|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| ai dreptate
petro wrote:Astea au existat de cand lumea. Samanii, mai apoi oracolele, vrajitoarele si ghicitorile... si cum s-or mai fi numit ele de-a lungul timpului. Intotdeauna au existat oameni care cred sau nu in ei/ele. Depinde de caracterul, educatia, religia, mostenirea genetica s.a.m.d a fiecaruia. Personal sunt neutra (mai bine spus nu ma intereseaza), daca cineva crede si altcineva nu este problema lor. Nu cred ca sunt eu in masura sa-i judec si sa le dau sfaturi ce sa faca. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| petro wrote:Astea au existat de cand lumea. Samanii, mai apoi oracolele, vrajitoarele si ghicitorile... si cum s-or mai fi numit ele de-a lungul timpului. Intotdeauna au existat oameni care cred sau nu in ei/ele. Depinde de caracterul, educatia, religia, mostenirea genetica s.a.m.d a fiecaruia. Personal sunt neutra (mai bine spus nu ma intereseaza), daca cineva crede si altcineva nu este problema lor. Nu cred ca sunt eu in masura sa-i judec si sa le dau sfaturi ce sa faca. Am vrut sa-mi dau si eu cu parerea dar cred ca nu reuseam mai bine decit ai facut-o tu...deci sunt perfect de acord cu cele spuse de tine . |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| dya wrote:Am vrut sa-mi dau si eu cu parerea dar cred ca nu reuseam mai bine decit ai facut-o tu...deci sunt perfect de acord cu cele spuse de tine .
si eu pe aici, cu o parere la fel. nu spun mai mult, decat ca ma mananca limba pardon degetele |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu cred in puterea cuvantului.Si-n tot ce se realizeaza in numele Sfintei Treimi. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| De la cuvant la fapta. |

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Dragele mele,saq sti ca exista omenii cu forte paranormale.Cnad eram in Rom cunsteam un tip care adea darul de alua durerea cu mana. Nu vreau sa intru in amanunte dar va spun sigur ca am testat pe pielea mea.Unei prietene care avea probleme cu stomacul,nu stiu cum a facut ca ,cand asa dus la dorctor,doctorul a ramas socat ca era pefect.In fine.Nu stiu sa explic fenomele astea ,situatia ma depaseste.Exista omenii care pot face si bine nu numai rau. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Si eu am auzit de bioenergie si chiar cunosc un caz de cancer vindecat cu bioenergie. Cred ca prin asta iti ia durerea cu mana. Dar nu cred ca e acelasi lucru cu farmecele si vrajitoriile. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| petro wrote:Si eu am auzit de bioenergie si chiar cunosc un caz de cancer vindecat cu bioenergie. Cred ca prin asta iti ia durerea cu mana. Dar nu cred ca e acelasi lucru cu farmecele si vrajitoriile.
Ar fi bun un topic despre bioenergie |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Pe mine m-a vrajit atat de mult soatza ca m-am mutat dupa el la Bucuresti deci exista vrajitori
On topic, nu cred in vrajitoare de nici un fel desi au apelat diverse personaje de pe langa mine la tot felul de prostii doar doar crap, eu le-am catalogat nebune de legat.
Asta cu bioenergia este alta mancare de peste, exista fitoterapii, cromoterapii, aromoterapii, meloterapii, studiile au aratat ca sunt benefice si "te curata".
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| inger7 wrote:Ar fi bun un topic despre bioenergie
Daca lumea detine informatii corecte, de ce nu? |
|
|