Anul trecut numaram orele pana la marea intalnire cu mica printesa. Maine implinim un an! Nu stiu cum si cand a trecut, cert e ca a trecut foarte repede, prea repede...si eu inca nu m-am saturat de bebeluseala. :D
|
Multumesc
|
Mi-e dor de perioada in care scriam zilnic pe forum. Din pacate nu mai am timp...Mai arunc din cand in cand cate o privire pe la gravidute si imi amintesc cu drag de perioada frumoasa de sarcina. Bebelina mea creste vazand cu ochii si chiar daca ma bucur de fiecare gest nou pe care il face, parca imi pare rau ca trece atat de repede bebeluseala...
|
Asa e Kali. Atunci ma gandesc ca poate si din cauza alaptatului. Eu inca mai alaptez, desi azi am implinit 9 luni!
|
Superbe! Doar ca printesa mea nu suporta sa aiba ceva pe cap. Face circ si cand ii pun caciulita.
|
Kali, abia in mai mi-am propus sa ajung la medic, deci la un an de la nastere. Am fost la control la doua luni si ceva dupa nastere si totul era in regula. Nu ma simt rau si nu vreau sa ma panichez degeaba, doar ma gandeam ca pana ajung la medic ma lamureste cineva. N-as vrea sa merg mai devreme ca si asa l-am stresat destul in timpul sarcinii.
|
Buna fetelor. Am o problema si nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca am trompele legate. Inca alaptez, si in 30 noiembrie parea ca mi-a venit prima menstruatie de dupa nastere. A tinut doar o zi. In 13 ianuarie iarasi mi-a venit, prima zi a fost ca o zi normala de ciclu, insa de atunci am aproximativ in fiecare zi o sangerare usoara. Ce poate fi? Are vreo legatura trompele legate sau cu faptul ca inca alaptez?
|
Eu mai intru din cand in cand si trag cu ochiul la ce scrieti voi. Azi sunt nostalgica. :) Anul trecut in 29 septembrie imi vedeau pentru prima data samburelul la eco. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede . Parca mai ieri descopeream cu uimire si bucurie ca sunt insarcinata si azi imi admir printesuca dulce si frumoasa care peste cateva zile implineste 5 luni. Gravidutelor, savurati fiecare moment in care aveti bebelusul in burtica. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate...dar e atat de frumoasa perioada aceea de asteptare...Uneori parca as vrea sa intorc timpul si sa mai fiu odata gravida.
|
In afara de amniocenteza se poate face un test noninvaziv, se numeste analiza de ADN fetal, se face din sangele mamei, are o precizie de 97% si costa aproximativ 600 euro.
|
Inna, multumesc. Sa va dea Dumnezeu si voua, tuturor gravidutelor, bebei sanatosi si frumosi. Moa, ma bucur ca te-ai mai linistit. Sigur va fi bine.
|