Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo,Victoras! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Bravo,Victoras!
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Bravo Miruna ! Te tii tare pe baricade, e buna tricicleta, nu? Iti cam place !!! Dar tati ce zice sa stea asa aplecat ?
Bravo Ruxi ! Are mama fetita mare si soferita pe deasupra !
Bravo Milan ! Ce mare te-ai facut scumpete ! Si faci si singur la olita !!! Maaare lucru. Eu nici nu am incercat sa il asez pe Andrei, dar cred ca nici nu ar avea stare
Bravo Victoras ! Ca maine implinesti 1 anisor ! Sa cresti mare si frumos !
Am uitat pe cineva ? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| AdrianaC wrote:
Bravo Victoras ! Ca maine implinesti 1 anisor ! Sa cresti mare si frumos !
Multumim, la fel |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| AdrianaC wrote:Bravo Miruna ! Te tii tare pe baricade, e buna tricicleta, nu? Iti cam place !!! Dar tati ce zice sa stea asa aplecat  ?
Adriana, ne place tare mult tricicleta, mai ales cand sunt si alti copii care trag de ea. Iar tati sta aplecat ca e la inceput si ii place, dar a doua, a n... oara ghici al cui e randul? mami |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Iata situatia noastra la 5 luni:
Nastere - 3738 g 5 luni - 7540 (dublul greutatii de la nastere)
Ce stim sa facem: :009:
* facem avionul si abdomene cat cuprinde * stam pe burtica sprijinita pe manute perfect intinse * bagam piciorusele in gurita * stim sa ne culegem suzeta cu manuta de pe langa noi si sa o bagam in gurita * stim sa culegem suzeta cand suntem pe burtica, fara manuta, si sa o apucam cu gurita * facem diferenta intre biberonul cu apa si cel cu laptic * vrem sa apucam lingurita cu papa bun din mana de la mami * ne ridicam funduletul singura in sus cand vedem pampersul in mana la mami * stim sa o luam pe mami cu manutele dupa gat * zicem da da ada ana da da si mai zicem ocazional ap de la apa * ne place sa facem balaceala cu piciorusele in cadita cand facem baita * stim sa apasam pe buton, si cu manuta si cu piciorusul, la jucarie si sa-i dam drumul sa cante sau o oprim cand ne-am plictisit * ne rotim pe loc, atunci cand suntem pe burtica, de ne gaseste mama cu capul la picioare * stam in fundulet sprijinita de ceva sau de cineva
.... si cam atat. Sau nu-si mai aduce aminte mami ca oricum e 5 dimineata. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Antonia! Ce de lucruri stii tu sa faci! La mai multe si la mai mare! |
|

| Bravo Antonia!
P.S-cind ma gindesc ca Sara la 8 luni avea 7500g. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| azi am implinit ...10 kg
asa ma bucur de parca nu tot mie imi revine sarcina sa le car...in brate |
|

| Are mami fata cu greutate! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! |
|

| S-a mai dus o luna. Cum stam la 10 luni:
- 12 kg (-200gr) - 8 incisivi + 2 canini + 1 unul pe drum - avem 4-5 mese pe zi: 2 lapte, dimineata si seara, 2 sau 3 de mancare: piureuri de fructe, piure de cartofi cu iaurt, iaurt, ciorbita de la mami si tati, - stam foarte bine in picioare, desi mai cadem in fund sau pe spate cand ne dam drumul la maini - mergem tinandu-ne de mobila sau de canapea - ne dam jos din pat cu picioarele inainte si cadem in picioare - mergem de-a busilea in viteza - scotocim in sertare, dulapuri - avem o problema cu usile, ne place sa le inchidem si sa le deschidem si putem sta asa ore in sir - ne fascineaza hubloul de la masina de spalat, il inchidem si deschidem si bagam capul ianuntru - tragem de cabluri, trantim unitatea de la calculator, inchidem ups-ul de la buton - facem Pa cu manuta - mergem la plimbare cu tricicleta sau cu carutul - imprastiem jucariile in toata casa - ne infasuram in perdea si ne amuza asta foarte tare - spunem clar "mama", "tata", "tataie", in rest imbarligatura de silabe si onomatopee; facem chiar si propozitii pe limba noastra - suntem prietenosi, ne plac copiii din parc - dormim in medie 10 ore pe noapte, ziua mai furam 3-4 ore de somn (asta in zilele bune) - tinem mainile in sus cand ne scoate mami tricoul - stim sa ne desfacem sireturile sau ariciul de la incaltaminte
Cam atat, daca mai e ceva ce imi aduc aminte completez.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Bravo David ! Ce baiat mare are mami ! |
|

|
Multumesc frumos! |
|

| Sa-ti traiasca grasunelul, Kiki si sa fie sanatos! |
|

| Miri wrote:Sa-ti traiasca grasunelul, Kiki si sa fie sanatos!
Doane ajuta! Desi parca vad ca in curand ne mutam la musculite...caci de la 6 luni ioc in greutate, nu ca ar fi nevoie...ziceam asa... |
|
|