Criterii de alegere a cresei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, February 20, 2008 9:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Lasa mami ca asa o sa fie si de acum inainte. gata, poti rasufla usurata! S-a acomodat!
Pupam Mateiasul prietenos! pupici
Alyna
Scris: Wednesday, February 20, 2008 9:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Kikipupici pupici Sunt intr-adevar mai linistita...dar la inceput eram terminata psihic...stateam pana la 12 langa cresa,in cazul ca se intampla ceva si trebuie sa ajung repede acolofool fool Plus ca aveam niste mustrari de constiinta...mamaaa....Dar acum,cand il vad ca e fericit si-i place,si se joaca asa frumos cu copii....parca,parca ma simt mai binesic ras
mia
Scris: Saturday, April 5, 2008 12:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
BUNA MAMICI.AM SI EU O PAPUSICA SI VREM SA MERGEM LA CRESA SAPTAMANA VIITOARE.bounce
Alyna
Scris: Saturday, April 12, 2008 12:21 PM
Nivel

Heeellpppp,fetelor!!!!!!!!!!!Am o dilema....Trebuie sa-l duc pe Matei la cresa,deoarece am ffff multa treaba cu facultatea(pe care chiar vreau s-o terminuff )si nu mai pot sta acasa(am stat 2 luni de zile cu el)....Problema e:la cresa e EPIDEMIE DE VARICELAbanghead banghead plans plans plans TOTI sunt bolnavi si pentru ca nu mai era nici unul sanatos,au acceptat sa-i aduca asa la cresa..plini de bube si in faza de contagiozitate a boliiwhat banghead plans nervi Acasa nu am cum sa-l tin(decat cu pretul a inca un an pierdut de facplans plans plans ),daca il duc,face sigur varicela.Problema e ca,indiferent daca il duc acum sau peste o luna,sau 2,tot va face pentru ca vor mai fi copii bolnavi si virusul in aer si pe obiecte.Din pacate,varicela e in tot orasul.Colegii mei sunt decimati de virusul buclucas si stau acasa,astfel ca la stagii vin cate 3-4 insi din 20.Toti cei care nu au avut varsat de vant cand au fost mici,au facut acum,la 25 de aniras Cum sa fac....nu stiu...parca as fi preferat sa faca acum,o data cu toti copii..dar pe de alta parte mi-e teama ca e cam micut si sa nu faca o forma fulminanta,periculoasa...
ingerash
Scris: Saturday, April 12, 2008 12:44 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Madalina si Ionut au avut anul trecut in vara ,2 saptamani am stat numai in casasic
Este mult de lucru,febra,mancarimi,uns bube .nervi
Dificila alegere.Nu ar trebui dus copilul bolnav in colectivitate.nono
MNiko
Scris: Saturday, April 12, 2008 2:06 PM

Alyna wrote:
Heeellpppp,fetelor!!!!!!!!!!!Am o dilema....Trebuie sa-l duc pe Matei la cresa,deoarece am ffff multa treaba cu facultatea(pe care chiar vreau s-o terminuff )si nu mai pot sta acasa(am stat 2 luni de zile cu el)....Problema e:la cresa e EPIDEMIE DE VARICELAbanghead banghead plans plans plans TOTI sunt bolnavi si pentru ca nu mai era nici unul sanatos,au acceptat sa-i aduca asa la cresa..plini de bube si in faza de contagiozitate a boliiwhat banghead plans nervi Acasa nu am cum sa-l tin(decat cu pretul a inca un an pierdut de facplans plans plans ),daca il duc,face sigur varicela.Problema e ca,indiferent daca il duc acum sau peste o luna,sau 2,tot va face pentru ca vor mai fi copii bolnavi si virusul in aer si pe obiecte.Din pacate,varicela e in tot orasul.Colegii mei sunt decimati de virusul buclucas si stau acasa,astfel ca la stagii vin cate 3-4 insi din 20.Toti cei care nu au avut varsat de vant cand au fost mici,au facut acum,la 25 de aniras Cum sa fac....nu stiu...parca as fi preferat sa faca acum,o data cu toti copii..dar pe de alta parte mi-e teama ca e cam micut si sa nu faca o forma fulminanta,periculoasa...

Ma mira ca ii primeste asa la cresa. Si la noi la grupa mare a fost epidemie, si au fost zile in care doar 10 copii(din 30 si ceva) erau prezenti iar restul acasa bolnavi, dar pentru asta tot nu i-a primit pe cei care inca mai aveau cojitze pe ei.
Kiki
Scris: Saturday, April 12, 2008 3:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Alina, gaseste pe cineva sa stea cu el macar cat esti la cursuri. Eu nu l-as duce la cresa in perioada urmatoare.
mamica23
Scris: Saturday, July 25, 2009 8:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Din septembrie merge si Ervin la cresa.Eu incep definitiv lucrul din octombrie,iar sotul meu lucra de dimineata pana seara,si nu am cu cine sa il las pe piticut.
Mi-e un pic groaza,nu stiu daca se va acomoda...eu totus sper,pt ca e foarte prietenos cu copiii.
petro
Scris: Saturday, July 25, 2009 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Gizella, stai linistita ca va fi bine! pupici
Mary0383
Scris: Monday, January 4, 2010 11:53 AM

Cred ca cel mai bine este sa vezi cu ochii tai conditiile pe care le oferea o cresa din toate punctele de vedere.Eu m-am bucurat cand am prins un loc la stat intr-o cresa noua dar serviciile lasau de dorit asa ca chiar daca mi-a fost mai greu m-am reorientat catre o cresa particulara unde o am pe cea mica de cateva luni si sunt f multumita.Incercati pe www.clubulspiridusilor.com sa va faceti o idee gasiti la rubrica contact si un nr de tel pt programare la o vizionare dar si o harta care cu sig va va ajuta sa gasiti mai usor locatia.Bafta fetelor.
cristinaflorina
Scris: Saturday, February 20, 2010 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Buna fetelor. Pe 1 august face Edy 2 ani eu pe 2 august tre sa fiu la servici. Recomandati-mi si mie o cresa de stat (caci partioculara nu imi permit), in zonele dristor, vitan, ca am inteles ca inscrierile se fac de devreme di mai iunie. Voi fi "atenta" cu directoare, ingrijitoare, educatoare etc dar recomandat-mi ceva ca nu mai stiu unde sa caut. Ultima alternativa ar fi sa il dau la bunici la constanta la cresa dar nu prea vrea mi-ar fi f greu departe de el.
monique
Scris: Saturday, February 20, 2010 2:29 PM
Nivel

Cristina, mult succes! Intr-adevar, faci bine ca te interesezi din timp... astea-s vremurile!

Noi, desi nu avem inca nici 6 luni, ne-am gandit sa ne organizam in felul urmator: pana la un an (in sept) voi sta eu cu Teo, intre 1 an si 1 an jumate- doi va sta cu bona (bona care a avut grija si de Alex, de care am fost fff multumita) si apoi o voi da la gradinita Alexandrei, ca au deschis de saptamana trecuta si o grupa de bebelusi pe care ii primesc incepand cu 1,5ani. Au 3 doamne la 6 bebelusi. Plus tot ce trebuie pentru desfasurarea normala a activitatii.... Sper sa fie bine!
cristinaflorina
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
monique wrote:
Cristina, mult succes! Intr-adevar, faci bine ca te interesezi din timp... astea-s vremurile!

Noi, desi nu avem inca nici 6 luni, ne-am gandit sa ne organizam in felul urmator: pana la un an (in sept) voi sta eu cu Teo, intre 1 an si 1 an jumate- doi va sta cu bona (bona care a avut grija si de Alex, de care am fost fff multumita) si apoi o voi da la gradinita Alexandrei, ca au deschis de saptamana trecuta si o grupa de bebelusi pe care ii primesc incepand cu 1,5ani. Au 3 doamne la 6 bebelusi. Plus tot ce trebuie pentru desfasurarea normala a activitatii.... Sper sa fie bine!

Si unde este aceasta cresa/gradinita cunosti acolo pe cineva poti sa imi dai mai mute relatii,sau nu esti din Bucurestisorry
monique
Scris: Saturday, February 20, 2010 9:06 PM
Nivel

A, nuuu, eu sunt din Galati... Te-as fi ajutat cu cea mai mare placere! Pupici!
7pici
Scris: Monday, June 27, 2011 9:08 PM

Buna fetelor! Stiti o cresa privata care sa mai aiba locuri si preturi ok in Iasi? Va rog...am nevoie neaparat, vreau sa ma intorc la munca!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.