Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36610 Locatia: In casuta cu pitici
|
Am uitat sa scriu ca vara fac tabere cu copiii in care pot merge si parintii: tabere de cercetasi la Azuga, unde ii invata sa se orienteze in natura, sa foloseasca busola, pe fetite le invata notiuni de gatit . Daca nu duci copilul la cresa o perioada, ai reducere de 50% din taxa pe luna urmatoare... |
|

Nivel: Senior
Intrat: 10/4/2006 Postari: 6849 Locatia: over the rainbow
| Kiki wrote:Aaaa, am uitat sa zic ceva...Va avea o colega de gradinita foarte dragutza...de aici de pe forum Ioana |
|

| cris22tyna wrote:Ioana
Nuuu |
|

| Pai ne spui sau iau toate fetitzele de pe forum la rand sau e secret ? |
|

| cris22tyna wrote:Pai ne spui sau iau toate fetitzele de pe forum la rand  sau e secret ?
Eh, cum sa fie secret!
Dav va fi coleg de gradi cu Ruxy, fetita Oanei Nicole! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 4/4/2006 Postari: 8978 Locatia: Piatra Neamt, Romania
| Ce bine-i de el!!!! |
|

|
waw, nici nu ma gandeam la ea mamici si bebelici, sa va distrati frumos |
|

| Multumim, multumim. Si noi suntem incantati! |
|

Intrat: 3/2/2006 Postari: 5605
| Bravo Kiki ma bucur ca ai gasit exact ce-ti trebuie pentru David.David ai grija puiut s ate porti frumos cu fetita daaaaaaa |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 4/4/2006 Postari: 8978 Locatia: Piatra Neamt, Romania
| La cat e de cuminte David, vine batut de fetite! Al meu, la fel ar pati... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 3/6/2006 Postari: 309 Locatia: Bucuresti
| Kiki, poti sa ne spui si noua unde este cresa? Nu de alta, dar m-ar interesa si pe mine... |
|

Nivel: Ambasador
Intrat: 11/17/2006 Postari: 698 Locatia: Slobozia
| Roxanel wrote:Eu pe la noi nu stiu cum e, dar aici toate cresele, gradinitele, etc trebuie sa fie inregistrate la un organism care se numeste Ofsted.
Toate aceste institutii sunt inspectate anual si raporturile sunt publice pentru oricine.
La ce ma uit cand aleg gradinita:
*Citesc raportul de la Ofsted *Curatenie + igiena (locului si a copiilor) *Comfortul copiilor (dotarea gradinitei cu patuturi, scaune, masute, etc) *Supravegherea copiilor (risc de accidente) *Ce acitivitati fac zilnic (stau inauntru toata ziua sau stau si in aer liber + activitati educationale) *Stimularea creativitatii (ce jocuri, ce jucarii, desene pe pereti, etc) *Relatia parinti - educatori (comunicare) *Aglomeratia (aici legea spune 1 educatoare la 3 copii) *Nu in cele din urma distanta fata de casa si pretul
Si ar mai fi dar nu imi vin in minte.
roxanel... in Slobozia 1 singura cresa...cam 20 de copii in grupa supravegheati de 2 ingrijitoare si o asistenta...
am tinut-o pe Ema cam 7 luni in cresa...nu comentez dar asta e , cand nu ai de unde sa alegi...
|
|

| Ely, multumim.
Cute, sa stii ca ar putea veni batut... Dar ma indoiesc...Nu sunt decat 2 fetite in grupa si restul pana la 10 baietei
Lia, cresa este in Cotroceni. Daca vrei, iti dau detalii pe PM. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 3/6/2006 Postari: 309 Locatia: Bucuresti
| Tocmai in Cotroceni! Pacat, daca era mai aproape de mine... e cam departe din Titan pana acolo. Multumesc frumos de raspuns Kiki, esti o draguta ca intotdeauna |
|

| LIA wrote:Tocmai in Cotroceni! Pacat, daca era mai aproape de mine... e cam departe din Titan pana acolo. Multumesc frumos de raspuns Kiki, esti o draguta ca intotdeauna
Ai PM oricum! |
|
|