Chris wrote:
Si eu iau Femosun si iau si acifol, suplimentar. Se elimina excesul... Mie mi-a iesit si un pic de lipsa de calciu si iau si osteocare si acum alternez o zi femosun, o zi osteocare, si la ambele acifol, doar ca mai uit de el uneori.
Inteleg. Ma gandeam sa nu exagerez... Multumesc!
|
MaryPoppins wrote:
Si eu si alte gravidute de pe forum luam Femosun, e o varianta buna de vitamine prenatale.
Multumesc pentru raspunsuri! Ideea e ca eu am inceput sa iau acid folic inainte de femosun...ginecologul a zis ca pot sa iau in continuare si acid folic insa femosun contine deja acid folic...
|
Fetelor, azi am mers prima data la control. Am doar 8 saptamani. Medicul ginecolog mi-a dat o reteta pentru FemoSun. Ati luat asa ceva?
|
Chris wrote:Felicitari! Sa ai o sarcina usoara ?i la termen! In mod normal o sa iti de-a sa faci hemoleucograma, profilul torch, sumar de urina ?i urocultura, ?i câteva analize de baza calciu, fier, magneziu. Cel putin astea mi le a dat mie. ?i mi a recomandat sa le fac pe la saptamana 8 sa fie sigura ca se aude inimioara. De la primul control mina dat sa iau utrogestan de 200 mg pe zi, acid folic ?i vitamine femosun. Cam atât. Dar fiecare medic are stilul lui ?i ?tie ce urmareste.
Multumesc mult!
|
Ma bucur sa ma alatur voua! De o saptamana am aflat ca sunt insarcinata. Nu am fost inca la ginecolog. Care vor fi primele analize?
|
Mgeorgiana85 wrote:Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Doamne ajuta!
|
Hello. Sunt fericita ca am primit de la mosul vestea ca sunt insarcinata.?? Am facut doua teste, au iesit pozitive. Acum dupa sarbatori urmeaza vizita la ginecolog. Cum ajung pe grupul gravidutelor?
|
[quote=Andia]
Nu fii trista, vedem luna viitoare daca apare.
Multumesc. Incerc sa raman optimista.
|
l
Doamne ajuta!
|
Andreea06 wrote:Imi pare rau Cris! Inainte cu forte proaspete!
De cat timp incercati?
De 2 ani dar am avut CM neregulat timp de un an. Asta e. Trebuie sa ne facem analize sa vedem. Ca de data asta mi-a fost tot rau o sapt inainte de CM. De lunea trecuta. Ca niciodata.
|