Profil: Cristina.M
Despre
Utilizator: Cristina.M
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, July 7, 2022
Ultima vizita: Friday, November 10, 2023 11:47 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Sunday, July 31, 2022 8:39 PM
deme wrote:
Buna fetelor, acum sa zic ca mi-am mai revenit puțin. M-au luat la 13 din salon si m-au adus la 19:40. A durat mai mult decât a fost preconizat, si f grea operatia din păcate. Au trebuit sa taie 15 cm din intestin si sa curețe tot pe acolo, căci era haos. Mi s-a spus ca trebuie sa stau 5 zile in spital sa ma observe si inca 5 zile in Timisoara sa fiu aici in caz de ceva.
Momentan sunt in pat cu sonda si dren care daca totul e in regula le vor scoate maine.
Nu am foarte mai dureri, am stat toată noaptea la perfuzii, am luat mic dejun si cina, compuse din zeama de la supa si zeama de la compot de mere.
Trebuie sa am grija ce mananc si cum este tranzitul, cum urinez etc.

Va las si niște poze.

https://ibb.co/sJjpTg1
https://ibb.co/hF3LFHx
https://ibb.co/yk6hQ8q
https://ibb.co/KFJcwLc

Bună Deme! Și eu sunt internata de luni. Am calprotectina mare și marți fac colonoscopia. Am emoții. Maine fax pregătirea pr colonoscopie doar cu lichide. Ne rugam sa fie bine. Sănătate îți doresc!
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Saturday, July 16, 2022 3:53 PM
Mulțumesc,Simmo pt răspuns. Chiar am întrat zilnic sa vad dacă mi-a scris cineva. Numai cine trece prin asa ceva înțelege. Deci nu ai luat tratament.Doar ședințe la psiholog. Eu ma tem ca în sarcina oricum mai creste puțin tensiunea și dacă mai creste și pe stres sa nu fac rău copilului. Din cauza asta am amânat mereu. Oricum sunt pe ultima suta din cauza vârstei.Poate ma întărește Dumnezeu și îmi fac curaj măcar sa încerc ,ca de rămas insarcinata e alta poveste ...la 42.Am vrut sa știu părerea altor persoane care s- au confruntat cu asa ceva și dacă sarcina le- a făcut mai puternice.
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Saturday, July 9, 2022 12:33 PM
Buna ,fetelor! Sunt Cristina,am 42.Imi doresc foarte mult al 2 lea copil dar încă nu am încercat pt ca am ceva probleme de sănătate plus niște atacuri de panica din cauza unei perioade stresante prin care am trecut acum 2 ani. Va rog din suflet sa 'mi dați un sfat,cele care v- ați confruntat cu asa ceva,poate ma învățați cum sa trec peste și sa fiu mai puternica. Am pierdut 2 ani în care as fi putut sa fac surioara mult dorita a fetitei mele. Îmi pare asa rau...Va urmăresc, va susțin și va admir! Va pup fetelor! Aștept sfaturile voastre cu nerăbdare!