Gabi ,acum am citit si eu despre problemele Dariei,sper ca v-ati facut bine pana acum,asteptam vesti bune si va dorim numai bine!
|
Foarte frumoase fetelor
|
Gagaritz foarte frumos pentru ce varsta este? L-am terminat si eu pe al meu ,culorile difera doar ,dar mi s-a parut cam scurt si l-am mai lungit un pic cu o margine dar m-am impotmolit la guler (vreau si un pic de guler dar n-am idei )
|
Serarg super caciulita si eu la furat Ai o schema la urechi?
|
Vali ,frumoase caciulite Multumesc de aprecieri fetelor Maria nu gasesc schema ,incerc sa-ti explic .Partea de sus unde inmultesti o lucrezi cu picioruse simple,apoi modelul este un rand picioruse simple ,un rand asa: sari primul ochi,piciorus dublu in urmatorul dupa care te intorci la piciorusul sarit si lucrezi si in el piciorus dublu si tot asa restul randului dupa care reiei,rand simplu ,rand cu model...sper ca ai inteles incerc sa gasesc si schema .
|
Lumi frumoasa si palariuta si finuta
|
Supeeer!!!
|
Frumoase caciulite fetelor Noi nu suntem cu fotbalul asa ca principala mea tema sunt autovehiculele(orice are roti pentru el e "minunata",asa-mi zice)
|
Gagaritz,Vali foarte frumoase Am inceput si eu unul din patratele dupa modelul de la pag 13 (Anabella,Ingerash voi ce mai asteptati!!???)Patratelele sunt foarte usor de facut sa vad cum ma descurc la unit
|
Carmen superbe toate iar fetita e minunata
|