Credite nevoi personale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Tuesday, March 4, 2008 8:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Va rog sa-mi spuneti din experienta voastra personala ce banci si in ce conditii dau credite de nevoi personale bune, acceptabile.
Kiki
Scris: Tuesday, March 4, 2008 9:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Se pune creditul luat de la orice banca si platit de altcineva? hohot
Glumesc. Eu am la ABN, imi convine si rata lunara si dobanda.
Am si la BP, dar ala il plateste fratele meu...din cate stiu ii convenea rata, acum nu ii mai convine ca s-a marit cam cu 100 lei...vrea refinantare...
ingerash
Scris: Wednesday, March 5, 2008 7:34 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sant multumita de BRD, nu a marit rataflowers
serarg
Scris: Wednesday, June 1, 2011 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
fetelor!vreau sa fac un credit,primul in viata!
ce ma sfatuiti sa aleg?!ma gandesc la brd,avand in vedere ca lucrez pe baza de contract colaborare si-l am pe rares in intretinere....orice sfat m-ar ajutapupici
Ange blanc
Scris: Wednesday, June 1, 2011 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
serarg wrote:
fetelor!vreau sa fac un credit,primul in viata!
ce ma sfatuiti sa aleg?!ma gandesc la brd,avand in vedere ca lucrez pe baza de contract colaborare si-l am pe rares in intretinere....orice sfat m-ar ajutapupici

Nu prea imi permit sa dau sfaturi. Cu BRD m-am ars, ca am platit dobanzi si comisioane pana m-am saturat angry . Acum am credite la BCR si BP. Pot sa-ti spun doar sa eviti creditele in valuta, chiar daca par mai avantajoase acum. E mult prea riscanta fluctuatia cursului valutar. La BP am inceput cu o rata de 170 ron, iar acum e 450 dupa doar 3 ani, pentru ca avem credit in CHF banghead banghead banghead .
serarg
Scris: Wednesday, June 1, 2011 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
ma dor ochii de cate ore caut conditii si politici ale bancilor
maria,multumesc,acum mi*-am adus aminte ca amo rafuiala cu brd,am un cont de debit pe care nu l-am mai folosit,la expirare am anuntat ca nu vreau sa prelungesc contractul,iar acum ceva timp,faceam o depunere ptr serviciu si ma anunta ca am de plata 75 ron?!am ramas masca,de unde?cica administrare cont
Constantin121277
Scris: Monday, July 13, 2015 8:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
serarg wrote:
ma dor ochii de cate ore caut conditii si politici ale bancilor
maria,multumesc,acum mi*-am adus aminte ca amo rafuiala cu brd,am un cont de debit pe care nu l-am mai folosit,la expirare am anuntat ca nu vreau sa prelungesc contractul,iar acum ceva timp,faceam o depunere ptr serviciu si ma anunta ca am de plata 75 ron?!am ramas masca,de unde?cica administrare cont

Buna .
Pentru creditele de nevoi personale sfatul meu ca si lucrator in banca si om care se ocupa cu asa ceva este sa le agreati indiferent cat de scumpe ar parea la prima vedere pe cele in lei cu dobanda fixa , asa veti sti exact cu ce rata incepeti si cu ce rata terminati . Mai e un aspect foarte importantcautati promotiile bancilor si ofertele pentru domeniul de activitate al dumneavoastra . **** are acu promotie dobanda de 8.03 % pentru IT, telecomunicatii si farma la credite de nevoi personale in lei mai mari de 7000 euro echivalent in lei conditia obtinerii acestei dobanzi fiind incasarea salariului prin raiffeisen . Tot *** are acum pentru cei pasionati de it si telecomunicatii 24 rate fara dobanda la produsele Apple prin magazinele Flanco cu card de cumparaturi ***. In ce priveste produsele *** si consultanta va stau la dispozitie mesaj editat de moderator.
williamm
Scris: Monday, May 1, 2023 4:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2023
De fapt, am exact aceeași problemă și nu știu cum să aleg un serviciu cu adevărat fiabil pentru a contracta un împrumut și sper foarte mult că mă puteți ajuta cu această problemă acum.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.