buna seara
eileen multumesc
roxa,imi pare rau.mult succes luna viitoare!
multe teste II!
|
buna dimineata
nanny PAI ul e tot o mutatie.nu iei acifol macar?pt MTHFR ul tau.
roxi sa ai o beta grasa!
o zi frumoasa!
|
nanny deci ai MTHFR A.asa este,gena MTHFR e des intalnita.nu se asimileaza B urile,deci trebuie femibion daca nu ai probleme cu tiroida,pt ca contine iod.ai facut si Leidenul,factorul II,gena PAI?cam ele sunt cele mai serioase si provoaca pierderi de sarcina.
|
nanny spui ca n-ai aflat cauza pierderilor tale.analizele de de trombofilie,inclusiv mutatiile le-ai facut?
|
roxa ce bine ca v-ati impacat!acum urmeaza II cu siguranta!
|
carmen imi pare rau...
da,e greu cand trece timpul,anii,cine s-ar fi gandit?...
|
roxanine ce s-a intamplat?
maryella,Doamne ajuta sa vezi II! stiu ce inseamna sa stii ca vin monstrii,sa nu mai ai speranta...eu iti doresc sa vezi dublu!
|
buna dimineata
doina multumesc.si spor la lucrare!si la II!
nanny multumesc.bine v-am gasit!da,ar fi minunat,desi il tot astept pe mos craciun cu de cateva craciunuri...dar cine stie?
eileen
o duminica frumoasa sa aveti!
|
roxanine multumesc
auri mersi mult.da,deja a trecut prea mult,ca sa mai pierdem timpul...mereu a intervenit cate ceva.sper ca la anu cat mai repede,sa mergem la marea intalnire cu bebe nostru ori
|
buna seara
sunt noua pe forum.ma alatur si eu voua in calitate de aspiranta la a fi mamica.desi au trecut 4 ani de cand imi doresc asta.
pe scurt-eu si sotul ne confruntam cu infertilitatea pe care speram s-o invingem intr-o zi.
va doresc tuturor cat mai multe teste II!
|