|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| raly wrote:Mireasa - Semn bun, de impacare sufleteasca, liniste in casa
Eu nu prea cred in vise,dar au fost unele care s-au implinit!!! Daa? eu stiam ca din contra nu e bine, ca e ceva boala. Cred ca depinde de zona, obiceiuri, etc. Uite ce am gasit pe net pe 2 site-uri diferite:
MIRE/MIREASA: capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie.
sau
mireasa, mire, domnisoare de onoare: daca te visezi mireasa, mire sau domnisoara de onoare vei avea parte de dezamagiri;
Altele n-am mai cautat. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu am un dictionar(tot de pe net luat)al viselor si acolo asa scrie! |
| raly wrote:Eu am un dictionar(tot de pe net luat)al viselor si acolo asa scrie! N-am zis ca nu-i asa ci doar ca sunt fel de fel de interpretari. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Da,da ai dreptate! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| MNIKO,mai repede sa adeverit ceea ce ai gasit tu;chiar sunt intr-o situatie in care trebuie sa-mi asum responsabilitati majore,dar ma intreb :oare aceste vise nu sunt si rezultatul a ceea ce se intampla zi de zi?trec printr-un stres foarte mare si ma gandesc ca acesta poate fi rezultatul:niste vise alandala.Multumesc mult fetelor de informatii. |
| ciocolatacupiper wrote:MNIKO,mai repede sa adeverit ceea ce ai gasit tu;chiar sunt intr-o situatie in care trebuie sa-mi asum responsabilitati majore,dar ma intreb :oare aceste vise nu sunt si rezultatul a ceea ce se intampla zi de zi?trec printr-un stres foarte mare si ma gandesc ca acesta poate fi rezultatul:niste vise alandala.Multumesc mult fetelor de informatii. Eu cand visez ceva in primul rand ma gandesc la ceea ce am facut in ziua precedenta, la ce am discutat si cu cine si caut sa vad daca ceva ce am facut/vazut discutat mi-ar fi putut declansa visul respectiv. Abia dupa ce elimin toate aceste posibilitati ma gandesc ce ar putea sa insemne visul(in foarte putine cazuri mai ajung sa fac asta).
Bafta cu responsabilitatile alea. Sa iei decizia cea mai buna pt tine. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| Multumesc si sper sa fie;o sa incerc sa iasa totul cum trebuie. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am visat azi noapte ca eram gravidutza. Sa nu-mi spuneti ca asta inseamna ca ingros clubul burticoaselor, ca nu e momentul A, si am mai visat ca tata era la spital, dar era ok, citea si pe urma nu stiu cum am plecat de la spital desculta , cu tramvaiul... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Kiki wrote:Eu am visat azi noapte ca eram gravidutza.
Sunt sigura ca vei mai fi intr-o zi graviduta. Visul tau are legatura cu gandurile tale. In treacat,poate citind despre nasterile fetelor de pe forum, te-ai gandit la o sarcina si inconstientul a acaparat gandul care s-a transformat in vis |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Hi, hi, sper sa ramana doar vis...momentan |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ma alatur si eu aici...desi nu s-a mai postat de ceva vreme.... De obicei stiu care sunt visele cu "urmari"...De cate ori in visez pe ex-ul(nu sotz!) a doua zi am probleme la serv. Am visat cu o saptamana inainte rezultatul de la un examen, ce-i drept, cu un punct mai putin dar a fost pe acolo...De obicei cand visam copii/bebelushi, a doua zi ma certam cu careva....dar de o vreme vad ca, copiii au fost inlocuiti de alt personaj (ex-ul )...Si mai am o carutza de exemple..... Pupici! |
|
|