Profil: Cris-DL
Despre
Utilizator: Cris-DL
Nivel: Senior
Statistici
A intrat: Wednesday, October 4, 2006
Ultima vizita: Sunday, December 27, 2020 9:19 AM
Numarul de postari: 6,849
[0.65% din toate postarile / 1.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 17
Postat: Friday, April 3, 2020 11:37 AM
Suntem bine si noi!computerlove wee. frumos fetelecoeur

img
Subiect: Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta - 3
Postat: Thursday, January 12, 2017 2:19 PM
Pe bune, feteloruff ca este prea devreme pentru probleme de genul - kg! E inca ger, multe haine, nu se vede!!
Sunt si eu o mini-gogosica, insa ma mai relaxez putin.... pana mai spre primavara!

img
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Thursday, January 12, 2017 2:05 PM
La multi ani si un an nou sanatos si fericit!

Eu visez la... caldura, mare!!! AngelNot

img
Subiect: Totul pentru culoarea parului
Postat: Thursday, October 20, 2016 12:16 PM
Oana, DistanceKiss iloveyou

Bereea, daca culoarea ta naturala este "roscatica" scapi mai usor de nuanta de rosu, insa daca este vopsea, idiferent de nuanta de rosu ce o ai, dureaza si deterioreaza, distruge firul de par pana ajungi la griul acela - cel mai greu scapi de rosu!!
Eu mai usor am scapat de negru - m-am decapat de 4 ori... de 3 ori sa scap de nuanta rosiatica care ma dispera la un moment dat.

img
Postat: Thursday, October 13, 2016 12:18 PM
Dap, se pare ca...Buddy1 si nu ne-am vorbit!!
Iti dai seama ca la cat l-am maltratat nu mai este atat de lung, l-am tot tuns, fiindca devenise matura si da, pe blond textura era alta... incerc sa pun foto, am una si de cand eram mai blonduta Crazy si una de acum - ma duc prin vestiare sa nu ma vada lumea prin birou ca-mi trag un selfie-doua Hilar
Sper sa se vada ca e negru-verde...

img
Postat: Thursday, October 13, 2016 11:48 AM
kali wrote:
... am ajuns cu par gri-verzui - in combinatie cu galbenul.....

Cred ca e foarte important de la ce culoare pleci ...

Asa sunt si eu acum, insa in combinatie cu negru.
Am fost toate culorile posibile ultimii 2 ani, dupa decaparea de la negru - roscat, mango, saten inchis-deschis, blond-gri... nu ma regaseam deloc in nicio nuanta si-am pus negru albastrui (cum am fost o viata) peste blond-gri si-a iesit la baza negrut, iar pe lungime suvite amestecate de albastru-verde-gri - nu se poate defini culoarea, am tot intrebat prietenii ce culoare am in cap ca tot se minunau, insa tocmai de aceea sambata o rezolv - sper!

Da, conteaza foarte mult peste ce culoare aplici vopseaua... peste blondutul meu, un blond platinat + un saten deschis + 1/4 negru albastrui = a iesit un blond-gri.

img
Subiect: Miopia
Postat: Tuesday, September 27, 2016 10:43 AM
bereea wrote:
Deci...s-a inaltat si dioptriile i-au crescut!NuImiPasa A ajuns la -2,50 la ochiul drept si -2,25 la ochiul stang. Sunt suparata!

Deei, ieri i-am schimbat ochelarii cu -2.50 si -2.75, verificata la trei controale diferite si i-au dat si mai putin cu 0.25 - deci are mai multicel... sunt la fel de suparata ca tine, Bereea!!

img
Subiect: Menstruatia - De la ce varsta?
Postat: Wednesday, September 21, 2016 12:50 PM
AdrianaC wrote:

Cris, ce domnisoara mare ai !!! Iti dai seama ca o stim de cand era micuta-micuta?!?!
.

Da, iar Luca nici nu era... au crescut bbii nostri - cei "7 pitici", nu mai sunt tocmai pitici Cray, insa noi, tot tinere, frumoase, modeste.... Haha Haha

Bereea, Ale, computerlove computerlove
Pe Deea a mai iertat-o o luna dupa prima menstruatie, insa din iunie-iulie parca s-a reglat; ma bucur ca nu are nicio durere, dar nici nu simte cand se apropie, noroc cu memoria ei si un calendar...

img
Subiect: Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta - 3
Postat: Wednesday, September 21, 2016 12:24 PM
Sa nu ma deocheati! baeh Cred ca este prima data cand chiar nu-mi doresc in acest club dance
Sooooorry, dar eu -deocamdata- doar va sustin!!computerlove

img
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 16
Postat: Wednesday, July 6, 2016 10:31 AM
Oana, esti innori. Un piiiic mai e - esti pe AMR-ul final tu!!Clap Clap Clap Calatorie frumoaaaaaasa!!Buddy1

Mari, sa fie fericit si sa va bucure mereu!!

Anelise, fetele, computerlove

img