Spor la treaba Ema! Asteptam stiri cat mai curand!
|
Eu am un program foarte foarte incarcat si cateodata plec de acasa dimineata si mai ajung noaptea la 12. Asa ca in zilele astea mananc numai cand simt ca mor de foame, si va dati seama cat infulec... Pana simt ca 'pleznesc' Asa ca eu cred ca imi trebuie un stil de viata in care sa mananc sanatos! De aceea ma gandeam la regimul disociat! Voi ce ziceti?
|
Clubul grasanelor! Suna bine! Fetelor, trebuie sa fim unite! Si sa ne sustinem una pe alta! Azi a fost prima mea zi de dieta! Am mancat cereale cu lapte dimineata, multe fructe in timpul zilei si un sandwich foarte sarac in calorii cu curcan la pranz! Mi-a fost cam greu, m-a cam durut capul de foame,dar sunt mandra de mine acum ca am reusit sa trec cu bine pt. prima zi! Alyna, suna bine regimul disociat! Mai ales ca poti manca absolut cat vrei, nu? Trebuie sa stabilim ce sa mancam intai si sa ne impartasim parerile, da? Haideti, la cura cu noi! Mult succes!
|
Gata, m-am hotarat! De maine, incep serios cura de slabire! Din atatea diete, trebuie sa ma hotarasc la una! De fapt, problema nu e ca imi lipsesc dietele, ci motivatia! Imi lipseste vointa! Sunt constienta ca m-am ingrasat un pic, vad ca hainele vechi nu ma mai cuprind... Am doua solutii: ori imi cumpar o garderoba noua, ori dau kilogramele extra jos! M-am hotarat la a doua! Asa ca, tineti-mi pumnii, si poate ma ajutati si voi, ce ziceti? Voi cum ati facut de ati gasit motivatia pentru o cura de slabire? Si cum ati reusit sa o pastrati?
|
Multumesc mult fetelor!!!
|
Gata, am terminat maieul! Am facut eu cateva greseli la el, dar sper ca pe urmatorul sa-l fac mai bine. Acum stiu, si nu o sa mai gresesc!
|
Multumesc Cayetana, eu am lucrat cu un fir foarte foarte subtire si o croseta fina fina, de aia inca ma chinui la el... Si inca mai am o gramada de facut! Va multumesc pt. ajutor! Ce m-as fi facut fara voi? Cum il termin, pun poZe!
Felicitari pt. al doilea maieu! E foarte frumos!
|
Arata foarte bine!
|
Multumesc Ema, multumesc Clara! Pana la urma m-am descurcat! Am facut cupele, le=-am unit, acum merg in jos, acum e simplu! Am pus si o panglicuta, e frumoasa foc! O sa va pun poze! Imi este asa de drag sa lucrez la ea! Multumesc mult!
|
Ema, Clara, Cayetana, AJUTOR!!! m-am impotmolit la sutien! M-am impotmolit la partile din afara ale sutienului! Nu am inteles schema, Ema! Am facut 2 cupe, care mi se par si prea mici! Si acum cum le prind intre ele? Va rog sa aveti rabdare cu mine! E primul meu maieu! Oare de ce nu-mi iese?
|