Felicitări dada! Să fie sănătos și recuperare ușoară!! Iar vouă, celorlalte fete gravidute, vă doresc sarcină ușoară și să vă bucurați din plin de fiecare zii, săptămâna, luna. Cu cat trece timpul și sarcina avansează, sunt momente unice! 🩷 Buburuza mea deja face 2 luni, pe 12 iulie. Nu îmi vine să cred cat de repede a trecut timpul. 🩷 Prima lună pentru noi a fost groaznic de grea, chiar dacă am încă 2 copii, fiecare sarcină și copil e diferit. După prima lună, lucrurile au început să se așeze, iar cum ne bucurăm din plin de fiecare clipă alături de ei.
Februarie 2025- sarcină biochimică Iulie 2025- sarcina biochimica Septembrie 2025- test de sarcină pozitiv beta 8 sept- 300,8 Beta 10 sept - 577,5 Beta 12 sept - 1.337,0 Beta 17 sept - 9.329,9 18 septembrie confirmare sarcină ecografic.
|
Ce de vești bune am citit aici! 🩷🥺 Felicitări fetelor, sarcini ușoare să aveți și ca un sfat, cum au zis și fetele , bucurați-vă din plin de toată această perioadă frumoasă ce va urma ! 🩷🥺 Și noi suntem bine, am făcut o lună pe 12 mai. Ne-am acomodat unele cu altele, astăzi am fost la medic pt controlul de 1 luna,. Bebelina a luat 1400g într-o lună, alăptată exclusiv , e o mare mâncăcioasă încă de când s-a născut . 😃 urmează să am controlul la ginecolog și sper să fie totul bine. 😆😃 Aveți grijă de voi și aștept să citesc doar vești bune! 🩷😍
Februarie 2025- sarcină biochimică Iulie 2025- sarcina biochimica Septembrie 2025- test de sarcină pozitiv beta 8 sept- 300,8 Beta 10 sept - 577,5 Beta 12 sept - 1.337,0 Beta 17 sept - 9.329,9 18 septembrie confirmare sarcină ecografic.
|
Andreea_neacsu wrote:Felicitari , Criss! Ma bucur ca te simti bine si ca sunteti bine si tu si cea mica. Ce nume ati ales ? Probabil cea mica are si putin disconfort de la burtica. Si al meu Petru a dormit in brate mult timp , a avut colicile alea nasoale si doar asa se linistea. La fel am zis si eu, este doar o perioada. Capsunico , lasa ca nu strica sa mai stai si putin relaxata in scaun. Doar stii ca in ultimul trimestru , cand oi ajunge, va fi mai greu cu dormitul , pana si cu statul degeaba . Cand ai urmatorul control ?
Giulia Maria o cheamă pe micuța mea. ❤️ are dureri de burtică într-adevăr. Îi dăm picături și o alinam în brațe, o calmează când stă broscuța pe noi. Trece timpul foarte repede și deja o văd crescând. Vreau să se oprească timpul în loc pt câteva clipe. 😍
|
Andreea_neacsu wrote:Capsunico , ai trecut de jumatate  si parca mai ieri ne spuneai 🙈 al meu baiat are 7 luni si parca ultima luna a zburat de nu imi aduc aminte mai nimic din ea. Criss cum esti ? Ar fi trebuit pe 12 mai sa nasti  sunteti ok tu si bebe? 🥰 Ella sper ca v-ati distrat la botez . Noi tragem toti 4 de o raceala urata, cu febra si secretii galbene si in nas si ochi (cel mic) , cu laringita la cel mare. Sotul , ca barbatii, e pe moarte  eu #rezist ca n-am de ales
Mulțumesc ca te gândești la mine, la noi! 🩷 Da, am născut pe data de 12 mai. Am făcut și noi 11 zile astăzi. Bebelina e bine, ziua doarme foarte bine, seara e mai mereu agitată și o doare burtica, doarme mai mult în brațe ceea ce face imposibil să mă odihnesc eu cum trebuie, dar știu ca va fi doar o perioadă. Am încă soțul acasă și mă avem schimb spre dimineață. Operația a fost ft OK,mă așteptam fiind a treia și având experiența celei e a doua la ceva rău, dar a fost bine! Primele 2 zile am avut dureri nasoale,ceream mereu antiinflamatoare, însă apoi mi-am revenit. M-am recuperat repede de tot. Doctorul meu a facut minuni la cum a curățat pe acolo și cred ca și faptul ca am făcut sport pana in luna a 9a a contat. Voi ce mai faceți? Ce mai fac mămicile??
|
Fete dragi, ce faceți? Noi suntem bine, tot în formula 2 în 1. Astăzi am împlinit 38s.🤰 așteptăm bebelina oricând, dar cel târziu pe 12 mai. Atunci am defapt programare la cezariană. 😄 Vă las și o poză cu burtica mea de astăzi. 🤰 o să-mi fie tare dor de ea. 🩷
https://i.postimg.cc/6q8q9NWd/IMG-9320.jpg
|
Andreea_neacsu wrote:Liniste si pace printre gravidute si aspirante  Criss cum esti ? Ar trebui sa ai 36 saptamani , nu ? Ai stabilit nasterea? Baietii mei cresc , am inceput cu pasi mici diversificarea, nu pot sa zic ca se omoara cu mancarea dar nici nu refuza . Doarme bine noaptea , asa a dormit dintotdeauna, cu mici excepții bineinteles. E nebunatic tare , deja merge de-a busilea si se suceste pe toate partile , răvășește tot in jurul lui :)))) Restul fetelor , sunteti bine ?
Voi deja ati trecut la alta etapa, diversificarea! A trecut și trece atât de repede timpul.. Și eu sunt bine, am 37 săptămâni, ceea ce înseamnă ca poate veni oricând dorește bebelina. O să fac cezariană, dar eu îmi doresc la cald, adică să vină când consideră ea, dar nu mai târziu de 12 mai, atât mă lasă medicul după multe insistente 🤣. Am avut o sarcină ușoară, în care am fost ft activă, am făcut sport, am mers la sală, am muncit până astăzi, astăzi e ultima mea zi de muncă. De pe 4 mai o să intru în prenatal/postanal apoi. Până acum nu m-au cuprins emoțiile, dar când stau să mă gândesc cat de puțin mai am, am tot felul de stări pe care nu le pot explica.. vroiam să mai citesc ceva vesti, dar e liniște tare pe aici. 😫
|
Bună ziua fetelor. Ce mai faceți voi? Cu ce vă mai lăudați? Bebelușii ce vă fac??
|
BibiBianca wrote:Buna seara, fetelor. As dori sa ma inscriu si eu in clubul acesta minunat. Va urmaresc din umbra de cateva luni, dar abia acum am luat hotararea pentru baby nr2.
Bine ai venit in acest club! Îți doresc sa ne dai cat de curând veștile bune!❤️
|
Bună seara fetelor, ce mai faceți? Noi suntem bine, astăzi am împlinit 32s. Am facut și morfo 3, bebelina mea e ft bine, pe 31 martie ma duc la consult preanestezic și control la medic. Timpul trece atât de repede.. de luna viitoare încep să mă pregătesc să cumpăr tot ce trebuie pentru bebelina.. voi ce mai faceți gravidutelor?
|
Capsunica2024 wrote:Ce fain Crisss , ce repede a trecut timpul si la tine <3 ! Deci fetelor sunt cel mai fericit om de pe pamant :)) Dupa 3 sapt plecati de acasa am aterizat si am fugit la control :))) la eco ne-a scris pe biletel ce este Bebe sanatos /sanatoasa tun , toate perfecte , mi-a fost deajuns sa stiu asta si sufletul s a calmat Acasa am facut gender reveal si ghiciti O sa am o fetitaaaaa 😍😍😍 Am 2 baieti si o fetita si urmatoarea e fetita 😍😍😍 2 -2 egalitate :))) Exact ce mi-am dorit <3 Apoi fericirea ca acasa e minunat <3 , in spatiul si energia mea 😍 mancarea mea sanatoasa Rutina mea Mi-am cumparat azi si carucior , am optat pt nuna trevi next caviar si partea de landou pe varianta hazelnut 😍😍😍 Me so so so happpyyyyy Va pupacesc pe toate , si hai fi ti mai activeeeee 🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍
Ce vești bune am citit! Dumnezeu vă iubește, v-a dat pereche dublă exact cum vă doreați! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții, să vă bucurați de mica buburuza! Și soțul meu își dorește încă un băiețel, dar nu se știe dacă ne va mai permite medicul. Tot 2 cu 2 dorește și el 😅
|
|