Profil: Cristas17
Despre
Utilizator: Cristas17
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, December 17, 2021
Ultima vizita: Monday, January 17, 2022 3:21 AM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 88
Postat: Friday, December 31, 2021 1:08 AM
Buna seara fetelor! Eu declar ziua 1 🙈. După cum am spus, daca va mai amintiți revin cu vești! Am testat în ziua 8,10 și 11 dpo și evident negative. Îmi propusesem că astăzi să testez din nou.. nu a mai fost nevoie. La mine a fost prima luna de încercare. Cu toate acestea tot sunt dezamăgită pentru faptul că soțul urmează să plece pentru o perioadă de aproximativ 3 luni. Iar pentru faptul că nu o sa mai am ce povestii o să vă urmăresc din umbră și am să mă bucur pentru viitoarele teste pozitive 😍 succes și spor la bebelit 🥰🤰🏻👶🏻
Postat: Thursday, December 23, 2021 5:23 PM
Bia_S wrote:
Buna fetelor!
Sunt ziua 23 a cm, cred ca 6-7 dpo, si am observat o sangerare rosie pe hartie cand am fost la baie. Oare ce sa fie? Sa imi vina cm asa repede? Poate din cauza ca am inceput tratamentul cu glucophage?

Buna seara fetele! Buna, Bia!
Și eu sunt ziua 7dpo, și am niste stari ciudate: crampe abdominale joase, stări de vomă, dureri de cap, inevitabil mă gândesc că poate se cuibărește ceva.. mai aștept 2-3 zile și mă testez chiar daca poate este cam devreme. Tu, aparte de sângerare ai ceva simptome? Știu că între zilele 7-14 poate apărea o sângerare de împlantare. Mai așteaptă 3-4 zile și treci la testare. Te așteptăm cu vești bune! 🤗
Postat: Saturday, December 18, 2021 9:23 PM
Irinan wrote:

Bine ai venit Cristas.. varsta sa sti ca e in favoarea ta... eu nici cand aveam 20 de ani n am reusit din primaalcool dapa i acum... sa ti dea Domnul sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede

Mulțumesc fetelor. Vă urmăresc din umbră! Am sa revin cu vești și eu. Acum as avea numai 3 zile după ovulație. Mai am de așteptat. Cred că primul test o să mi.l fac chiar în ziua Crăciunului, ar fii ziua 10 🙈
Postat: Friday, December 17, 2021 11:29 PM
Zgubyro Mulțumesc mult de încurajare!! Cheek Kiss Eu am 23, el 26 și de moment nu ne știm cu probleme. Nici nu ne.am făcut ceva controale ca sa excludem asta. Totuși cam la cate zile vi s.au pozitivat testele de sarcină. Am și eu o poza cu testele de ovulație, dar nu știu cum să postez poza. NuStiu Hilar
Postat: Friday, December 17, 2021 10:22 PM
Bună fetele!! Sunt noua pe aici va urmăresc cu mare drag! Am și eu o întrebare. Cate dintre voi ați reușit din prima luna sa rămâneți însărcinate? Sunt și eu la început de drum și sper sa reușesc cat mai repede. Am un ciclu neregulat in sensul că pot avea și de 26 zile dar și de 32. Mi.am făcut niște teste de ovulație, cate unul pe zi începând cu ziua de 9. Primele 4 teste au fost făcute cate 2/zi unul dimineața, unul seara. Deșii ultimul test mi.a arătat pozitiv în ziua 15. Totuși până astăzi ziua 17 nu am avut secreția aceea egg.. nu știu ce să cred. Am avut contact oricum in zilele 11 , 13 , 15,16. Abia aștept să îmi fac testul. Am sa incerc în ziua 26, credeți că va fi devreme?