Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Da Lenus, o sa ne ajungeti din urma si o sa creasca mare Tudor, cu siguranta! Voi va laudati cu dintisori, noi ne laudam cu greutatea! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cute, probabil ca esti satula de cate ori ai auzit ca fiecare bebe are ritmul lui... dar eu chiar nu mi-as face probleme, mai ales ca Tudor mananca asa bine. Analize i-ai facut? Poate e putin anemic. Daca e totul ok, linisteste-te! Eu imi faceam probleme pentru greutatea Alexiei pentru ca ea chiar refuza sa pape... si avea si ceea ce banuiam (anemie). Se pare ca de cand am tratat-o imi ia bine in greutate si papa si cu mai multa placere unele mancaruri |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kali, a stat la analize? Pe mine ma inspaimanta ideea inteparii lui in vene, mai ales ca imi seamana, si venele nu sunt deloc vizibile. Eu nu cred ca pot merge cu el la analize, iar pentru calcemie, sideremie si toate astea, am inteles ca trebuie sa-i ia sange din vena. |
|

| Lenus, pentru toate analizele de singe, trebuia sa se recolteze singa din vena! Asta ca sa nu-ti mai spun de unde se recolteaza singe la nou-nascuti ,sau unde li se pun perfuziile!Sau stii? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor a avut perfuzii in cap si in manute, ca la un moment dat a cedat vena de la cap! Asa ca eu nu ma mai duc la analize... |
|

| Deci stiai! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Kali, a stat la analize? Pe mine ma inspaimanta ideea inteparii lui in vene, mai ales ca imi seamana, si venele nu sunt deloc vizibile. Eu nu cred ca pot merge cu el la analize, iar pentru calcemie, sideremie si toate astea, am inteles ca trebuie sa-i ia sange din vena.
Alexiei i-a fost luat sange din degetel... nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat, deci nu a durut-o deloc. S-a plictisit ea putin, ca a durat multisor pana a recoltat cantitatea necesara, dar asta nu e o tragedie. Iar acul arata ca un capsator micut... nu se vede varful...
Doamne, Cute, nu am stiut ca ati avut asa o mare cumpana! Multa sanatate puiului! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bri la 8 luni, dupa ce a luat in greutate pe la 7 luni de ajunsese la 8 kg, acum avem doar 7.7 kg, si lungime 66 cm ( piticot barba cot ) . Asa ca ramanem si noi la categoria musculitze . Doctora ne-a spus ca aratam bine, si pentru ca am inceput sa stam in picioare, sa mergem de-a lungul mobilei, patului, de atata vreme, este normal ca bambina sa nu mai ia in greutate si chiar faptul ca a scazut putin are legatura cu asta . Noi am facut analize pentru calcemie, sideremie si alte alea..sange i-a luat din vena de fiecare data, dar nu este chiar asa de dureros pentru ca Bria nu a plans la nici una dintre analize. Singurul lucru mai putin placut este ca in momentul in care ii ia sange trebuie sa stea mai nemiscata pentru ca sangele lor nu are debit foarte mare si atunci ca sa se scurga sangele in eprubeta mai repede, o apasa pe manutza ca sa creeze presiune. Si nu stiu daca v-am mai spus dar dupa ultimile analize finally i-au iesit bine toate, adika calcemia a revenit la normal. Va pupam si va dormi santate la toate si toti bebeii si curaj daca sunt necesare analizele ca nu este chiar asa de rau. |
|

|
Asta da veste buna! Felicitari! |
|
| Multumim ! |
|

| Nu, nu ne-ai mai spus de analizele Brienutei! Ma bucur mult ca e bine, sanatoasa si ...in acelasi club cu noi!
P.S-Sara a avut la 9 luni 7700 g |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Tina wrote:Si nu stiu daca v-am mai spus dar dupa ultimile analize finally i-au iesit bine toate, adika calcemia a revenit la normal.  Va pupam si va dormi santate la toate si toti bebeii si curaj daca sunt necesare analizele ca nu este chiar asa de rau.
Bri, !
 |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Brienuta, ne bucuram ca esti bine, printesa mica! pentru o fetita cuminte la doctor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Tina wrote: acum avem doar 7.7 kg, si lungime 66 cm Noi avem la 7 luni 6.6 kg si 72 cm  |
|
| Doctora mi-a spus arata super bine dar........conform grafcelor, este la limita si cu greutatea si c lungimea. Lungimea banuiesc ca este explicabila, eu fiind mignona, iar tac'su este un brbat de inaltime medie.Dar greutatea ??? |
|
|