Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Si puiutii vostri sunt niste scumpi si s-au facut maricei. Parca mai ieri trimiteam barza de la una la alta si acum uite-i ce mari sunt
Da, mai, sa stii ca de multe ori ma gandesc la asta....cam jumulita barza aia.... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:Da, mai, sa stii ca de multe ori ma gandesc la asta....cam jumulita barza aia....
Cred ca de aceea lipseste de pe forumul nostru, si-a luat vacanta un an,dupa cite drumuri a avut de facut! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| bravo andrei
mi nu face nici bravo,nici pa-pa, nici nu vrea sa mearga de-a busilea...nici macar nu vrea sa se miste pe pat...nu avem nici o cazatura |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| miraa wrote:bravo andrei mi nu face nici bravo,nici pa-pa, nici nu vrea sa mearga de-a busilea...nici macar nu vrea sa se miste pe pat...nu avem nici o cazatura
Lasa-l Miraa in pace, ca fiecare bebe are ritmul lui. Important este sa fie sanatos.
Eu stii cum l-am invatat sa faca "pa-pa" si "bravo-bravo" ? In fata oglinzii . L-am tinut in fata oglinzii si faceam si eu si apoi faceam cu manutele lui. In cateva zile deja invatase.
"na-na" nu l-am invatat eu, dar m-a copiat , ca eu cand il cert ii spun "Nu e voie !!! Na-na la manute ! Si ii dau usor peste manuta. Acum face si el la fel, cand se enerveaza pe tine zice "na-na-na-na" si da cat poate el de tare unde nimereste |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Ruxandra - Maria
La nastere 2500 g si 48 cm ( ~2400 g la iesirea din maternitate) La 1 luna 3300 g si 51 cm La 2 luni 4500 g si 54 cm La 3 luni 5700 g si 57 cm La 4 luni 6500 g si 61 cm La 5 luni 7100 g si 63 cm La 6 luni 7500 g si 65 cm La 7 luni 8000 g si 67 cm La 8 luni 8500 g si 70 cm
La 9 luni 9000 g si 72 cm.
Cateva observatii: nici Ruxandra nu vrea sa mearga de-a busilea, mai rau nici in fund nu vrea sa stea (decat in carut) . Daca s-ar putea sa o tinem tot timpul in picioare ar fi cea mai fericita... In premergator e in largul ei si exploreaza fiecare coltisor in care poate ajunge cu "autoturismul". Nu avem inca nici un dintisor. Asteptam cu mare nerabdare sa vina si pe la noi Zana Maseluta.
Si o poza "la volan"...
oana_nicole attached the following image(s):

|
|

| oana_nicole wrote:Cateva observatii: nici Ruxandra nu vrea sa mearga de-a busilea, mai rau nici in fund nu vrea sa stea (decat in carut)  . Daca s-ar putea sa o tinem tot timpul in picioare ar fi cea mai fericita... In premergator e in largul ei si exploreaza fiecare coltisor in care poate ajunge cu "autoturismul". Nu avem inca nici un dintisor. Asteptam cu mare nerabdare sa vina si pe la noi Zana Maseluta.
Oana, nici David nu a mers de-a busilea pana la 9 luni. Mai exact la 9 luni fara o zi a inceput sa mearga, dar facea cam 2 pasi si se punea pe burta. Se poate sa nu fie departe momentul in care Ruxy va merge in 4 labe. Cu dintisorii, stati linistite ca vin si ei. Oricum, bucura-te de momentele astea linistite, ca atunci cand vor aparea domnii dinti sa te tii maraieli. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Nu te impacienta, Oana, vor veni ei si dintzucii. Cat despre mersul in patru labe, nu e obligatoriu sa-l practice, de exemplu Catinca a mers mult in patru labe, fiindca am lasat-o mult pe jos, pe Tudor, in schimb, nu l-am lasat pe jos si el nu a mers in patru labe, ci direct in picioare. Fa si tu un experiment, pune-o pe Ruxi pe covor cateva zile la rand si, ai sa vezi, ca va merge catel.
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ruxi ce mare si frumoasa te-ai facut.Sa-ti traiasca mami |
|

| Ely wrote:Ruxi ce mare si frumoasa te-ai facut.Sa-ti traiasca mami
Multumim, Ely. |
|

| avem 9 luni astazi kg nu stim exact cate avem,dar ne-am mai lungit un pic nu mergem de-a busilea nici noi, pasim bine,dar nu avem echilibru...avem 2 dintuci jos si 2 sus...ceilalti 2 dau sa iasa spunem ta-ta,da-da,a-ta,pa-pa,ba-ba,ma-ma,a-da,an-da(cine o fi? ) o imitam pe mami ,pe matusica facem la olita...consumam un pampers pe zi...sau 2 cand ii mai dau mamei cate o tzeapa nu avem nici o cazatura..asta e tare bine..pacat ca nu vrea sa exploreze de mancat papam orice..dar nu avem nici un interes sa mancam singuri si sugem tzatzi in continuare am gasit si o poza cu el in prima zi de viata alaturi de mine miraa attached the following image(s):

|
|

| ruxi esti asa de mare sa cresti si mai mare...pupicei de la noi:801: |
|

| Miraa, ce micut era Milan si uita-te acum la el... Sa va traiasca minunea de baietel!!! |
|

| Mi, ce mare ai crescut! Si te faci tot mai frumusel. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ruxi, stii regulile de circulatie, ca (spune mami) sunt importante: sa nu faci asta :008: sau :011: ca sa nu patesti asa :171: sau asa :172: Mama ma invata ca si mie imi place sa conduc. Mi, te iau la o plimbare cu tricicleta?
Sa completam si noi evolutia la nastere 3600 g - 52 cm ... la 5 luni 5800 g - 64 cm la 6 luni 6200 g - 69 cm danab attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Lunganul lui mama a ajuns de la 4.00 kg la nastere si 57 cm la 12.5 kg si 82 cm la aproape 1 an Ne-am triplat greutatea si am depasit problemele de reflux de la 4 luni si jumatate si stagnarea in greutate la 5-6 luni.
|
|
|