Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Credeti ca visele au o anumita semnificatie? Ca prevestesc poate ceva? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Poate ca da,poate ca nu...Dar daca,crezind in vise si stocindu-le in subconstient,ajungi de fapt sa le implinesti ulterior?! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Cica de exemplu daca esti gravida si visezi peste o sa ai o fata. Daca visezi sarpe o sa ai un baiat. Mi-a spus-o o prietena, care intainte sa afle ca e gravida, i-a povestit mamei sale ca a visat mult peste.Iar maica-sa i-a zis ca e gravida cu o fata.Asa a si fost... Si la mine...cu sarpele...s-a potrivit...
Acum..normal...poate sa fi fost doar o coincidenta.
Mama e cu visele....de fiecare data cand il viseaza pe tatal ei decedat...spune ea ca afla o veste buna, sau i se intampla ceva de bine... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu am visat acum cateva zile sange si din cate am inteles inseamna veste. Ei bine, a doua zi, am primit o veste...acum sa fie vorba despre o coincidenta??? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu uneori am vise care prevestesc dar rar.Acuma de la o vreme visez numai copii si ca nasc ,e normal ...ca numai la asta ma gandesc Eu cunosc visele prevestitoare , nu stiu cum, pur si simplu stiu ca visul asta e altfel si aduce ceva ,dar sa zic ce aduce...nu stiu decat dupa ce se intampla. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Aseara am visat ca eram pe scaun la stomatolog si in timp ce ma controla dentistul, m-au luat contractiile .
Am fost la dentist azi dimineata, dar contractiile nu m-au luat , Sasha a mea cred ca o sa intre in prelungiri ca asistenta de acolo mi-a spus ca burtica inca nu s-a lasat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu stiam ac exista 3 categori de vise. 1) vise normale,chiar dac visezi ceva ce te-ar putea pune pe ganduri,nu se inatampla nimic. 2)Vise prevestitore care se spune ca ce visezi se adevereste. 3)Cosmarurile care deobicei personele care au cosmaruri,in realitate ceva nu e in ordine.Deci trebuie sa vezi unde buba. As stiam eu,acum nu stiu dac e 100% asa. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Rody wrote:Eu stiam ac exista 3 categori de vise. 1) vise normale,chiar dac visezi ceva ce te-ar putea pune pe ganduri,nu se inatampla nimic. 2)Vise prevestitore care se spune ca ce visezi se adevereste. 3)Cosmarurile care deobicei personele care au cosmaruri,in realitate ceva nu e in ordine.Deci trebuie sa vezi unde buba. As stiam eu,acum nu stiu dac e 100% asa.
Psihologii zic ca visele sunt rezultatul activitatii noastre mintale din timpul somnului si ca n-ar trebui sa le interpretam ca fiind chestii supranaturale , ci doar ca reflectare a framantarilor,grijilor,lucrurilor care ne preocupa foarte tare pe parcursul zilei,a traumelor nedepasite in viata,etc |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Voi mai aveti timp sa si visati???? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cu ochii deschis nu prea, dar noaptea...se mai rataceste cate unul |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| MNiko wrote: Cu ochii deschis nu prea, dar noaptea...se mai rataceste cate unul
Daca nu ne roada cate o insomnie |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ai dreptate. Si acum imi da tarcoale una. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| stiti ce inseamna ca te visezi mireasa?eu m-am visat aseara mireasa si imi mai trebuia voalul si florile nuntasilor.dimineata m-am trezit buimaca si speriata,...ce-o mai insemna si asta oare?stie cineva? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mireasa - Semn bun, de impacare sufleteasca, liniste in casa
Eu nu prea cred in vise,dar au fost unele care s-au implinit!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| multumesc raly!cateodata mi-i se mai adeveresc visele sau premonitiile dar nu prea stiu sa le interpretez. |
|
|