Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| ufff chiar ca nu mai dormi noaptea dupa ce vezi asa ceva! Rabdare multa Bulibuli si acomodare cat mai usoara!!! Am mers si eu o bucata cu Alex la bona dar mai apoi m-am decis pentru gradi/cresa chiar si la Teo. Evolutia a fost cu totul diferita, socializarea, functiile motorii si multe altele. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buli, eu am jurat ca nu ma mai uit la astfel de filmulete... Acum vreo 2 zile am facut aceeasi greseala si toata ziua doar imaginile acelea le-am avut in cap plus un gol in stomac de toata frumusetea... Of, of, of. Lasa ca puiul tau va fi bine cu mama ta! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mie imi sare o doaga cand vad din astea, imi strica toata ziua Buli, totul va fi bine cu mama ta, iti vei da seama pe parcurs Aici e o adevarata explozie cu hidden cameras, nu numai pt baby sitters dar si pt muncitori care vin cand nu esti acasa, pt infractori, chiar si in camerele de azil pt batrani etc. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Cred ca as fi in stare s-o omor cu mainile goale... dar asta nu ma ajuta cu nimic, nu pot sa dau timpul inapoi pt copil, raul a fost facut.. |
|
| Am supravietuit primei saptamani de munci.. Bibi s-a inteles f bine cu bica, nu e ca atunci cand sunt eu, dar merge treaba destul de bine.. parca m-am mai linistit si nu mai fac atatea scenarii cu drobul de sare..
Sper sa o mai lungesc si eu cat pot asa cu bunicile, sa mai creasca putin piciu', apoi vom vedea: cresa sau bona - una cu super-ultra-recomandari si examen psihiatric facut
Deocamdata e bine, la serviciu sunt intelegatori, am program redus si pot sa plec si mai devreme sau sa lipsesc o zi-doua daca e ceva, fara nicio problema. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ma bucur Buli!O sa fie din ce in ce mai bine pe viitor . |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Buli, ma bucur ca e bine. Succes in continuare. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Viitorul suna bine, Buli! Ma bucur ca toate sunt ok! Esti o fericita! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Buli ma bucur pentru voi si va doresc spor in continuare! Noi am trecut cu bine de prima saptamana de cresa! Am fost cu ea in fiecare zi si o sa mai merg inca o saptamana sau doua... Are 3 educatoare/ingrijitoare si sunt 11 copii in grupa. Deocamdata sunt super multumita de cum se poarta cu ei si de ce am vazut pe acolo, de programul de masa si cel de somn si nu in ultimul rand de igiena. Sper sa ramana la fel si dupa ce nu o sa mai fiu acolo cu ele. |
|
| Felicitari, albinutelor!!! Ma gandesc si eu din ce in ce mai serios la cresa, desi nu-s hotarata... pur si simplu ma bucur ca am gasit o solutie de moment si nu trebuie sa-mi mai bat capul deocamdata... |
|

| Azi e prima zi a noii noastre bone de ocazie. Bobo mic e racit si nu merge la gradi, asa ca am profitat de ocazie - grozava ocazie!! - ca sa-l cunoasca mai bine si sa se familiarizeze cu casa.
Sunt curioasa cum o fi... o vad cam stresata; dar si noi sadici... am lasat-o cu cel mai energic si mai agitat si mai problematic dintre copii, din prima. Nu-i nimic... dupa aceea i se va parea floare la ureche. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cresele din Romania nu se compara cu cele din Germania -deci eu as exclude din prima varianta cresei.
Kali sa ne spui cum s-a descurcat . |
|

| oanamaria wrote:Kali sa ne spui cum s-a descurcat .
De-abia astept sa ajung acasa. Azi plec mai devreme de la birou, sa avem timp sa stam la discutii.
|
|

| Asaaaa... succes total! Asta micu' inca mai intreaba de vechea bona, dar s-a lipit instant de cea noua. Doamna e putin stresata, cum e si normal la inceput dar ii dau sanse de reusita. Imi doresc mult sa nu se descurajeze pe parcurs ... e o doamna in adevaratul sens al cuvantului iar copiii au numai de castigat de pe urma colaborarii cu ea ( fiind o fosta profesoara de germana are ambitia de a-i invata o noua limba, insa ce ma incanta pe mine cel mai mult e faptul ca are elemente de psihologie si tactica pedagogica si are succes in a-i aborda ). |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Nu stiu care e situatia cu cresele din tara dar stiu ca am facut cea mai buna alegere pentru pitica. Sta singura, ii place enorm, primeste pusi de la toti copiii( e cea mai mica ) si cel mai important e super mega bine ingrijita acolo. Eu una va admir pentru ca aveti curajul sa incercati varianta cu bona. Dupa cate am vazut/auzit nu ma incumet nici sa stiu ca raman acasa cu ea pe veci... |
|
|