Oki... Eden este vegetariana de la 14 ani si Vegan de la 15 ani Deci Vegetarienii nu mananca carne (de apoape 3 ani Eden nu a mancat carne) Vegan-ii nu mananca produse care vin de la animale (nu tu carne, nu tu lapte, nu tu branza, nu tu oua) Deci doar legume, cartofi, orez si paste ...
Sunt in pana de retete culinare, are lipsa de fier si ia vitamine
La ce sa ma astept? Nu o pot convinge sa fie altfel, dar cum pot aplana lipsurile din alimentatie ?
|
|
Eden o cafea pe zi de la 15 ani... a pasat repede cea fara cofeina ... vrea senzatii... Shachar inca mai este la etapa de ciocolata, tot una pe zi
|
Ma lupt din toate puterile ca Shachar la 12 ani sa intre in pat la 22:00 si sa adoarma la 22:30 iar Eden intrare in pat 23:00 adormire cu mila Insa, Scachar adoarme le pranz, Eden nu.
Recomand un program strict de somn, este bun pentru concentrare, pentru o gandire clara = note mai bune, apropo si mai multa linise in casa
|
Mancare semipreparata rapida si plina de grasimi pentru 5 zile la fete .... Ceva de genul "scoate din frizer, pune in tigaie" Cam atat pot face de la 2000 Km distanta
|
ingerash wrote:Am in plan o mancarica de urzici.....
Damm vreau si eu !! Nu am mancat de 20 de ani ....
|
Am fost, am trebaluit, am plecat din lipsa se timp, m-am intors din dragoste pentru voi. Un lucru este sigur nu v-am uitat Am legat prietenii, am unde sa imi spun oful fara sa fiu criticata
|
Alon rade de mine de fiecare data cand plec intru in stare de stres
Marivic stiu ca ma descurc, sa am pasaport, bani, telefon, produse, unelte si voie buna Ce o fi o fi, daca suntem mamici gasim noi o solutie
Saraca colega de lucru, am zapacit-o, i-am trimis toata lista de telefoane Shirel mami, te-am trimis si pe tine in lista ei de JUST IN CASE ....
Ingeras, mirela74chris, kali
|
Mai nou si totusi un lucru care a devit periculos este genul de convorbiri in grup a tinerilor
Incepe de la un grup de cateva fete sau baieti si se termina cu grupuri in care copiii nostrii sunt acceptati sau nu Mai este si o modalitate periculoasa de a transmite informatii personale de la un grup la altul (fotografii, barfa mica sau mare, porecla etc) La noi a devenit o problema foarte grava, mai ales ca in cateva minute o fotografie personala poate ajunge in toate colturile scolii (la noi toti copii de la 7 ani in sus au telefon cu internet si toti sunt legati ca intr-o retea in diverse grupuri)
Mai ales ca transmiterea unor fotografii personale (si aici sa va ganditi la ce este mai rau, da) este ilegala in Israel. Copii trebuie invatati de acest pericol si de faptul ca pot rani sau se pot rani uneori doar in gluma....
|
Vacanta placuta !!
|