Andreea_neacsu wrote:Nu am pus nimic nici pe retelele de socializare 😁 chiar imi mai scriau cunoștințele sa ma intrebe daca am nascut ca nu am pus nimic pe fb / insta :)) . Inca tin momentul pt noi , cand m-oi simti pregatita o sa arat lumii o fasie din viata noastra noua. Mi-am indreptat atentia către bebeluș si apoi către întâlnirea celor doi fratiori .
Felicitari pentru a doua minune din viata voastra! Sa fiti sanatosi cu totii si tu sa ai o recuperare cat mai rapida si cat mai usoara!
Eu nu am mai reusit sa tin pasul cu voi. Astept sa intru in prenatal la final de luna.
Sarcina usoara, fetelor si bebei sanatosi! 🤗🤗
|
Felicitari, Criss pt sarcina! Iti doresc o sarcina usoara si multa sanatate tie si bebelusului! Ma bucur mult ca visul a devenit realitate. Sa nu te stresezi pana la primul control. Totul va fi bine🤗.
Eu am inceput sa am probleme mari cu constipatia. Daca inainte eram ok, maxim 2 zile nu reuseam sa ies cu scaunul, acum am deja 4 zile si incep sa ma simt ff plina. Stiti ceva remedii?
|
Andreea_neacsu wrote:Capsunica , vezi tu cand te intorci din concediu 🤭 Rebecca am mai vazut cazuri in care acea sangerare a insemnat sangerare de implantare , chiar daca a fost rosie si nu roz / maro .  vezi tu ce spune urmatorul test , daca mai faci pana in ziua menstruatiei . Cris , sarcina usoara  si bebelina sanatoasa. Nasti natural sau prin cezariana ? Ce luna speciala va fi decembrie de-acum inainte  Asa este , sunt perioade si perioade. Posibil la un mom dat sa te mai doara spatele , sa apese uterul pe nervul sciatic . Sau oasele bazinului mai spre finalul sarcinii (eu de astazi dimineata resimt aceasta durere , probabil se mai latesc oasele , corpul meu saracul crede ca naste natural  )
Multumesc!! Cred ca natural, dar sa vedem daca are loc bebelina sa se intoarca pentru ca are acel fibrom cu ea care ii tine de urat in burtica 😅😅.
|
Buna, fetelor! Sper ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare, Andreea si nastere cat mai blanda.
Nu am mai scris de foarte mult timp. Eu am 23 de sapt, am o fetita si DPN 31 dec. Astazi am fost la morfo de trim 2 si e totul ok. De vreo 3 zile m au luat niste dureri foarte mari pe sub burta, de ligamente, imi e foarte greu sa ma asez si sa ma ridic. Medicul zice ca voi avea perioade si perioade. Voi trece eu si peste asta chiar daca uneori ma zvarcolesc de durere.
|
Buna seara! Va urmaresc din umbra cand am timp. Sunt foarte ocupata la servici, dar ma si bucur de perioada trimestrului 2. Momentan nu am aflat daca e fetita sau baiat, la morfologie nu mi-a zis si nici acum 3 saptamani pt ca nu avea o pozitie buna. Sper sa aflu peste 1 sau la morfologia de trim 2. E un mister total 😅😅.
Sper ca sunteti bine fetelor. Va doresc sarcina usoara si spor la bebelit fetelor care asteapta un bebe! Doamne doamne sa va aduca cea mai frumoasa minune! 🤗🤗
|
Asteptam teste cu ||.Sa fie cu ochisori!!
Eu nu mai sunt asa activa pt ca ma simt rau si la munca e o perioada f aglomerata. Azi mi a fost cel mai rau..am varsat dupa fiecare masa tot ce mancam, nici nu se digera mancarea ca la 10 min am varsaturi. Voi ce remedii aveti? Ma gandesc sa ma trec pe covrigi cateva zile..ca de la aia nu cred ca mi se mai face rau...
|
|
Buna. Voi ce luati pt arsuri de stomac in sarcina? De aseara am inceput sa am niste arsuri, uneori am impresia ca o sa am probleme cu stomacul si mersul la toaleta, dar eu am fost ok cu toaleta azi, doar ca stau 1 data la 2 zile.
|
Buna. Eu am fost la morfo sapt asta si e totul binee. Bebele nu a vrut sa mi arate putsa, desi aveam 12 sapt si 6 zile conform ecografiei. Nici doctorita nu mi a spus nimic nimic. Poate daca era doctora mea imi spunea. Mai am rabdare pana luna viitoare..poate atunci voi afla.
Eu inca nu mi am luat haine speciale, inca mai incap in rochitele lejere pe care le aveam😅😅
|
|
Sarcina usoara, Andreea! Emotiile sunt normale. Si eu am, incerc sa le mai controlez dar uneori e greu. Cu siguranta voi dori sa aflam si sexul pt ca sunt nerabdatoareeee 🙈
|
Multumesc. Asemenea iti doresc si tie!
Si eu sunt tot asa, am greturi zilnic, varsaturi cand si cand, dar sunt suportabile. Nu prea mananc cine stie ce pt ca nu am pofta. Iau si navatac ca mi a dat medicul dar nu prea au efect la mine 😅.
|