Profil: crista
Despre
Utilizator: crista
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Saturday, January 27, 2007
Ultima vizita: Thursday, June 2, 2011 4:44 PM
Numarul de postari: 1,849
[0.17% din toate postarile / 0.28 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: A murit Michael Jackson
Postat: Thursday, July 9, 2009 12:00 AM
t-mihaela wrote:
A avut funeralii private in familie si abia dupa aceea l-au adus la concertul de adio.Mie mi se pare ok, lui ii placea atmosfera de spectacol, lumea multa ,scena ,era inebunit dupa turnee.Eu ma uitam si parca tot asteptam sa sara din cosciug sa fac " bau" si sa se termine totul ...sa zic ca a fost o gluma.Dar se vede treaba ca nu e gluma, intr-adevar e dus.Am vazut zilele astea interviurile lui de-a lungul timpului si mi-am adus aminte ca odata eram fan M.K. dar filmul s-a rupt cand cu procesul lui.De atunci l-am uitat si acum mi l-am amintit iar si ma simt rusinata.Dar eram prea copila sa caut adevarul ,am preferat sa-mi schimb idolul .Asa au facut multi si acum ca mine stau de nebuni noaptea si aculta muzica si interviurile sa vada ce au pierdut.Imi pare rau de un singur lucru ca n-a avut sansa sa reintre in lumea muzicii desi el cum spunea n-a incetat niciodata sa faca muzica.

Exact ceea ce ai spus mihaela, as fi spus si eu..
asta ma asteptam uitandu-ma la ceremonie, ca va deschide capacul si va iesi de acolo si totul se va termina, dar din pacate n-a fost asa, nici n-avea cum sa fie..
Eu inca sunt devastata, a fost idolul meu de cand eram mica, imi amintesc ca aveam vreo 11,12 ani si aveam 2 caiete pline cu cantece si articole copiate de pe unde gaseam, referitoare la viata lui. Eram pur si simplu indragostita de el, imi faceam freza ca el si-mi amintesc ca mama in clasa a-7a m-a tuns scurt sa nu ma mai vada cu parul in ochi. A fost superb sa traiesc tot timpul cu muzica lui, tot timpul speram ca intr-o zi il voi si vedea...dar din pacate nu mai pot spera asta, mi-a ramas doar muzica. Am fost si voi ramane fanul lui pt. totdeauna.
Parca am pierdut pe cineva din familie plans
asta e melodia ce o ascult acum

Subiect: Poza saptamanii 17 - 23 iunie 2009
Postat: Monday, June 22, 2009 8:23 PM
imi plac si mie toate, dar am sa votez Kiki! firstprize topai
Subiect: Poza saptamanii 10 - 16 iunie 2009
Postat: Monday, June 15, 2009 11:32 PM
votam si voi dya! firstprize
Subiect: Revolutia mea - 10
Postat: Monday, June 15, 2009 11:29 PM
Si mie-mi place tare mult Rody!! hearts
Sa-ti fie de bine, te prinde super, pari putin mai rebela! cool pupici
Subiect: Poze cu pitici - 9
Postat: Monday, June 15, 2009 11:24 PM
Elena esti o dulce si o frumoasa angel angel. Diana sa-ti traiasca piticii, e prima data cand vad poze cu printesa de cand ai nascut. pupici
Luca esti tare haios! pupici
Subiect: Fotografii de la munte
Postat: Monday, June 15, 2009 11:20 PM
Superbe poze thumright thumright
Cu pozele astea Kiki, m-ai innebunit love, ceva de genul asta e si la matusa-mea in Bihor. Cred ca vara asta o sa-i facem o vizita neaparat, ca dare dor mi s-a facut de o relaxare la munte. bounce
Subiect: Portrete de copii
Postat: Monday, June 15, 2009 11:14 PM
Isabella, Andrada, Rux, Luana, Dav sunteti toti niste scumpi love love
Ma minunez si acum cat de repede a trecut timpul.
Subiect: Gripa porcina, o noua pandemie ?
Postat: Sunday, June 7, 2009 4:14 PM
Roxanel wrote:

Crista eu zic sa nu te panichezi ca practic o poti lua de la oricine.

Chiar si de la vecinul cu care te intalnesti in fiecare dimineata, care a fost la coada la posta, care a stat langa o bunica racita, care are o fiica venita din Turcia, care are un sot belgian si care doar ce s-a intors din Scotia unde si-a vizitat familia care a venit din US.

Asa ca, nu trebuie neaparat ca prietena ta care merge in Spania sa-ti aduca gripa porcina in casa.pupici

DA, cam asa e dar tot as umbla cu masca la gura..., si i-as pune si la David. sic

Kali, sa va simtiti bine in Spania! Asa am vazut si eu la stiri, ca si romanii si-au luat deja toate masurile de precautie.
Subiect: Oreionul
Postat: Sunday, June 7, 2009 4:01 PM
Miri wrote:
Ma bucur ca acum snteti bine!angel

Multumim! pupici
Subiect: ANEMIA
Postat: Sunday, June 7, 2009 12:41 AM
Ca si unele dintre voi semnez si eu cu anemia. Am fost anemica de cand ma stiu si faceam tratamente foarte rar, pe ntru ca nu reuseam sa ma tin de ele. Acum, de ceva timp fac un tratament cu drojdie de bere, am auzit ca e miraculoasa la multe, inclusiv la anemie. Am fosta sceptica cand am auzit de drojdie, dar cand am citit despre ea nu mi-a venit sa cred. Am cumparat-o de la farmacia naturista, exista in mai multe vriante.
Momentan eu sunt foarte multumita, mai ales ca nici nu-mi trecea prin cap ca o sa gasesc ceva mai suportabil decat fierul.Fierul nu-mi place la gust de nici o culoare. bounce
Multa sanatate tuturor! pupici pupici