Criza de la 40 de ani a barbatilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Monday, September 8, 2008 11:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ce ati auzit de ea?Eu cred ca sotul meu a intrat in criza asta si isi traieste acum a doua tinerete.Sper sa-i treaca repede ca ma simt foarte singura de multe ori.
Am auzit ca multi barbati intra in criza asta,vor sa se simta iar tineri,se manifesta diferit de la un barbat la altul:unii isi iau masini noi,rosii sport,altii amante tinere...Al meu are mai nou un prieten foarte bun si moare dupa el(sa nu intelegeti gresit)ies impreuna mereu,stau pe terase si se uita dupa cine trece,parca au innebunit, parca nu mai au familie,copiii,se poarta ca niste adolescenti.Nu ne neglijeaza,dar simt de o vreme ca si-au facut o lume a lor in care noi,femeile nu avem acces.O sa treaca oare?
...si se mai mira ca eu stau pe internet!
raly
Scris: Tuesday, September 9, 2008 7:28 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Da oare numa la 40 de ani au astfel de crize?Eu cred ca asa-s crizati din nastere!hohot hohot hohot
Kiki
Scris: Tuesday, September 9, 2008 7:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Poate crizele de toata viata ale barbatilor...
carla
Scris: Tuesday, September 9, 2008 7:52 AM
Nivel

hohot hohot hohot ...asa e dar acum parca-s dusi...se cred de 18 ani...si noi n-avem voie,ca noi avem casa,copii,mancare de facut...
carla
Scris: Tuesday, September 9, 2008 8:59 AM
Nivel

Am gasit ceva:

Criza barbatului de 40 de ani
Se spune ca barbatii o iau razna pe la 40 de ani. Ca in jurul varstei de 40 de ani se simt capabili sa faca schimbari majore in viata lor si isi iau lumea in cap, fara sa se gandeasca mult la consecinte. Ca nimic nu le mai convine in relatia de cuplu, ca se lauda mai mult decat de obicei, ca dintr-o data, jumatatea vietii sale trebuie sa aiba cel mult jumatate din varsta lui.

Motivatia acestor schimbari bruste e simpla: revelatia imbatranirii. De pe la 40 de ani, barbatul incepe sa priceapa ca se cam duce. Ca isi pierde din sarm, din tonusul muscular, din succesul la femei. Ca randamentul sexual nu mai e acelasi ca la 20-30 de ani. Ca firele de par alb s-au inmultit dintr-o data, ca trasaturile fetei si-au pierdut elasticitatea. Barbatul la 40 de ani simte dureros adevarul vorbei: "Mi-am trait traiul, mi-am mancat malaiul."

Din acel punct incep framantarile si lamentarile interioare. Nici unul din ei n-ar recunoaste ca este macinat de revelatia imbatranirii, caci frumusetea exterioara si teama de moarte sunt, prin prejudecata, chestiuni strict feminine. Comunicarea ar fi jenanta, insa inteleg sa isi descarce sufletul de povara ori cautand galceava din orice, ori izolandu-se de familie, ori gasindu-si o parte din iluzia tineretii in bratele unei alte femei, de obicei mult mai tanara decat el.

In cazul barbatilor singuri, criza barbatului de 40 de ani se manifesta exact invers. El vrea sa se insoare. Cu orice pret. Este prioritatea sa de pe o lista care cuprinde doar un subiect. Atunci vrea sa se aseze la casa lui mai ardent ca niciodata, atunci vrea copii, atunci se trezeste la realitate pe baza unei exagerari a tuturor senzatiilor.

Criza barbatului de 40 de ani se manifesta diferit si la varste diferite, in functie de educatie, statut social, satisfactia profesionala si multumirea familiala a fiecaruia in parte. Unii o depasesc fara manifestari categorice, dar nu si fara framantari interioare. Altii se simt capabili sa ia decizii radicale, decizii care se dovedesc a fi, de cele mai multe ori, capitale. Oricare ar fi reactiile barbatilor, contactul cu realitatea celor 40 de ani nu trece neobservat pentru niciunul dintre barbati. La 40 de ani ei vad, dintr-o data ca frumusetea vietii se afla inapoi, nicidecum inainte. Acum debuteaza teama de moarte, caci "inainte" ce te mai poate astepta? Unii dintre ei se lasa de fumat, altii se apuca de o forma de sport domestic, altii se uita mai atent in farfurie, altii dimpotriva fac prostii pe care nu le-au facut intr-o viata, trecand printr-o etapa vecina cu depresia. "Criza de 40 de ani" vine cu schimbari si doar cei echilibrati, cu o viata de familie multumitoare, reusesc sa ii faca fata fara urmari.

Sursa

t-mihaela
Scris: Wednesday, September 10, 2008 6:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
carla wrote:
Am gasit ceva:

In cazul barbatilor singuri, criza barbatului de 40 de ani se manifesta exact invers. El vrea sa se insoare. Cu orice pret. Este prioritatea sa de pe o lista care cuprinde doar un subiect. Atunci vrea sa se aseze la casa lui mai ardent ca niciodata, atunci vrea copii, atunci se trezeste la realitate pe baza unei exagerari a tuturor senzatiilor.

Ma,aici ai dreptate,pe Kaze l-am cuoscut in plina criza .Din ziua numarul 1 mi-a spus ca el nu vrea sa piarda timpul si ca incearca sa-si faca o familie ,vrea doar relatii serioasefool Vorbea numai de copii, casa, gatit, polonic si lingura ...am ramas masca si i-am pus eticheta de "freak" din start.Acuma , nu stiu cum de ne-am lipit, oi fi devenit si eu freak si freak la freak trage sau soarta ...hainoroc
TeosOf
Scris: Thursday, September 11, 2008 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Cred ca aveti dreptate cu criza asta. Si al meu a facut o schimbare majora in viata lui, la 40 de ani, s-a casatorit.ras
bereea
Scris: Monday, September 15, 2008 7:49 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
A mea jumatate mai are vreo 3 ani pana la varsta de 40 .Dar il vad ca se ingrijeste parca ceva mai mult de corpul lui - sa nu vada cumva pe undeva vreun fir de slana - a schimbat masina si vrea sex de 3 ori pe zi .Cred ca deja incepe sa se teama ca imbatraneste.

S totusi se spune ca avea pe la 40 de ani lasa si ei copilaria pentru vreun 1-2 si devin barbati, apoi dau iar in mintea copiilor.Care o fi adevarul?
mikaela
Scris: Sunday, July 31, 2011 7:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Da' criza din asta exista si la femei? Eu nu-mi fac griji de barbatu-meu, i-am zis ca daca vrea masina, s-o plateasca, daca vrea gagica s-o aduca acasa sa faca curat si mancare pentru noi, iar frumos nu se mai face ca-n tineretihohot ... da' tare mi-e frica de mine, poate o iau razna, mai ales cu copchil acasa ce ma fac???angel Si daca fac vreo prostie si apoi regret? Barbatii astia nu au regrete cand ies din criza??alcool alcool Dintre voi fetelor, a trecut cineva prin criza varstei a doua?
oanamaria
Scris: Sunday, July 31, 2011 10:17 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu de genul meu nu prea am crize,d-apai sa am criza varstei a doua la 31 de anisori.sic hohot
ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
O sa avem si noi femeile o criza majora...la menopauzaras in rest in fiecare luna inainte de CMhainoroc
La barbat o sa vad cum o sa fiebataus
p.s.in UK femeile isi bat barbatii,deci legea nu poate intervenii in acest sens,deci nu stiu daca pe aici mai au barbatii crizehohot hohot hohot hohot
raly
Scris: Sunday, July 31, 2011 11:23 AM
Nivel

mikaela wrote:
Da' criza din asta exista si la femei? Eu nu-mi fac griji de barbatu-meu, i-am zis ca daca vrea masina, s-o plateasca, daca vrea gagica s-o aduca acasa sa faca curat si mancare pentru noi, iar frumos nu se mai face ca-n tineretihohot ... da' tare mi-e frica de mine, poate o iau razna, mai ales cu copchil acasa ce ma fac???angel Si daca fac vreo prostie si apoi regret? Barbatii astia nu au regrete cand ies din criza??alcool alcool Dintre voi fetelor, a trecut cineva prin criza varstei a doua?

se presupune ca noi suntem crizate din nasterehohot hohot hohot mikaela scumpo ce ai patit....te-ai indragostit cumva???hearts hearts hearts
kali
Scris: Monday, August 1, 2011 1:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mikaela wrote:
Barbatii astia nu au regrete cand ies din criza??alcool alcool Dintre voi fetelor, a trecut cineva prin criza varstei a doua?

Ba au. Si?
Mai stiu eu unii care o tin numai intr-o criza... aia de 20, de 30, de 40... pana crapa.
Pe de alta pare nu stiu cum sunt unii mai norocosi si nu se crizeaza nicicum.alcool Probabil sunt prinsi de casa, probleme, serviciu si nu mai au timp de fluturi in stomac si bazait printre floricele.guns
Mda... ce sa spun? Confortabila teoria asta cu criza barbatului ( de 40 de ani, fie asa... cum spun ei). disputa1 In care eu - apropo - nu cred.
Cat despre mine? Never ever! Ce sa-mi ofere altul? Atata timp cat am un barbat bun langa mine sunt in stare sa darm si muntii alaturi de el si sunt a lui 100%; da' Doamne fereste sa calce stramb sau sa o ia pe aratura; cale de intorcere nu exista.boxing
raly
Scris: Monday, August 1, 2011 9:02 PM
Nivel

hohot da chiar,oare ce-ar avea daca ne crizam si noi??hohot hohot
koko2008
Scris: Tuesday, August 2, 2011 8:13 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
bereea wrote:
A mea jumatate mai are vreo 3 ani pana la varsta de 40 .Dar il vad ca se ingrijeste parca ceva mai mult de corpul lui - sa nu vada cumva pe undeva vreun fir de slana - a schimbat masina si vrea sex de 3 ori pe zi .Cred ca deja incepe sa se teama ca imbatraneste.

S totusi se spune ca avea pe la 40 de ani lasa si ei copilaria pentru vreun 1-2 si devin barbati, apoi dau iar in mintea copiilor.Care o fi adevarul?

Al meu vrea de 3 ori pe zi de cand il stiu.....la 40 de ani ce o mai vrea sic

Quote:
Atata timp cat am un barbat bun langa mine sunt in stare sa darm si muntii alaturi de el si sunt a lui 100%;

Asa e .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.