Criza de la 40 de ani a barbatilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Tuesday, August 2, 2011 9:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Fetelor, sunteti de coma hohot hohot N-am ajuns la 40 de ani inca, da' la cat de repede trece timpul, ajung repejor pe acolo. Ma pregatesc din timp...gagel nu am inca, da' nu se stie cand vine criza ce-o sa fac angel hohot Al meu sot a zis ca nu se supara hohot hohot Da' cam asta era si ideea... barbatii au voie sa aiba crize, dar femeile nu-si permit ca au copii si casa si alea alea pe umeri...Mama lor de braconieri alcool box2 bataus hohot hohot hohot
computerlove
mikaela
Scris: Tuesday, August 2, 2011 9:13 PM
Nivel

ingerash wrote:

p.s.in UK femeile isi bat barbatii,deci legea nu poate interveni in acest sens,deci nu stiu daca pe aici mai au barbatii crizehohot hohot hohot hohot

Ce ma mai distram in Ro cand auzeam de barbati batuti de femei, da' uite ca in USA nu se poate face asta, desi al meu poate are nevoie de-o bataie din cand in cand din alte motive, nu de criza din asta hohot Astia, fiind majoritari barbati pe la conducere, au stiut ei ce legi sa bage, violenta/abuzul e interzis de ambele parti, si la femei si la barbati...pacat!! hohot hohot hohot ca tare si-o mai cer uniihohot hohot
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 3, 2011 12:21 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Vad ca de cand cu criza asta economica mondiala au iesit tot felul de crize la modabataus .E criza dom'le peste tot...
Hmmmm,al meu sot mai are vreo 6 ani pana la "marea criza" care cred ca e doar o scuza.Nu am avut parte de nicio criza din partea lui,este un om constant in toate si asta imi da o stare de liniste.Dar nu ma culc pe o ureche,cine stie ce se poate intampla intre timp,ce nalauca il poate apuca pe om.Cert e ca eu imi voi pune sufletul pe tava in continuare ca si pana acum cu aceasi inocenta,voi fi eu cea care am fost dintotdeauna.Dar daca Doamne fere' se apuca sa "fure curent" vreodata,apai tot sa se duca caci eu sunt facuta pt o viata normala si linistita,in pace si armonie,nu pt una crizata.Pe cat iubesc de mult pe atat pot fi si de rea!

Cat despre criza varstei a doua la femei...o fi fost poate dar n am bagat o in seama.Cand ai viata ocupata cu tot felul de activitati si complicatii domestice(cum zicea Aurishtahohot ),nu prea iti mai sta mintea la prostii si nici timp de crize nu mai este!
kali
Scris: Wednesday, August 3, 2011 9:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mikaela wrote:
Fetelor, sunteti de coma hohot hohot N-am ajuns la 40 de ani inca, da' la cat de repede trece timpul, ajung repejor pe acolo. Ma pregatesc din timp...gagel nu am inca, da' nu se stie cand vine criza ce-o sa fac angel hohot ...

Tu pana una-alta o astepti cuminte si tatonezi terenul cu barbatu'hohot - sa stii din timp cum reactioneaza... sa nu te ia prin surprindere??!hohot

Giulia, criza asta masculina e mai veche decat cea mondialaalcool

ingerash
Scris: Wednesday, August 3, 2011 10:05 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mikaela wrote:

Ce ma mai distram in Ro cand auzeam de barbati batuti de femei, da' uite ca in USA nu se poate face asta, desi al meu poate are nevoie de-o bataie din cand in cand din alte motive, nu de criza din asta hohot Astia, fiind majoritari barbati pe la conducere, au stiut ei ce legi sa bage, violenta/abuzul e interzis de ambele parti, si la femei si la barbati...pacat!! hohot hohot hohot ca tare si-o mai cer uniihohot hohot

In UK regina face legeahohot ....am asistat la o scena intr-o sambata,eram cu copii,veneam la un magazin,mai pe seara si vad un cuplu pe o banca,ea bauta bine si el vroia sa o duca acasa,tot ii zicea sa vina acasa sa pregateasca cina la copii...ea sa enervat sa descaltat si a inceput sa-l loveasca,ia dat de cateva ori cu pantoful in cap pana a intervenit un barbat,trecator dar si-a primit si acela o geanta in cap...eu m-am agitat sa cheme cineva politia,o doamna imi zice ca politia nu are ce face in aceste cazuri,doar daca barbatul o lovesteuff
koko2008
Scris: Wednesday, August 3, 2011 10:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
hohot hohot hohot buna legea asta.
Din pacate multe tinere din Uk mor pana in 30 de ani din cauza bauturiiuff
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 3, 2011 10:58 AM
Nivel

Acolo e un paradox,se parehohot hohot .Femeia bea,isi bate barbatul.El sta la cratita,are grija de copii si mai aduce si bani in casa hohot
ingerash
Scris: Wednesday, August 3, 2011 11:15 AM
Nivel

koko2008 wrote:
hohot hohot hohot buna legea asta.
Din pacate multe tinere din Uk mor pana in 30 de ani din cauza bauturiiuff

Din pacate asa esteuff

giulia_mamik hohot hohot pai baietii pana devin barbati isi fac de cap,beau,petrec,apoi se insoara,muncesc si fac multi copii,pe sotie o tine acasa,ii cumpara masina,deh sa ii fie usor cu copii....iar daca are salariu mic statul acorda ajutor financiar(benefit),iar alocatia copilului e destul de maricica....iar femeia cand se satura de cratita si copii altuieste barbatulhohot hohot hohot
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 3, 2011 11:30 AM
Nivel

Mai e vreo unul liber?hohot hohot sic
Parca nici asa nu e bine.Totusi,putina autoritate din partea fiecaruia,nu strica.Ce povesesti tu acolo,numai casnicie nu-i!Daca dispare respectul reciproc,dispare absolut tot,inclusiv orice ce urma de afectiune.Trist!cry
aurishta
Scris: Wednesday, August 3, 2011 12:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
giulia_mamik wrote:
.Ce povesesti tu acolo,numai casnicie nu-i!Daca dispare respectul reciproc,dispare absolut tot,inclusiv orice ce urma de afectiune.Trist!cry

Chiar ca e trist! Asta este si fondul pe care apare "criza" asta. Daca sotii se iubesc, se respecta, sunt prieteni unul cu celalalt, au , fiecare in dreptul lui , grija de dorintele si nevoile celuilalt, criza nu are loc. Ea apare cand relatia este tocita , iar sotul/sotia este doar un partener intr-o conventie numita "familie".
ingerash
Scris: Wednesday, August 3, 2011 12:35 PM
Nivel

giulia_mamik wrote:
Mai e vreo unul liber?hohot hohot sic
Parca nici asa nu e bine.Totusi,putina autoritate din partea fiecaruia,nu strica.Ce povesesti tu acolo,numai casnicie nu-i!Daca dispare respectul reciproc,dispare absolut tot,inclusiv orice ce urma de afectiune.Trist!cry

hohot hohot hohot hohot
Giulia sunt si exemple bune de urmat,familii in care partenerii se respecta,iubesc....conteaza si ceea ce au invatat din familia din care provin.
aurishta,imi place aici;familiile sunt ajutate de "bunici",zilnic vad bunici cu nepoti la plimbari,chiar daca sunt bebelusi...intr-o zi din hello,hello am ajuns sa conversez cu o bunica,isi plimba cei oi nepoti,unul bebelus si celalalt cam la vreo 2 anisori...spunea ca adora copii,isi iubeste nepotii si vrea ca nora si fiul ei sa fie fericiti(adica lua copii la plimbare ca ei sa se iubeascaras ),sa se relaxeze....
bereea
Scris: Wednesday, March 6, 2013 2:12 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Barbatu' meu s-a schimbat dupa 40 de ani! Si nu in bine!A devenit mofturos, sensibil, nu poti face nici o glumita cu el ca se ofenseaza imediat...pe cuvant ca incep sa-mi ies din papuci!
mikaela
Scris: Wednesday, March 6, 2013 2:35 PM
Nivel

Abia acum inteleg eu de ce se casatoresc unele do'nsoare cu barbati trecuti bine de 40 de ani, nu mai au de-a face cu crizele varstei a doua Hilar Hilar
kali
Scris: Wednesday, March 6, 2013 2:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Dap, si barbat-meu imi spune ca eu sunt rezultatul crizei lui de varsta a doua, ca altfel nu-si explica dependenta si adoratia.confeti

Bine, noi glumim, dar parca nu as fi eu destul de adorabila... nu stiu de ce se mira.AngelNot NuStiu sic hohot
bereea
Scris: Wednesday, March 6, 2013 2:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
mikaela wrote:
Abia acum inteleg eu de ce se casatoresc unele do'nsoare cu barbati trecuti bine de 40 de ani, nu mai au de-a face cu crizele varstei a doua Hilar Hilar

Mda, ii iau deja crizati, nu stiu ce au pierdut inainte

Kali, asa criza...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.