Edy are 16 kg, 2 ani si 8 luni inaltimea nu stiu sa va zic exact ca nu l-am mai masurat.
|
Azi fiind ziua mea si avind niste prieteni invitati am facut aripoare de pui la cuptor, cartofi taranesti cu rozmarin si usturoi cu garnitura de gogosari murati. Si la desert clatite cu banane, cu nutella si briose. Nu am facut foarte multe feluri ca asta e situatia de asa natura.Important e sa ne simtim bine
|
Nici eu nu cred in astea sunt doar imaginatii nu are nimeni de unde sa stie cind si cum se va termina lumea. Sunt facute sa sperie lumea.
|
Nu am mai ps de mult poze aici si avem unele proaspete acum din martie cind am avut baiatul acasa. Ca sa vedeti cit am mai crescut si noi:
|
Si Edy doarme de cins s-a nascut cu vestita omoduta de plus de la Pampers. Nu exista sa faca ceva prin casa fara ea o are pe cea arc si o tine dupa git oriunde.
|
Da este foarte buna in special vara avind in vedere ca se maninca rece. Si nu mai am nici macar o bucatica chiar din ziua in care am facut-o.
|
Gata am ajuns acasa nu va mai tin in suspans iata ce a iesit:
|
A iesit super pun poze diseara acasa ca acum sunt la servici si nu am pozele aici.
|
poienita mea e in curs de pregatire va pun poze dupa ce e gata. Daca imi iese ca a Bereei daca nu nu pun ca ma fac de ras.
|
Va ziceam ca stau in garsoniera e na ca mi-am facut 2 camere din ea si mi-au iesit 2 camere maricele avind in vedere ca avea garsoniera toata 52 mp. Si sunt extra fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|