Ailemac, mersic, esti o scumpa.
Eu inca nu m-am hotarat
|
Victoria1 ai schema de la boleroul de pe avatar? E superb!
LilianaD, spor la treaba, iese tare fain!
|
Ildi si LilianaD, parca sunteti surori! frumoase ambele,bluze superbe, chiar si ata e la fel(sau asa mi se pare). Felicitari, sunteti minunate!
|
Fetelor, am gasit un bolero tare fain, dar nu prea imi dau seama cum se face, ma ajutati voi. Inca nu sunt hatarata ce sa fac, dar sigur fac un bolerocu nasturi.
Ildi, draga, postez un top fain si o rochie pt firul cu viscoza, poate iti place. Precizez ca e fara nasturi , deci e off topic, dar ma tem sa nu mi se inchida calculatorul, ca e virusat si facce figuri.
|
Ailemac, mersic, pt promtitudine. Nici eu nu aveam totul atat de detaliat Mi s-a virusat calculatorul si se deschide cand vrea el, asa ca trebuie dus la "doctor". Ildi, am postat deja
|
Mersic, LilianaD, esti o dulce. Eu am facut abia doua randuri de modele si acum trebuie sa le impart. Sunt mai inceata, la voi se vad anii de experienta. Cand va vad cat de repede lucrati, iar eu ma misc, asa, ca melcul, mi-e si rusine sa mai scot capul din cochilie. Asta e... Sper sa vina cu timpul...experienta...
|
andrushka wrote:
Ce frumos e primul model!!!!
Da, este Andrushka, de aia am scris ca poate se incumeta cineva.Eu nu am atata rabdare sa fac N flori separate ca apoi sa le unesc.
|
Mersic, LilianaD Zaza, ai schema de la bolerou, imaginea 6? E tare fain!
|
Anamaria, mersic pt modelul de rochita, e superba!
|
ma bucur ca iti place, Tunderke
|