crema de corp pentru copii......
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodica83
Scris: Thursday, July 10, 2008 7:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/30/2008
Va rog sa imi spuneti care creme pentru copii au un miros puternic, adica sa persiste mirosul dupa ce il dau. Am folosit mai mult ulei ptr bebe si de o vreme folosesc o crema baby ...., dar nu are miros. daca voi ati descoperit ceva cu miros frumos si puternic va rog sa imi spuneti si mie, si pretul daca stiti.
Alyna
Scris: Thursday, July 10, 2008 7:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Rodica,parerea mea e ca o crema f parfumata,nu e f sanatoasa pentru pielea sensibila a copiluluiangel In general,cremele pentru copii,cele dermato-cosmetice,au f putin parfum sau deloc.Si asta pentru ca poate provoca reactii alergice.Eu,la Matei,am folosit crema doar in primele 3 luni(de la Avene).Mai tarziu nu a fost nevoie pentru ca are pielea hidratata si sanatoasa.Daca nu are pilea uscata,nu are nevoie de crema.E bine sa folosim doar la necesitate deoarece au fost studii controversate legate de implicarea produselor cosmetice in aparitia cancerului de piele(prin E-urile continute sau coloranti).Cu cat miroase mai putin si e mai putin colorata,cu atat e mai sanatoasa.Exista creme pe baza de aloe vera,musetel si germeni de grau,miere,propolis etc.la plafar si sunt muuuult mai sanatoase si uneori mai utile.In plus au si un parfum placutpupici .
Cristy
Scris: Thursday, July 10, 2008 10:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Eu nu am folosit nici o crema pt copii in afara uleiului firstprize
Si eu stiam ca nu sunt recomandate cele cu parfumul puternic pupici
shirel
Scris: Thursday, July 10, 2008 11:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
si eu folosesc doar uleiul,dar exista in comert la noi o crema pentru copii foarte buna si cu miros care ramine.De unde stiu
am folosit-o si eu cu citva ani in urma,pentru mine.
Dar sa fim seroisi,copii si bebelusi au un miros al lor pe care nu l-as schimba cu nici o crema din lume!
am sa ma interesez si te anunt!pupici
crista
Scris: Friday, July 11, 2008 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Eu am evitat tot timpul sa-l dau pe David cu vreo crema sau ulei ce au un miros puternic.
Am folosit intotdeauna ulei si creme Bubchen care au un miros placut si usor. :023:
marmita
Scris: Friday, July 11, 2008 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Si noi doar ulei de corp folosim.
rodica83
Scris: Friday, July 11, 2008 5:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/30/2008
Mersi fetelor pentru raspunsuri.
Nu ma gandeam ca nu este prea sanatoasa crema cu miros mai puternic, dar imi este sod ca noi cei mari avem tot feluri de parfumuri si copii nu........
Cat despre mirosul de bebelas si mie imi place dar acum e putin mai mare.
Totusi mai astept sa vad si alte variante de creme pupici
oanalaurisa
Scris: Friday, July 11, 2008 5:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
rodica83 wrote:
Nu ma gandeam ca nu este prea sanatoasa crema cu miros mai puternic, dar imi este sod ca noi cei mari avem tot feluri de parfumuri si copii nu........

Parfumurile contin substante cu efect alergen la copii,acesta e motivul pentru care nu sunt incluse esente tari in produsele de corp pentru copii.
O crema care miroase super e cea cu zmeura de la Bubchen.
Iar gama Klorane cu miros de galbenele e de asemenea tentanta.
lifeinhim
Scris: Friday, July 11, 2008 10:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Subscriu pentru Klorane cu galbenele. hearts
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 13, 2008 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
rodica83 wrote:

exista si pt. copii parfumuri. mustela are unul si sunt nenumarate alte firme. cu siguranta le gasesti in farmacii sau in magazinele cu articole pt. copii.
cat despre utilizarea cremelor si parfumurilor au spus fetele mai mult decat suficient.
dya
Scris: Sunday, July 13, 2008 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
crista wrote:

Am folosit intotdeauna ulei si creme Bubchen care au un miros placut si usor. :023:

Si eu la fel....iar momentan folosesc foarte rar iar ulei deloc.dance dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.