Profil: crissy84
Despre
Utilizator: crissy84
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Monday, June 2, 2014
Ultima vizita: Thursday, December 15, 2016 1:53 PM
Numarul de postari: 399
[0.04% din toate postarile / 0.11 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Sunday, January 3, 2016 9:26 AM
La multi ani!!!!Un an nou fericit si plin de realizari!!!Felicitari celor care au nascut si nasteri usoare celor care urmeaza sa aduca pe lume bebei!!!!

Dia Curaj!!! Inca putin si o sa ai bubulina ta ascultatoare si sanatoasa in brate!!!majoreta majoreta majoreta
Subiect: Nastere usoara, Dia27!
Postat: Sunday, December 27, 2015 8:28 AM
Nastere usoara,recuperare rapida si un bebe sanatos si mancacios!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Postat: Friday, December 11, 2015 10:25 AM
moa wrote:

Crissy ce face bebelusul?cum te descurci?e obositor?

Pe cat de grea a fost sarcina mea pe atat de cuminte e bebele meu.Mai mult de jumatate de sarcina am petrecut o pe scaun noapte de noapte.In schimb bebelul meu se trezeste acum la 3.45 in fiecare noapte sa pape si dupa in jur de 7.La masa de noapte parca are ceas,nu intarzie mai mult de 2-3 minute.hohot E cumintel foc.Imi fac treaba linistita,plecam in oras,la cumparaturi,am fost chiar si la film cu el ras imi permite sa mai fac si una doua cliente pe zi,pt ca am inceput deja munca.Clientele nu asteapta...plans
In concluzie Sashic mic e bine,are 5200 grame si 57 de cm si papam doar laptic de la mami yes
Fetelor inca o data va doresc sarcini usoare,la termen si cu bebei cuminti ca al meu.
Postat: Friday, December 11, 2015 6:12 AM
Bucurie2015 wrote:

Mie mi-a spus la 13 saptamani, cand am facut dublul test. Mi-a zis ca 80% e baiat si asa a fost.

AndreiutzaEu sunt din Buc. Unde ati facut cursul de puericultura? Cu trimitere de la medicul de familie sau cum? Eu vreau sa ma invete si ceva de alaptare. Ai facut asa ceva?

Sotul meu a facut cursul la chicco.Costa 100 de ron dar iti dau un voucher de 100 de ron plus 20 % discount pt a achizitiona cv de la ei.A invatat o gramada de lucruri.Mi a spus ca majoritatea erau cupluri si ii invata de la formarea embrionului pana la alaptare,cum se schimba pampersi ce culoare trebuie sa aiba cachi...etc.Dureaza o zi.Este prin zona Floreasca/Tei.Poti cauta pe site ul Chicco si sa ceri info.Sotul beneficiaza in afara de cele 5 zile de la stat,de inca 10 zile.Al meu a stat 3 saptamani acasa.Dupa ce termina cursul i se elibereaza o diploma care trebuie parafata si de de dr fam si dusa la serviciu.

Fetelor,insomniile spre sfarsitul sarcinii sunt "normale".Este modul prin care organismul se pregateste pt venirea celui mic.Sa aveti un somn de iepure pt a l auzi pe puiut si pt alaptat in timpul noptii.

Va pup pe toate si va doresc sarcini cat mai usoare si la termen.
Postat: Wednesday, December 9, 2015 8:13 AM
moa wrote:
Fetelor am sunat medicul de familie si nu_i trebuie nici o recomandare,dar problema e alta.i_am spus ca ar trebui sa intru pe 28 decembrie in concediu si mi_a spus sa ma duc dupa data de 7 ianuarie.dc????nu am mai apucat sa intreb ca m_am trezit cu telefonul inchis in nas....NuStiu

Ai grija cum iti faci socoteala pt ca primul concediu medical ti l da fix din ziua in care mergi.Primul nu ti l poate da retroactiv.Urmatoarele le poti lua in orice zi a lunii dar primul ti se da in ziua in care mergi.
Subiect: Bine ai venit, Bianca!!! - mami Nko
Postat: Wednesday, December 9, 2015 8:05 AM
Felicitari!!!Bine ai venit Bianca.Sa fii sanatoasa si papacioasa Bravoo Bravoo Bravoo
Postat: Monday, December 7, 2015 10:20 PM
moa dar tu ai intrebat dr de fam daca ai nevoie de recomandare de la gineco???Mie una nu mi a cerut.Am cerut pur si simplu prenatalul si mi l a dat.Incearca sa vbesti si cu dr de familie

Doinaanuta felicitari si sarcina usoara!!!!

Nko sa ne ti la curent !!!

Subiect: Nastere usoara, Cookie!
Postat: Monday, December 7, 2015 10:12 PM
Nastere usoara si un bebe sanatos!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Postat: Monday, December 7, 2015 8:19 AM
iuli33 wrote:

Moa eu m-am interesat, sper ca am inteles bine.Concediul de maternitate( prenatal si postnatal) este de 126 de zile pe care le poti imparti cum doresti dar foarte important este sa-ti ramana 42 de zile dupa nastere pentru ca altfel nu mai primesti indemnizatie.La mine data probabila a nasterii este 14 martie si mi-am impartit concediul in 63 de zile inainte si 63 de zile dupa( zile calendaristice, nu lucratoare).Eu de pe 11 ianuarie intru in prenatal pe care il da medicul de familie pe baza scrisorii medicale date de ginecolog.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.

Nu pierzi indemnizatia daca nu ti raman cele 42 de zile dupa.Doar ca nu esti platit de nimeni in zilele alea.De exemplu eu nu voi fi platita 2 zile,pt ca mi am lasat pana fix pe 25 cand aveam DPN ul si am nascut pe 28.Deci 26,27 nu voi fi platita.Am fost si am intrebat deoarce auzisem acelasi lucru cum ca pierzi indemnizatia.
Postat: Sunday, December 6, 2015 6:20 AM
doinanuta wrote:
Buna! Nu prea sunt fericita.Am fost azi la eco si mi-a dat sa fac beta.S-a vazut o bobita in uter.Endometrua crescut la 30 mm.O sa pun si o poza.Poate nu se vede si pt ca am uterul retrovers.

Nu te panica sau ingrijora pt ca nu e cazul.De obicei se recomanda sa mergi la gineco dupa 6-7 saptamani pt ca de atunci se vede embrionul si se aude bine inimioara.Foarte rar sa se vada bine inainte.

Vai ce de burtici frumoase!!!Fetelor cu kg astea nu va mai ingrijorati pt ca eu am pus 34.De la 55 la 89.Am venit de la spital cu 6 kg mai putin.Acum am 76.alcool
Nko maine iti vezi bobita.Nastere usoara!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
La multi ani Nicoletelor!!!!!
Pup gravidutele si mamicile computerlove