Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tina, Tudor la 9 luni jumatate avea 7.650 kg si 71 cm. Incearca sa-ti imaginezi ca e mai inalt, deci mai slab, si e si cu 6 saptamani mai mare. Asa ca nu dispera. Din cate stiu eu, si Bri debordeaza de energie, nu-i genul de copil pe care sa-l pui undeva si sa stea acolo cumintel. Daca ea e vioaie si nu da semne de slabiciune, nu vad de ce ti-ai face probleme. Mamaaaa, ce buna sunt la dat sfaturi! Hai, Tina, ca o scoatem si noi la liman cu micutii nostri! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cute...asa este o scoatem noi la liman..dar pana atunci disperarea e in floare dar va fi bine, nu ??? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pupici si de aici, si stiu ca astea sunt niste criterii care subliniaza santatea unui copil ( vioiciunea ...bla bla ), dar chiar daca si eu sunt multumita de felul in care arata, ma mai ingrijorez cateodata cand vad "graficele" si evident alti copilashi. Sanatate maxima si voua in continuare! Ce lungime are Mariuca? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| La 6 luni fara o zi, stam astfel: - inaltime: 69 cm - PC: 43 cm - PT: 44 cm - FA: 1 cm - greutatea inca nu o stim, sambata ne cantarim la maternitatea ca pediatra nu a venit cu cantarul. Avem in jur de 8 kg.
Stam in sezut, nu avem dinti, luam Vigantol 3 picaturi/zi, stop calciu ( adica ne ajunge doar branzica si iaurtul ), bem humana 2 si ne place. In diversificare trebuie sa introducem si carnea de vita. |