Primavera7 wrote:Vai de mine Andra09 ce minuatatii ai tu acolo! Sa-ti traiasca!!! Sper din suflet si pisica mea sa il iubeasca pe bebe. Chiar ma gandeam la metode de integrare a noului membru in familie. fluturash26 sarcina usoara si la termen sa ai! adina1109 sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti aceasta sarcina. Mihaela14 si eu am avut sangerari la toate cele 3 sarcini. La prima (SOE 6s) au fost scurgeri maronii, la a doua (ou clar) am avut sangerarea de implantare iar la aceasta de acum in jurul saptamanii 9-10 am avut o scurgere maronie de m-am dus direct la urgente, bocita si plina de muci ca am crezut ca s-a oprit sarcina din evolutie. Slava Domnului totul a fost bine si bebe a fost ambitios, s-a tinut tare, iar eu am aflat ca a fost vorba de un hematom.
Asa si la mine, am avut sangerari prin sapt 6 si dupaia prin sapt 8. A fost vorba de un hematom, cu arefam (mie vaginal mi-a zis sa.l iau) a trecut hematomul pe la 12 sapt.
|
adina1109 wrote:Fetelor sunt putin ingandurata. Luni am intrat in saptamana 11 si simptomele au cam disparut. Nu mai am starile de greata si voma . Singurul simptom care il am sunt eructatiile ( ragai mult ) Ma asteptam sa ma mai tina macar 2 saptamani mai ales ca sunt gemeni . Ultima ecografie a fost in saptamana 9 si pana la morfologie ( saptamana 13 ) nu mai am nici o ecografie de control. Eu mi-as face ecografii in fiecare saptamana sa vad ca sunt bine. Cum ati rezistat cu asteptarea intre ecografii , mai ales in primul trimestru ?
Tot pe la sapt 11 au inceput si mie sa imi treaca treptat greturile. Am ramas cu constipatia in continuare:). La morfologie in sapt 13 a fost totul ok, acum am 14 sapt. Nu te speria,e ok.
|
Mihaela14 wrote:Buna fetelor! Pentru cele care nu stiti saptamana trecuta luni am avut test pozitiv si apoi confirmarea ca beta s-a dublat la 48 de ore. Aseara am observat un spotting de culare maro deschis pe absorbantul zilnic si m-am panicat tare. Azi la fel am putin spotting ,desi am marit doza de progesteron de aseara, 2*200mg arefam. Mi-e frica sa nu se fi oprit din evolutie! Programare la eco am pe 4 febr. Am fost de dimineata si am mai dozat hcg, progesteron si tsh. Azi noapte am dormit foarte rau, si acum sunt balonata, semnele nu sunt prea bune. Stiu ca trebuie sa sper in contunuare, am vrut doar sa impartasesc cu voi ,sa-mi descarc sufletul.
Buna, te-am urmarit si la aspirante si doresc sa te felicit!! . Referitor la scurgerile maronii, sfatul meu este sa mergi la doctor mai devreme, nu astepta. Si eu am avut la inceput si a descoperit ca mi se formase un hematom dupa implantare. Am luat arefam la 8 h si repaos (nu m-am dus la servici vreo 2 sapt, a fost in timpul sarbatorilor oricum). In final hematomul a disparut si nu am mai avut spotting. Doar doctorul iti poate zice de unde este sangerarea si in plus te vei linisti dupa ce te va consulta. Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara! Ai incredere ca va fi totul bine! Eu la inceputul sarcinii am descoperit tsh 10!!! Am luat de urgenta tratament dat de endocrinolog si s-a reglat imediat. Asa ca ai incredere ca orice mica problemuta are o rezolvare si va fi totul bine!
|
lore.t. wrote: Super vesti, creste micuta :D Eu sunt bine, astept sa treaca greturile odata...piticul meu e racit iar si am avut nopti mai agitate plus ca mai are doi canini de iesit si cateva masele daaar rezistam, eu astept doar sa treaca perioada asta rece cu viroze, e asa urat... in 23 avem si noi morfologia 1, abia astept ca nu l-am vazut de o luna imediat...burtica creste incet desi kg vad ca nu am mai luat, haine nu imi mai sunt bune la pantaloni doar cei de graviduta... Criss parca tu aveai azi morfologia 1, cum a fost? :)
Buna, scuze, nu am apucat sa mai intru, am avut vineri pe 17 morfologia de trim 1, este totul ok, statisticile de la dublu test au iesit ok, nu este nevoie de analize suplimentare. Parerea doctorului este ca ar fi fetita dar nu este sigur pt ca avea cordonul intre picioare si nu a putut confirma .
|
Buna seara tuturor! Vreau sa va scriu de TSH, cand am aflat ca sunt insarcinata si am facut imediat analizele recomandate de doctor, mi-a iesit TSH 10!! M-am panicat f rau, nu ma stiam cu probleme la tiroida, am ajuns imediat la medicul endocrinolog, a confirmat valoarea tshului deoarece a gasit ca am tiroida mica si aproape atrofiata dar m-a linistit zicand ca inca este la inceput sarcina si cu tratament va fi ok, am luat euthyrox si inca iau, si la urmatoarele analize la o luna distanta mi-a iesit 2.36. Sarcina este ok, acum am terminat primul trimestru si e totul ok. Vreau doar sa va zic sa nu va speriati de tsh deoarece chiar si in stadiul in care am descoperit eu valoarea ff mare (eram deja insarcinata), s-a rezolvat cu tratament.
|
Va multumesc frumos pt raspunsuri :). Vinerea asta mergem la morfologie, poate aflam daca e baietel sau fetita
|
Fetelor, am aproape 12 sapt si in ultimele zile simt ca mi-a mai trecut senzatia de greata, doar seara mai am. Voi cat timp ati avut greturi? Sa ma ingrijorez?
|
Buna fetele si La multi ani! Felicitari proaspetelor mamici! Nu am mai apucat sa citesc/scriu. Am avut greturi mai tot timpul si de abia mananc cat de cat ciorbe de legume si fructe...am si slabit cateva kg. Azi avem 11 sapt, pe 17 ianuarie avem morfologia de primul trim. Am si o mica intrebare, sunt ff constipata indiferent de cate fructe mananc si cata apa beau.. si azi m-am cam fortat la toaleta. Poate afecta cumva sarcina/bebe?
|
carlita wrote: Criss, fa-ti ticker daca vrei sa apari in listuta.
Andreea, vad ca nu prea scriu fetele si mai ai cateva ore sa editezi lista, poate n-au intrat sa vada ca se updateaza lista ... asa ca eu iti spun pe care dintre aspirante le-am predat la burtici, in afara de Criss90 care deja s-a anuntat: Rose, Rox, Madalina, Marga22, lore.t, adina1109 ... DAca-mi mai amintesc, mai completez. Nella e mamica de sapt trecuta.
Scuze ca intreb, cum fac ticker?:)
|
Am intrat si eu in casuta noua:)
|