Profil: Cris Rusu
Despre
Utilizator: Cris Rusu
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Saturday, October 14, 2006
Ultima vizita: Sunday, February 14, 2016 12:08 PM
Numarul de postari: 1,445
[0.14% din toate postarile / 0.22 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Saptamana 2
Postat: Thursday, March 26, 2009 2:53 PM
In safrsit mi-a lasat si mie serviciul timp sa fac tema. Am trimis-o si scuze de intarziere. Sper sa fie bine... sorry1
Subiect: Clubul iubitorilor de papagali
Postat: Tuesday, March 24, 2009 11:37 PM
Draga Medeea, nu te supara pe mine, dar tu vrei ca in cateva zile papagalul tau sa nu mai fie salbatic? Lasa-l macar o luna sa se scomodeze cu casa, cu voi, din crescatorie unde avea tovarasi (prieteni, dusmani, companioni, rivali) din aceeasi specie a trecut in alta incapere, in colivie, cu oameni in jur, copil, si astea sunt schimbari majore in viata unui papagal de crescatorie. Abia pe urma incepi sa interactionezi mai serios cu el! pana atunci laswa-l linistit, ca nu e neaparat salbatic, si si foarte speriat! Cat despre muscaturi stiu, sunt crunte! Dar se apara doar! Inca un sfat! Nu improviza nimic, lasa-l sa descopere singur unde e mancarea si apa, in tavitele speciale! In prima saptamana rareori mananca ceva, mai mult beau apa ocazional! Dar dupa ce se va obisnui cu casa si cu voi, se va schimba situatia! Succes, si repet: rabdare si calm!
Subiect: Clubul iubitorilor de papagali
Postat: Tuesday, March 24, 2009 6:07 PM
Eu l-am lasat afara continuu 3 zile si trei nopti. mancarea era numai in colivie, cu usita deschisa. daca vroia sa pape, o gasea inauntru. Nu intra in colivie, nu manca, simplu. Stateam in camera cu el, dar nu-l bagam in seama. Citeam, imi faceam de lucru... Cam intr-o luna a capatat incredere in mine. Daca il tii inchis continuu in colivie, nu o sa aiba incredere in tine. Si cand mananci ceva, incearca sa plescai usor, si vezi daca te imita. daca te imita, inseamna ca ii e foame, si atunci imbie-l cu seminte, sau altceva. Cu rabdare il dresezi. Rabdare, calm, si o voce placuta. Si niciodata cu miscari bruste.
Subiect: Cursuri gratuite - Microsoft Excel
Postat: Monday, February 23, 2009 10:36 AM
Ma inscriu si eu!
Subiect: Copilul lunii OCTOMBRIE 2008 - Categoria 2-4 ani
Postat: Monday, December 8, 2008 3:21 PM
Dav! firstprize love
Subiect: Copilul lunii NOIEMBRIE 2008 - Categoria 2-4 ani
Postat: Monday, December 8, 2008 3:17 PM
Alex de Leut! firstprize pentru ca pozeaza ca un top model!

Stelistule, data viitoare ne si vedem! sic computerlove

Multumim pentru vot! hearts computerlove
Subiect: Copiii si limbile straine (despre bilingualism)
Postat: Thursday, December 4, 2008 9:44 PM
Hey! e a treia oara cand pui acelasi link!
Subiect: Perioada fertila din punct de vedere astrologic
Postat: Thursday, December 4, 2008 9:40 PM
Ingeras, iloveyou iloveyou Multumesc din suflet! computerlove computerlove
Subiect: La multi ani, Cris Rusu!
Postat: Thursday, December 4, 2008 9:08 PM
computerlove computerlove computerlove

Va multumesc din suflet, si inca o data multumesc celor care astazi nu s-au multumit doar sa imi scrie aici, ci mi-au si telefonat, chiar daca de la mari distante... computerlove computerlove computerlove
Subiect: Stare de spirit - 36
Postat: Thursday, December 4, 2008 9:06 PM
Sousourel, felicitari pentru masina! firstprize computerlove

Cristy, de la noi, poate, poate.... computerlove computerlove computerlove grup coeur Imi doresc sa stau cu tine toat noaptea pe terasa la cafea... Si daca ar fi fost si Shirel cu noi ar fi fost.... campfire campfire

Danamaria, pupici pupici sa prinzi norocul! computerlove

Eu: ametita la propriu... asa imi tebuie daca imi face cadou sotul un tort in forma de inima... plus vreo 3-4 pahare de vin... alcool alcool hearts hearts