi : Nenorocita dracului de Nadia mi-a lasat un mesaj pe robot, cu vocea ei scarboasa, pentru a ma intreba de ce n-am fost azi. A fost de-ajuns s-o aud ca sa arunc naibii telefonul dar pe urma n-am mai avut forta sa-l ridic, nici sa ridic telecomanda televizorului, in consecinta a trebuit sa suport 11 ore un singur canal, nenorocitul ala de National Geographic. Si a trebuit sa vad un program despre imperecherea pasarilor, si eu care nu ma mai sunt in stare sa f*t de sase zile.

A saptea zi: L-am rugat pe soferul camionetei bisericii sa ma duca la slujba ca sa-i multumesc lui Dumnezeu ca a trecut saptamana asta. Mai mult, m-am rugat ca la anul sa ma trimita sa fac ceva mai distractiv: un cateterism cardiac sau o analiza de prostata.
bereea
Scris: Tuesday, February 18, 2014 9:48 AM
Nivel

Big Laugh Big Laugh
kali
Scris: Tuesday, February 18, 2014 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Big Laugh Big Laugh Big Laugh Big Laugh
Vaaaai!!!

Asta imi aduce aminte de un prieten de-al nostru, destul de obsedat de felul in care arata si care are o reala problema cu primaverile numarate, respectiv 35.

Deci... om concentrat la sala, care este de parere ca el niciodata in viata nu va avea burta si care-i compatimeste pe toti peste 40, considerand ca sunt cu 1 picior in groapa.

Vine un crudutz din ala de nu stii daca e sau nu major si-l intreba: Domnu', da' la varsta dvs. mai puteti sa veniti la sala?cyclops

... Om lesinat pe jos, cu pulsul crescut si cu o maaaare revolta pe tot ce numara mai putin de 30 de ani si care, drept pedeapsa, merge, acum, in fiecare zi la sala. De la 6 dimineata.

Astept sa vad cum il prind " patruzecii" - ani.
TatyKS
Scris: Tuesday, February 18, 2014 11:24 AM
Nivel

kali wrote:
Vaaaai!!!

Asta imi aduce aminte de un prieten de-al nostru, destul de obsedat de felul in care arata si care are o reala problema cu primaverile numarate, respectiv 35.

Deci... om concentrat la sala, care este de parere ca el niciodata in viata nu va avea burta si care-i compatimeste pe toti peste 40, considerand ca sunt cu 1 picior in groapa.

Vine un crudutz din ala de nu stii daca e sau nu major si-l intreba: Domnu', da' la varsta dvs. mai puteti sa veniti la sala?cyclops

... Om lesinat pe jos, cu pulsul crescut si cu o maaaare revolta pe tot ce numara mai putin de 30 de ani si care, drept pedeapsa, merge, acum, in fiecare zi la sala. De la 6 dimineata.

Astept sa vad cum il prind " patruzecii" - ani.

hohot hohot ..super taree ... mai ales ca multi sub 30 sunt un pic mai mult tupeistiLol .

bereea
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:03 AM
Nivel

kali wrote:
Vaaaai!!!

Asa este si al meu .Fixat cu sala , cu greutatea!Si cu siguranta mult mai rezistent decat un pusti ! Dar cu mintea nu departealcool alcool Copil mofturos, incapatanat va ramane o viata! Ieri trebuia s amearga la sala.Eu aveam programare la doctor si s ecam suprapuneau.I-am zis ca il duc eu la sala si la inapoiere se descurca daca nu reusesc sa ajung in timp.Cand ajungem acasa eu fug la bucatarie sa fierb niste broccoli, el vine si gata, sa-l duc la sala.Ii zic hoo, mai omule! Asteapta 15 minute sa fierb broccoli pentru ca atunci cand te intorci esti mort de foame si te duc.El nu si nu.Ca daca nu il duc atunci merge pe jos (sunt vreo 4 km). Serios? Te incapatanezi? Pe jos cu tine.Vreau sa spun ca a alergat pana la sala, acolo a tras bine la "fiare" si a transpirat, geanta a lasat-o acasa si nu a facut dus acolo, dar a venit alergand inapoi.Daca se imbolnaveste e capatul lui!Si asta numai din incapatanare copilareasca!alcool
TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:12 AM
Nivel

Si-a facut incalzirea pana la sala ras ... ce m-am distrat ! Si uite cum ai tu doi copilasi si fata si baiat Cheek Kiss ! Sa-ti traiasca hainoroc

Al meu nu e deloc pasionat de mers la sala! El merge la tenis, baschet si volei ... dar se duce doar dupa ce imi cere voie , e atat de dulce Lol . La noi fimea e cea care nu-i prea da voie ras , eu sunt tare bunaangel .
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:20 AM
Nivel

Te rog frumos, Bereea, macar al tau misca! Al meu se incadreaza perfect in tiparul de mai sus. Mai putin cu ochii dulci facuti tipei dar cu pasiunea pentru miscare... i-den-tic!

Mai merge la alergat sau la fotbal din cand in cand, dupa care se plange 2 sapt.

Taty, spune drept, nu trisezi? Iubitul tau are 40+?
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

Mai merge la alergat sau la fotbal din cand in cand, dupa care se plange 2 sapt.

Big Laugh Fix asa si al meu; cica merge martea la baschet si joia la fotbal, dar nu specifica daca saptamanal sau anual... inca are scuza, ca nu e "crizat" de 40 ani...

Bereea, da, al tau chiar misca si vrea...

Taty, triseazaaaaLol

doinanuta
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Taty am ras cu lacrimihohot Haha .Treaba cu partul a fost fenomenalanewclap .Le-ai impus respect in acel moment.hohot
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:28 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
Big Laugh Fix asa si al meu; cica merge martea la baschet si joia la fotbal, dar nu specifica daca saptamanal sau anual...

Big Laugh Big Laugh Haha Lol Lol
Si al meu face inot... teoretic. Adica se apuca de luni... lunea viitoare.

Cris-DL wrote:
Taty, triseazaaaaLol

Ahaaaa!
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
A, da, am uitat de inot, fi-mi-ar memoria de rasfool ...in we. merge cu fii-sa, sambata ca e mai putin aglomerat... care sambata ?!NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.