multumesc dana78!! eu am avut durerile mai mari sa zic in timpul noptii de miercuri spre joi si ieri..am luat nospa..dar acum vad ca nu mai am ..sper sa fie bine. la doctor voi ajunge saptamana viitoare pt analize suplimentare (secretii)..si ii voi spune si acest aspect;momentan mi-a dat doar acid folic dar il voi intreba. ma gandesc poate pt ca eu fiind micuta si slabuta(50 de kg) posibil sa mi se mareasca bazinul ..si probabil de asta am avut si durerile de spate .. abia aste sa ajung si eu saptamana ce vine sa ii aud inimioara ..sper sa imi poata arata dn doctor pt ca stiu ca are deja programarile facute de luna trecuta si mi-a zis ca o sa ma bage printre programari.
|
Felicitari Zambila !!!!!
|
buna fetelor! am 6 saptamani si 5 zile..greturi..stari de somn.. aseara m-a durut fff rau burta si spatele..am luat no spa..si m-a lasat imediat. acum m-au luat iar durerile si la fel am luat pt ca nu mai puteam de durere. mai e cineva in situatia mea? zi frumoasa!!
|
Gravidutze am intrat in saptamana 6...greturi...somn...va rog imi spuneti si mie,voi cand ati inceput sa vomitati?eu am o greata dar nu pot voma ..si nici nu stiu ce sa mai manac.as manca numai acrituri:)
|
gravidute imi pare rau ca sunt mai absenta in timpul zilei,fiind la job nu pot scrie mereu..dar citesc asa printre picaturi Va multumesc si sa va auda D-zeu si sa fie alaturi de noi toate si de ingerasii nostri sa va povestesc ceva haios..sper ca nu am povestit deja..ca am cam inceput sa uit sau sunt f visatoare ... ieri dimineata dormeam eu..când ma trezesc, ma intreaba sotul meu ce am visat ca radeam ff mult si colorat..ca a crezut ca sunt treaza dar apoi pret de ceva minute se uita la mine si vedea cum dorm si rad..i-am zis ca singurul lucru pe care mi-l amintesc e ca urma sa zbor cu avionul si ca eram f incantata(niciodata nu am zburat si sunt si fricoasa in legatura cu asa ceva).. de obicei eu plângeam in somn de când ma stiu de mica dar ieri m-am trezit vesela stiind ca merg si la doctor pt a confirma sarcina si când am auzit ca radeam asa cum nu mi s-a intamplat niciodata...chiar a fost o zi fooarte frumoasa
|
Neata gravidutelor ieri am fost la doctor ..si mi-a confirmat sarcina ..5 saptamani si 3 zile peste 2 sapt ma mai duc sa fac niste analize(secretii)..celelalte sange ,ginecologice le facusem in iunie si mi-a zis ca nu mai e necesar..s-a amuzat putin de dosarul meu cu analize ca le-am facut cam pe toate ..dar i-am zis ca imi doream si am zis ca e ok sa le fac inainte mi-a zis sa continui cu acidul folic si ca nu are prea multe sa imi zica pt ca e cat o bobita..mi-a aratat , am facut ecografie ...
va pe toate!! o zi frumoasaaaaa !!!
|
ce frumossss ai povestit Auras! da pai si eu am ramas insarcinata fix in luna in care nu m-am mai gandit..renuntasem in aceea luna si la acid folic si o lasasem pentru "la anul.." ..dar cum din august de pe la jumatatea lunii am avut mai multe de facut nu am mai tinut cont de nimic..nici macar pe forum nu prea am mai putut intra ...in ziua1 de menstruatie am zis sa imi fac un test..chiar daca eram sigura ca nu va fi pozitiv ..inca si farmacia de unde vroiam sa iau era inchis /se mutase..am zis"clar e un semn sa nu iau " ..si apoi m-am apropiat de o alta farmacie...am zis"hai sa iau desi.."(nu mai zic faptul ca farmacista de cum intram zambea si imi zicea "test,nu?" )...cand am ajuns la job am uitat sa fac la vreo 2 ore am zis sa il fac...dupa nici 2 secunde 2 linii clare..am inceput sa plang(in toaleta) ...vai de mine tremuram toataaaa :)..trebuie sa fug dar voi revenii eu cu povestioara..va
|
Multumesc fetelor..am niste emotii ..abia astept maine ... Vorbesc si cu doctorul si apoi va zic ce si cum ..m0ndream eu am incercat la dna juganaru dar nu era loc pana la sfarsitul lunii (sora mea a nascut cu ea si cu dl doctor Cucu Andrei)..asa ca am optat pt dl doctor Cucu Andrei ..de care am auzit pareri numai de bine..plus ca si sora mea imi zicea ca este ff rabdator si ca iti raspunde la orice intrebare..juganaru fiind mereu ocupata era cam pe fuga...si in general am auzit ca doctorii sunt mai dedicati acum nu stiu nu pot generaliza ...dar abia ast maine sa imi ofere raspuns la muuulte intrebari pe care le am...
|
Buna gravidutelor dragi !! eu maine ajung la doctor sa imi confirme in cate saptamani sunt..dupa calculele mele cred ca 5 ...dar vroiam sa va intreb cum ati procedat voi cu "vestea cea mare" cand ati anuntat pe toata lumea si la job..ma puteti ajuta cu un sfat? Va pe toate!! zi frumoasa sa aveti!
|
Neata fetelor!eu miercuri am programare la doctor ,pentru a confirma sarcina si pentru a-mi spune in cate saptamani sunt..offf am niste emotii
|