Felicitari, Geanina! Va fi totul bine. Andreea tu ce simptome ai? Cum te simti? Eu am fost azi la medic sa se uite peste analize si ecografie. Mi-a zis ca sunt ok si sa nu imi fac griji cu fibromul. Mai ramane sa merg luna aceasta si la ginecolog, dar astept sa mi se termine CM.
|
Felicitari,fetelor! Ce cadouri frumoase de Valentine's Day! ❤❤
|
Yuhuuu. Ce beta mare. Sarcina usoara, Andreea! Acum poti sa te mai linistesti pentru ca ti s a confirmat ca e totul ok. Puupici💋
|
Nu am idee. Si eu as vrea sa aflu de ce ma confrunt cu asta din cand in cand. Pe mine ma apuca fix cand nu ma astept si la analize nu a iesit nimic. Eu am observat ca daca mi se intampla sa ma tin mult de pipi, am acel disconfort.
|
Neata. Eu astept sa imi vina CM, dar nu da niciun semn, nicio durere de burta.Mi-am mai revenit cu senzatia aia urata cand fac pipi. Sper sa imi vina pana ajung la ginecolog ca sa nu fiu nevoita sa anulez programarea.
|
Wooow, ce linie pronuntata! Sigur e totul ok pt ca se vad diferentele.
|
Acum inteleg. E normal sa fie si aceasta dereglare. Astept sa vina si apoi sa stiu ca ma pot apuca de treaba.
|
Eu astept sa vina rosu si nu mai vine. Ma dor sanii mai tare ca luna trecuta si simt o presiune in partea superioara, zici ca am niste pernute umflate😅. De obicei, simt durere doar in partile exterioare. Maine ar fi ziua 27. Voi dupa o sarcina chimica, cum fost ciclul in luna umatoare? Ati avut dereglari?
|
Felicitari, Andreeaaaa! Ce cadou frumos. Sarcina usoara!❤❤
|
Felicitari, Andreea si Delia! Ce bucurie e cand vedem si teste pozitive. Astea ne dau si mai multa speranta ca ne vom tine bebelusul in brate.
|