neata. eu declar azi ziua 1. ciudat, dar nu am avut aproape deloc dureri luna asta. sa fie de la mai multa miscare? hope, imi pare rau de sarcina pierduta, dar trebuie sa mergi mai departe. asta a fost o etapa nefericita, care trebuie depasita. noilor aspirante le doresc incredere si rabdare. sa aveti o zi faina
|
anyta, uite, poate te ajuta. http://www.plantextrakt.ro/produse-gemoterapice/gemoterapice-unitare/extract-din-mladite-de-zmeur-rubus-idaeus-mg-d1
|
de zmeur nu stiu nimic, nu am luat. dar cand am luat bu am avut ciclu de 25 zile. recunosc ca am luat dupa ureche. acum nu mai iau nimic, dupa ce toate analizele au iesit normal.
|
pisicuta, eu nu ma mai entuziazmez. si nici teste nu fac. o sa va anunt daca e ceva, sa facem chef
|
o zi buna va doresc. sa stiti ca eu va citesc in continuare, dar am foarte mult de lucru. cu privire la status-ul meu, azi am o durere de ovar drept, de imi vine sa ma urc pe pereti. noroc ca nu am pereti in preajma, doar geamuri. maine ar trebui sa fie ziua unu, si sunt sigura ca asa va fi pentru ca am ceva simptome. dar momentan, asteptam. va pup si va tin pumnii
|
O primavara cat mai frumoasa si plina de va doresc.
revin cu o intrebare care ma framanta. dupa cum stiti, suntem in postul Pastelui. deci, oficialo-neoficial, suntem in post. deci, in aceasta perioada ar trebui sa facem o pauza de la bebelit. sau? intr-o discutie cu un preot am aflat ca nu e pacat sa bebelesti daca ambii parteneri sunt de acord. stiu ca e personala intrebarea, dar voi ce faceti in aceasta perioada?
|
si eu vreau pe listuta. andreina, nu te ajuta cu nimic atitudinea deprimanta. incearca sa gandesti la partea frumoasa a lucrurilor si nu pica in extrema cealalta. eu chiar discutam cu sotul: daca nu putem avea un copil al nostru sunt atatia copii care nu au parte de o familie, deci avem de unde alege.
|
in aceasta categorie intra si sotul meu. este f frustrat cand il anunt ca suntem in perioada ok. sau cand ii zic ca nu e ok, ca e post. eu incerc sa ma calmez... desi este f greu
|
salut. kty imi pare rau pt ce s-a intamplat si iti doresc multa sanatate si un psihic cat mai puternic. iar celorlalte fete va transmit multa rabdare. eu personal nu mai numar nici o zi, nu mai fac nici un calcul, las lucrurile sa curga de la sine. si numaratul asta provoaca stres. multa bafta.
|
aceste ceaiuri sunt ok sa le bei si daca este posibil sa fii insarcinata?
|