Criza de la 40 de ani a barbatilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
TatyKS wrote:
Si-a facut incalzirea pana la sala ras ... ce m-am distrat ! Si uite cum ai tu doi copilasi si fata si baiat Cheek Kiss ! Sa-ti traiasca hainoroc

.

Multumesccomputerlove Mai matura fata ca baiatul insa!

Da, al meu e fixat cu sportul si nu-i rau deloc!Cel putin de doua ori pe saptamana merge la sala.De aceea e si tras ca prin inel si soacra-mea se uita urat la mine crezand ca nu-i hranesc odorul!
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cris-DL wrote:
...in we. merge cu fii-sa, sambata ca e mai putin aglomerat... care sambata ?!NuStiu

Big Laugh Big Laugh

bereea wrote:
Da, al meu e fixat cu sportul si nu-i rau deloc!Cel putin de doua ori pe saptamana merge la sala.De aceea e si tras ca prin inel si soacra-mea se uita urat la mine crezand ca nu-i hranesc odorul!

Nu, nu-i rau, chiar admir oamenii de genul asta, mai ales ca eu insami nu sunt in stare - radem noi de ei, dar...ras Blushing Bine, eu nu am 40+ deci nu despre asta discutam.Haha

Faza cu soacra e to-ta-la!Haha Merge pe principiul " grasa si frumoasa "?!
bereea
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:43 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Daaa! A avut o mare surpriza cand a venit la noi in vizita si timp de 2 saptamani i-am gatit tot altceva (aici intra si dulciurile).Foarte uimita mi-a spus " da' tu stii sa gatesti", de aici banuiala cu feciorul slab si nemancat.
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 10:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
...radem noi de ei, dar...
Bine, eu nu am 40+ deci nu despre asta discutam.Haha

Big Laugh Big Laugh Persoanele de fata se exclud, oricumLol

bereea wrote:

.De aceea e si tras ca prin inel si soacra-mea se uita urat la mine crezand ca nu-i hranesc odorul!

Soacra, tot soacra.. zice ca o duce rau, nu ca face el risipa de mancare...Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.